Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Polonezköy'ün aksiyonlu parkurları... -video-

Ahsen Okyay

Forum Bağımlısı
Tepki
578
Bisiklet
Dahon
4 Eylül'de gerçekleştirdiğimiz Polonezköy gezimizin videosu.
Önce yürüyüş parkurunu pedallamakla başladık. Yol gayet güzel heyecanlı. Daha sonrasında BMX parkuruna geçtik. BMX parkuruna acemiliğimizden ve bisikletlerin büyük olmasından, bunun yanında bu tür parkurlar için kesinlikle şart olduğunu düşündüğüm dizlik ve dirseklik olmadığından dolayı pek hoplama zıplama yapamadık ama keyfini fazlasıyla çıkarttığımızı düşünüyorum :) Son olarakta MTB için özel yapılan parkurda pedalladık. Çok güzel uzun bol ağaçlı ormanlı bir parkur olmuş bu yönden muhteşemdi. Ama yağan yağmurlarla yapraklar bisikletin geçebilmesi için yapılan küçük yolu kapattığı ve zemini aşırı yumuşattığı için bazı yerlerde bisikletten inmek zorunda kaldık. O yaprakların olmadığı zamanlar bu parkur tadından yenmez. Ha birde unutmadan parkurun sonuna doğru yolu kaybbettik :) gps'den caddeye yakın biryere çıkmaya çalıştık. Sonucunda villanın tekinin bahçesine çıkmayı başardık. Tabii bekçi köpeği hoşgeldiniz diyecek değil ya :) kendimizi o villanın ve çevre evlerin köpeklerine de kovalattırdık biraz :D Bu sayede polonezköyden bizi uğurlayan güle güle diyen kimse olmadı demeyeceğiz köpekler sağolsun :)

Videonun ilk kısmı yürüyüş parkuru. Ortası BMX parkuru. Son kısmı da MTB parkurudur.

Bol pedallar :in:

Scudo
Acaba bu parkuru kim yapmış? Ben izmire de böyle bir parkur düşünüyorum. Belediye yaptıysa belediyeye başvurabiliriz. Olmadı kendimiz yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
Güzel bir parkurmuş, benimde gidesim geldi :) Harita üzerinde bu parkuru işaretleyip gösterebilir misiniz ? Tam olarak neresinde Polonezin, gittiğimde kolay bulayım..

Enes sanırım belediye yapmıştır. Yazıyordu birşeyler ama pek dikkat etmedim.

@Ertuğrul Mengi

koşu parkuru:
(link)

mtb parkuru:
(link)

BMX parkuru zaten gözüküyor 2. haritada start dediğimiz yer

Rotamız buydu :) Ben tavsiye ederim ama tek gitmeni tavsiye etmem. :) MTB parkuru fazla ıssız ormanın ortasında birkaç kişi olmakta fayda var :in:

• Beğen
Tepkiler: Ertuğrul Mengi
Cok eskıden gıtmıstım buraya fakat bısıklet parkurunun oldugunu bılmıyordum.Okullar acılmadan gıtmek ısterdım ama dedıgın gıbı MTB parkuru cok ıssız bır yere benzıyor tek gıtmemekte fayda var :) Ayrıca Vıdeo cok guzel olmus Ahsen Abı Tesekkurler :)

• Beğen
bu haritada polonezdeki parkurları görebilirsiniz. biz gezimizde sadece yolun üst tarafındaki parkuru gezmişiz alt taraftada bi parkur gözüküyo :)

http://g1209.hizliresim.com/11/8/ctf74.jpg

İki bir yer programında çıkan parkur sanırım.

Paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
çok iyiymiş ya antalyada böyle yer yok galiba

Geri