Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ps 5 çıkıyor...

Almayı planlayan varmı?

• EVET

• HAYIR

• BELKİ

• Toplam katılım
    34

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Şu sıkıntılı günlerde evde epey vakit geçirdiğimiz zamanlarda vazgeçilmez oyun makinesinin son teknolojisi olan Playstation 5'ten haber var.Fiyatıyla dikkat çeken ürün bu yaz mağazalarda olabilir.Acaba beklediği ilgiyi görecekmi?Televizyonların bu gibi cihazlara uygun olması bu ürünün satışlarını artırdı ve tüm dünyada kullanıcıların beğenisini topladı ....Eminim forumda bu platformda ilgilenen arkadaşlar vardır.Deneyimlerini ve beklentilerini paylaşmalarını isteriz.Herkese nasip olması dileğiyle...
(link)
1587566140590.png1587566140590.png

Scudo
3-4 ay önce ps4 almıştım iyi ki vaktinde almışım :naslyni: Fiyatın çok yüksek olacağı söyleniyor.

@brky1905 Hayırlı olsun kardeşim bende yok....her yer kapalı gidemiyoruz....güle güle kullan .Oyun indirimlerini takip edersen güzel şeyler yakalayabilirsin...Tanışmak dileğiyle...Hoşçakal

@brky1905 Hayırlı olsun kardeşim bende yok....her yer kapalı gidemiyoruz....güle güle kullan .Oyun indirimlerini takip edersen güzel şeyler yakalayabilirsin...Tanışmak dileğiyle...Hoşçakal
Sağol dostum takip ediyorum şu an cod , fifa , farcry, star wars falan oynuyorum

Fiyatı uygun iken, ilgi alanınıza girer ise Witcher 3 öneriyorum en az 150 saat oyalar sizi, sonrasında ,GoW, Spiderman fiyat performans !! Bütçe sorunu yoksa RDR2 , yine fiyat performans The Last of us , Resident evil 2 remastered ,

Son düzenleme:
Fiyatı uygun iken, ilgi alanınıza girer ise Witcher 3 öneriyorum en az 150 saat oyalar sizi, sonrasında ,GoW, Spiderman fiyat performans !! Bütçe sorunu yoksa RDR2 , yine fiyat performans The Lust of us , Resident evil 2 remastered ,
Lust of us ayıboluyo ama :) Last of Us, Uncharted serisi ve bilumum exclusive oyunlar.

Selamlar, konsollara gecen hafta gelen %50 ek vergi sonrasi PS5'in Turkiye'de gorecegi ilgiyi ben de merakla bekliyorum. 8-9k civari bir fiyati olur heralde. Ben de iki konsolun da (simdilik) top versiyonlari var, heralde son euro ve vergiyle 4 katina falan cikmistir degerleri.

Xbox'im olsa da ana platformum PS, 1000 uzeri trophim var. God Of War, Horizon: Zero Dawn ve Death Stranding'de Platinum Trophylerim var. Su anda PS platformunda en az 1000 saatlik oynanirlik ve hikaye dengeli icerik mevcut. Oynadigim oyunlari baz alarak yorum yapmam gerekirse; oynanirlik seviyorsaniz yani dovus mekanikleri, RPG ogeleri hosunuza gidiyorsa God of War, Horizon: Zero Dawn, Spider Man, Control hatta eski olmasina ragmen MGS 5: Phantom pain, hikaye seviyorsaniz, yani 10 kusur butonun kombinasyonlariyla ssatlerce bolum sonu canavarlariyla ugrasmayayim, hikaye alsin gotursun arada dovus vs olsun diyorsaniz da The Last of Us ve Unchartedin serilerini tavsiye ederim.

Yine sahsi fikrim bu oyunlarin tamamindan sinematografik ve audiovizuel olarak ayrilan, ustad Hideo Kojima'nin Konami'den ayrildiktan sonra kendi studyosunda gelistirdigi, sinema ve televizyon dunyasinin tanidigimiz bircok unlunun basrol aldigi Death Stranding. Bence bir PS4 sahibinin kesinlikle oynamasi hatta bitirmesi gerek bu oyun kullanicilar tarafindan "ya sev ya nefret et" seklinde birbirine zit yorumlar aldi. Death strandingle ilgili spoilersiz inceleme yazimi (link) okuyabilirsiniz.

Herkese iyi oyunlar.

(link) by (link), on Flickr

• Beğen
Tepkiler: brky1905
Çıksın tabi kredi çeker alırız, nasıl olsa bankalar destek olarak ayfonun kredisini de yapılandırıyor. Varlığımız sony varlığına armağan olsun!

Playstation her zamanki gibi kasıp kavuracak. Yeni sürümle uyumlu yapılacak oyunlar inanılmaz kaliteli olacak. Artık konsol oyunlarında yeni bir devir başlayacak desek yeridir. Bende oldukça hevesliyim... Daha doğrusu hevesliydim, almayı da düşünüyordum ancak son gelen vergiden sonra sinirden hevesim kırıldı gerçekten de.

(link)
İyi akşamlar herkese...Çıkacak çıkacak dendi çıktı geldi.....Allah herkese almak nasip etsin....iddialı geliyo

Geri