Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

Aliexpressten yaklaşık 150 alışverişim oldu. China registered air mail yazar ise ve onunla yollanır ise ürünler 1 ayda gelir fakat yanwen vb kargo ile yollanırsa 2 ay 3 ay sürer. Bu kadar alışveriş içerisinden 1 tane 0.88$ lık ürünüm gelmedi sadece.

Scudo
@soul_boy Yine DHL'nin sitesinde "domestic shipment number" olarak CL.... diye bir kod çıkacak. Oradan takip edebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: soul_boy
dx ten ürün aldım 2 parca biri işik biri km sayacı 15.04.2015 tarınde tumu yollandı dıye ıbare var ve kargo takıp numarası ama 20 gun gecmesıne ragmen verılen kargo numarasıyla takıp yapamıyorum hıc bısı gozukmuyor yarım yamalak ıngılızcemle konusmaya calısıyorum ama daha anlasamadık :D siteyle neyse son bır ıkı soru sordum ona cevap versınler paypal kullanarak alısverıs yapmıstım hemen ıptal edıcem kargolar gelırse de Allah kerım o zaman ben onları aglatırım :)

Sevindim sizin adınıza. 3 Euro için 40-45 TL. vergi vermeminiz çok güzel bir şans. Sağlıklı günlerde kullanın. @Erdal YILMAZ

@ElcaSeJawS
Dx te takip numaranız varsa sorun olmaz ürün geri giderse ya para iadesi yada tekrar dönderelim derler.

Aliexpress'teki satıcıların bazısı ürün fiyatını paket üstüne yazıyor bazısı yazmıyor yazmayınca zaten pek sıkıntı olmuyor

@tanchu

Kargo takip numarası verdıklerınden beri hiç bir sekilde takip yapabiyorum bu canımı sıkıyor bosuna mı kargo takıpli urun aldık :D Siteden arkadas ta aldı benle aynı zaman da onun urunler geldı ve takıp numaralarından takıp edılıyor ben edemıyorum buna sınır oldum az gec gelsın muhım degıl ama takıp edebıleyım bakalım ne cevap verıcekler.

paypalla gorusup urunu ıptal edecegım olan bıze oldu bekledık o kadar.

Arkadaşlar bu ne demek acaba adresimi bulamadı yoksa bugün yarın gelir mi acaba?pttt.png

@ertanmrtz
150.yıl aypim şubesine bırakılmış sizin adresinize en yakın pttdir sanıyorum ki

Kandil gecesi Evans'dan sipariş verip üstüne de dua ettim. Konu Ptt olunca, iş duaya kalıyor. Geçen gün Türkiye içinden adresime gönderilen kargo günlerce semt Ptt şubesinde bekledi. Eve teslim etmek görevleri olduğu için ben de inat ettim ve gidip almadım. Sonuç :

Kargo geri gitti, tebrikler Ptt.

@andjustice4all hocam sanırsam benimki de günlerce bekleyecek gibi ama eve getirmek zorundalar değil mi gidip alsam kimlikle alabilirmiyim.

@cagrinanli93 bir daha dağıtıma çıkmayacak mı demek ptt ile ilk kargom olduğu için pek bilmiyorum yarında haftasonu bugün gitsem alabilirmiyim.

@ertanmrtz

Ben henüz kargoyu eve getirdiklerine tanık olmadım. Bizim buradakilerin huyu olabilir, sizinkileri bilemem. Ama en sağlıklısı kargonuzun size yakın PTT şubesine geldiğini görünce gidip şubeden almak.

• Beğen
Tepkiler: Ertan M.
@andjustice4all
Gidip alıyım şubede bekliyor diyor hala alırken barkod no mu gerekiyor.

Benim dx aldıgım urunler kargodan geri donmus onlara ama bunu anlamaları benım tıcket atmamla belli oldu gıttı 1 ayım :mad: Parayida geri odeyeceklermiş bekliyoruz.

Para iadesi çabuk oluyor 24 saat içinde yatıyor

Dx ten km saati aldım full çince geldi saat sadece rakamlar okunuyor ingilizce Manuel ini gönderelim dediler cihaz çince dedim resim attım parayı hemen iade ettiler

@tanchu Ben paypal ile odemeyi yapmıstım acaba paypalda baska bir secenek mi secmem lazım. Ben alınmadı diye itirazda bulundum 20 gunu gecti paypaldan hiç bir cevap gelmedi ama siteyle gorustum onlar kargoyu buldular ve tekrar gonderelım mı dedıler dedım gondermeyın para ıadesi yapın 3 5 gune yapılcak dedıler sımdı dusunuyorum da paypaldan baska bısı mı yapmam lazım hak talebıne donustur secenegı var onumu yapsam

Bende paypaldan ödeme yapmıştım iadeyi paypala yaptılar paypalda kredi kattına iade etti parayı bende

Geri