Scudo Sports

Pratik Pedicab

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.984
En ideal pedicab türlerinden biri olmuş bence. Çünkü bisikletten bağımsız, karavan gibi olduğu için istediğiniz yerde arka vagonu ayırıp yolunuza devam edebiliyorsunuz. Veya bir yere sığma, park etme sorunu var diyelim. Bisikleti söküp vagonun üstüne yatırın ve kilitleyin, işte bu!

(link)

http://i267.photobucket.com/albums/ii315/athleticfatih/0017-VIPPedicab47.jpg

Scudo
Çok güzel yapmışlar.Bir de şu süren abi kıyafetlerine dikkat etse güzel olurmuş. :D

Bu projeye benzer bir proje askerden gelince Ceremcem'den bekleriz artık:) ben de çok beğendim. Kendi bisikletimize ilave edebilmemiz çok iyi.

süper valla

Çok başarılı
bu aleti projelendirebilecek kimse var mı acaba forumda
yapmayı denesek başarılı olabilir :)

bence bu pek güzel değil bu türde incelenmemeli

qüzel bi proje bence arkadaşlar paylaşım için teşekkürler ;)

şekil itibariyle iyi ursada bunu çekmek pekte kolay olmasa gerek freblemede arka römorkun bisikleti itmesi kaçınılmaz olurki buda tehlikeli durumlara yol açıcaktır

Aslında aile gezilerinde süper bir olay, fakat kafama takılan bir durum var , yokuş aşağı iniyoruz diyelim arka tarafın ağırlığı ön kısmı baya bir etkiler diye düşünüyorum.

@ufuk şen

Arka kabine de fren şart bu durumda :) Daha farklı yaratıcı fikirler ve buluşlar yapılacagına inanıyorum zamanla..

uzun yokuşları nasıl tırmanacak hep butür araçlarda onu düşünürüm. arkada iki yetişkin insan ve aletle beraber 170 kg gibi bi yük olucak. nasıl çekileceğini cidden çok merak ediyorum.

Geri