Scudo Sports

Quickly Tandem :))

Scudo
Bu bu şekilde bağlayabilmek için arkadaki bisikletin özel bir ön çatala ihtiyacı var çünkü;

Bisiklerlerin ön öatal genişlikleri 100mm iken arka çatal genişlikleri MTB için 135 yol bisikletleri için ise 130mm dir...

Yaklaşık 1 ay önce yaşları 10-14 arası iki çoçuğun bu şekilde bisiklet sürdüklerini görmüştüm.Aşırı dercede keyif aldıklarıda her hallerinden belliydi.

Vayyy daha neler neler çıkacak bi yaşımla beraber yeni bir yıla daha girecem:eek:..

ben denedim scott voltage 3 ile sedona 781 imi bağlamayı fakat denildiği gibi olmadı :D maşa oturmuyor :D

Öndeki bisiklet bianchi aspid,arkadaki bisiklette bisan'dı galiba!!!Arkadaki bisiklet simsiyahtı ama gözlerim beni yanıltmadıysa beldeyama bisan'dı 96 model :)

resimde öndeki bisiklet yol bisikleti arkada ki ise mtb

nasıl olcakki bu öndeki bisiklette ruble diye bişiy var arkadaki bisikletin çatal o genişliğe nasıl sığacak ?

eskiden çelik kadrolara arka milin bağlandığı yerin biraz üstüne maşa için sağlı sollu mil ucu kaynatırdık. ama bu bisiklet normal tandem gibi olmayıp 3 tekerli olduğundan zor ve farklı bir denge durumu gösterir zevk vermez ama dikkatler üzerinizde olur

anlamayacak bir şey deil öndeki sp arkadaki de normal bişi aks genişliği de dierlerinden daha uzun öylece hollolmuş

Geri