Scudo Sports

Promend Çok Hafif ve Özel Renkli Platform Pedallar

ratm

Forum Bağımlısı
Tepki
1.946
İsim
Hakan Engin
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Pedal Tipi
Standar Kilitsiz
Marka
Pro
Model
PD-R87CY
Bulunduğu Şehir
İzmir
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
450
Kullanım Süresi
2 hafta
Durumu
İkinci El
İletişim
hakan1engin@gmail.com
!! - SATILDI - !!

Promend PD-R87CY model.

* Bu pedalları gravel bisikletime taktım ve gerçekten çok az kullandım, yaklaşık 2 hafta kadar. Şuan neredeyse sıfırdan farksız durumda.
Kilitli pedal kullanmaya karar verdiğim için platform pedaldan vazgeçtim ve bunları satmak istiyorum.

* Yol bisikleti, şehir bisikletleri, fitness tarzı bisikletler veya gravel tür bisikletlerde platform pedal kullanmak isteyenler için uygundur.

* Çok hafif bir yapısı ve kompakt bir boyutu var. Özellikle, geniş büyük pedal kullanmak istemeyenler için tercih sebebi olacaktır.

* Dağ bisikletine uygun olmadığını düşünüyorum, dağ bisikletinde daha iyi bir hakimiyet için büyük pedal kullanılmalı bence, ama tabii yine tercih meselesi.

* Pedalın üzerinde toplam 12 adet pim bulunuyor.

* Üzerinde 3 adet rulman var.

* Gövdesi alüminyum ile magnezyum karışımı bir alaşımdan üretilmiş.

* Şaft kısmı Cr-Mo çelikten üretilmiş.

* Orta kısmında görsel açıdan güzel görünsün diye karbondan bir tüp yerleştirmişler.

* Ayağın bastığı kısmın genişliği : 70mm - uzunluğu : 94mm

* Fabrikasyon olarak belirtilen ağırlığı 240 gram (çift olarak), ama benim kendi tartımda ölçtüğümde 260 gram geldi (çift olarak)

* Pedallar çok özel bir renge sahip. Yeşil-mor-mavi ağırlıklı olmak üzere alacalı bir rengi var. Her yerde bulabileceğiniz sıradan bir renk değil.

Pedalları direkt olarak satın almak için sahibinden üzerindeki 1048428062 numaralı ilana bakabilirler, "Param Güvende" ile alabilirler.

Onun haricinde İzmir'de elden teslim edebilirim.

Dosyalar

• pedal1.jpg
    pedal1.jpg
    91,1 KB · Okunma: 61
  • pedal2.jpg
    pedal2.jpg
    154,4 KB · Okunma: 60
  • pedal3.jpg
    pedal3.jpg
    102,2 KB · Okunma: 60
  • pedal4.jpg
    pedal4.jpg