Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

PTT ve Yurtdışı Alışveriş Sorunları

merhaba tr de oturan yabancılar, yurtdışından alışveriş yaptıklarında tr gümrüğüne %18 vat ödüyorlar mı? ürünle sınırdışına çıkarken bu vat ı geri alabiliyorlar mı?

Scudo
@adnan kahveci 75 euro diye bir sinir var diye biliyorum eger urunler (kargo haric ) 75 euronun altinda tutuyosa vergi odenmiyo alirken.Eger 75 eurodan fazlaysa vergiyi de oduyorsunuz

beyler aliexpresden onerebılecegın ve aldgınızda cok cook ıyı ısıtan bır on ısık varmı

hemen sıpars geceyım ancak gelır 1 aya

@Çağrı Soylu ne güzelmiş yav daire başına 1.50, 1.75 bahşiş mantığı. Napsak biz de işi gücü bırakıp dağıtım mı yapalım :) Bu arada iyi yapmışınız.

samsunda oturuyorum ali express de Teslimat: 15-27 günler (15 gün içinde gönderime çıkar.) yazan kargo ortalama kaç günde elime ulaşır.Daha önce siteden alışveriş yapmış kişiler yardımcı olursanız sevinirim

satıcının kargoya verdiği gün + 27 gün tahmini 3 hafta ile 5 hafta sürüyor genede

• Beğen
Tepkiler: ziyaozan
Daha önce bu siteden bisiklet forması almıştım genelde satın aldıktan 1 gün sonra gönderime verirler benim kargom yaklaşık 1 aya yakın sürede gelmişti.Eğer kargo gelmezse belli bir süre içinde size para iadesi verebilirler.Belli bir ücretten fazla olan ürünlere de takip numarası verirler.

benim en erken gelen kargom 13 gün. oda honkonk tan gelen siparişim.

https://i.hizliresim.com/AmN1Jq.jpg
çinden 5günde türkiyeye gelen kargo istanbuldan denizliye 5 günde gelecek

Aliexpress'ten aldığım ve Fransa'dan gönderilen ürün (kargo dahil $43) bir nedenle gümrükte takıldı. Satıcı bana posta dağıtım merkezine giderek sorunu çözmemi istiyor. Ancak ben ürünün halen Fransa'da olduğunu görüyorum. Bu gördüğüm bilgi hatalı mı?

upload_2015-6-13_17-35-37.png

Hep şikayet mi edeceğiz. Bu sefer de övgü olsun:

Merlinden cuma sabahı verdiğim sipariş şu an elimde(4. gün). Vallahi helal olsun. Hepsiburadadan alsaydım hala tedarik surecindeydi eminim :D

IMAG0132.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Arkadaşlar spd ayakkabı siparişi verdim kargo dahil 178 tl merlinden 2 hafta oldu kargo istanbulda ve 77 tl gümrük vergisi çıkarmışlar, saçma değilmi böyle bir sıkıntı yaşayan varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
ilginç. bugüne kadar merlinden 4 defa alışveriş yaptım son 1 yıl içinde. hiç birisinde 75 € üzerine çıkmadım sorun olmadan kargolar 7-8 günde elime ulaştı.

• Beğen
Tepkiler: Güven güntekin
yetkililerle görüşüp 75€ nun altında olduğunu ve neye dayanarak vergi aldıklarını sordun mu ?

Geri