Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

İtiraz edin isterseniz postaneye gidince sorun illaki çözümü bulunur.

@ouzoo
benim 11 kasımda verdiğim siparişlerin hepsi geldi.Bence son bir araştırın ve satıcıyla temas kurun.

Scudo
@fatihtemizer

Satıcı da christmas yoğunluğu olduğunu söyledi. Daha önce de alışveriş yaptığım güvenilir bir adam. Sevk var lakin TR girişi henüz görünmüyor. Birçok kişi aynı sorunu yaşıyor malesef..

Arkadaşlar acil yardım gerekiyor, bizim kurye görevlisi yine aynı şeyi yaptı, kargoyu getirmeden yine iadeye vermiş. Ne yapabilirim bu konuda bilgisi olan var mı ?

Daha önce aynı durum olduğunda hemen kağıthane dağıtım merkezine gidip almıştım ama bu defa biraz geç kalmışım gibi. Dün dağıtıma çıkan kargoyu adam bugün iadeye vermiş, böyle bir iş ahlakı olabilir mi ya.
2097 dosyayı görüntüle

@Can Vural

Öğle arası, telefonu açmıyorlar. Geçerli bir telefon numarası bilen var mı Avpim için?

edit: İnternette yazan tüm numaraları aradım ama hiçbirini açmadılar. Çoğunda cızırtılı bir ses çıkıyor. Üstelik açmamalarına rağmen beklemeye atıyorlar, 2 haftada bunları aramak için 20 liraya yakın para gitti.

Daha fazla uğraşamayacağım, siparişlere adres olarak ailemin adresini yazacağım artık. Bu kargo da artık geri gitsin, yapacak bir şey yok, tekrar gönderirler.

Kuryeyi nereye şikayet edebilirim ? Yada bir ceza-uyarı almasını nasıl sağlayabilirim ?

@Özgür KK

Bulunduğunuz yerde ptt özelleştirilmişse şikayet işe yarayabilir ama devlete bağlıysa şikayetin işe yarayacağını sanmıyorum. Bimer'e yazarsanız belki netice alınabilir. Yaşadığınız durumun benzerini yurtiçi gönderide yaşamıştım. postacı adres tanınmıyor diye iade etmiş, geri döndü. gönderdiğim arkadaşı aramamışlar bile. adres de doğruydu. çok kovaladım ama ikinci defa kargo ücreti ödemekten kurtulamadım.

@Cemali Avcı

Bimer e ve ptt ye şikayet yazdım. Ama en garanti yol kuryeyi bulup uyarmak gibi görünüyor.

benimde 8 inde almanyadan cıkan jant setim hala girmemiş gözükmekte ama bugun yarın çıkar ortaya diye düşünüyorum sonucta kaybolacak kadar küçük değil.

@fatihtemizer
Almanya siparişleri genelde 1 hafta 30 gün arası turkiyeye giriş yapıyor. Yaşanmış tecrübelere dayanarak söylüyorum ;)

Bir gun oncesinde verdigim siparis geldi.Aralarinda 1 gun fark var ama asil fark gumrukte :))

Benim bike-components kargosu 9 ocakta perşembe günü sabah 6 da ptt ye ulaştırılmak üzere almanyadan yolda çıktı. Ulaştırılmış olsa bile ptt görevlileri barkodu okuttuğu anda sistemde görünüyor. Böylelikle asıl giriş zamanı belli olmıyor...

aliexpress ile ilgili bir üründe sorun cıktı cozum yolu bulmaya çalışıyorum 20 dolarlık ürün arızalı çıktı adam sağlamını göndermeyi kabul etti ama 10 dolar istiyor başına böyle bir olay geleln var mı?10 dolar nakliye parasıymış sadece

Bike-components'den alışveriş yapmaya çalışıyorum ama ödemeyle ilgili sorun yaşıyorum. Bankayı aradım ,sorun yok dediler. Paypal'la görüştüm sorun yok diyorlar. Bike-components ise yarın görüşelim ,geç oldu mesai bitecek diyorlar. Ödemeyle ilgili sorun yaşayan oldu mu Bikecomponents'e Paypal vasıtasıyla ödeme yaparken?

@Burak_Dingiloglu
Herhangi bir sorun yaşamadım ben ininal ön ödemeli kart kullanıyorum paypaldan çektiriyorum...hata mesajı olarak ne yazıyor ?

@Kerim BEŞER

While processing your PayPal payment an error occurred. Please try again. If you continue to experience problems please contact our service team. Please have your order number 1466175 ready

Ben de Finansbank Fix kart var. Bankayla da ,PayPal'da görüştüm biz de sıkıntı yok diyorlar. Ödemeyi PayPal onay vermiyor. Kredi kartım onaylı ve yeterli bakiye var. Anlamadım problem nedir ???

@Kerim BEŞER
keşke yaşanmış tecrübeleriniz daha azını söyleseydi:(

@münir.k

Benim 18-22 Aralik arasi cikan kargolarim ancak gecen hafta ulkeye girdi. Bu hafta da teslim aldim, ancak cok problemli bir bicimde ulasti kargolar. Size tavsiyem kargoyu alacaginiz zaman kutusunda en ufak bir ezilme vb. varsa kabul etmeyin. Acinca da jantlarin her tarafini iyice kontrol edin. Benim jantlarim cizik icinde geldi, kutunun icinde bir naylona koyup 2 janti ustuste bindirip gondermisler. Iade edecegim bu hafta aynen.

Malesef Merlin-TNT-PTT kargo bermuda seytan ucgeni gibi oldu son zamanlarda. Kargolar kayboluyor, eksik geliyor, zarar gormus oluyor. Ben TNT Post ile gonderdigi surece bir daha asla Merlin'den alisveris yapmam. 1 ay bekliyorsun defolu urun geliyor, ustune Merlin o cizikler normal zaten biliyoruz oyle oldugunu diye piskin piskin kabul ediyor. Ciziklerin cogu da fren yuzeyinde. ChainReaction ve Wiggle'dan sasmamak gerek diye dusunuyorum artik.

2153 dosyayı görüntüle
Son durum bu, Avpim e geri gitti ama posta teslim bordrosuna kaydedildi yazıyor, teslim derken iadeyi mi kastediyorlar yoksa yanlışlıkla geri gelebilir mi ? Avpim telefonu açmıyorlar 10 defa aradım devamlı cızırtılı bir ses geliyor.

@Burak_Dingiloglu
Bi sorundan dolayı para transferi gerçekleşemiyor...Şöyleki paypal kredi kartı kabul ediyor ve onlardan çekim yapabiliyor. Ayrıca Finansbaktaki müsteri hizmetlerinin paypalın kredi kartı kullandığından haberi olmayabilir ondan dolayı sorun yok demiştir. Eğer bu kart kredi kartı ise ve içinde limiti var ise paypalda kartın durumu onaylı görünüyor ise sorun yok demektir...

Geri