Erhan Ertan
Bisikletli Operatör
- Tepki
- 1.073
- İsim
- Erhan Ertan
- Başlangıç
- 1978—79
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Fixed Gear
Raleigh, New Yorker bayan bisikleti. 1959 yılı olabilir internetten araştırdığıma göre.
60 Yıllık olmasına rağmen boyası çok iyi durumda, nikelajlı jantlarda pas yok denilebilir. Herhangi boyama işlemi yapmadan jant tellerini değiştirip, temizleyip, metal parlatıcı ile parlatıp toplamayı düşünüyorum.
Sökmeye başladım. Çamurlukların az çizikleri var ama olsun.
Sturmey Archer göbekten vitesi 3 hızlı.
Sturmey Archer vites kolu bu modelle ilk defa karşılaşıyorum.
Kadro boyası iyi durumda, bu yeşil tonu çok hoş.
Jantları temizledim. Ön 32 telli, arka 40 telli.
Sele kılıfını bej kaplatmayı düşünüyorum. Sele altı çantasını temizledim, durumu iyi sayılır. Fren kolları ve ayakları nikelaj kaplamalı, alüminyum fren kolu çok seviyorum ama orijinalliği bozulmasın diye değiştirmeyeceğim. Bu senelere ait klasiklere en yakıştırdığım parça kelebek somunlardır, takmayı düşünüyorum.
Sizin düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?
60 Yıllık olmasına rağmen boyası çok iyi durumda, nikelajlı jantlarda pas yok denilebilir. Herhangi boyama işlemi yapmadan jant tellerini değiştirip, temizleyip, metal parlatıcı ile parlatıp toplamayı düşünüyorum.
Sökmeye başladım. Çamurlukların az çizikleri var ama olsun.
Sturmey Archer göbekten vitesi 3 hızlı.
Sturmey Archer vites kolu bu modelle ilk defa karşılaşıyorum.
Kadro boyası iyi durumda, bu yeşil tonu çok hoş.
Jantları temizledim. Ön 32 telli, arka 40 telli.
Sele kılıfını bej kaplatmayı düşünüyorum. Sele altı çantasını temizledim, durumu iyi sayılır. Fren kolları ve ayakları nikelaj kaplamalı, alüminyum fren kolu çok seviyorum ama orijinalliği bozulmasın diye değiştirmeyeceğim. Bu senelere ait klasiklere en yakıştırdığım parça kelebek somunlardır, takmayı düşünüyorum.
Sizin düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?