Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Ramazan'da bisiklet, beslenme ve tavsiyeler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu açlık nasıl bir şey yahu. Bekar evinde kalırken bile yaptığı yemek sayılı olan ben televizyonda domates çorbası görünce hemen mutfağa koşup yaptım.:koptum: Iftarda tadına bakacağız bakalım. İnşallah zehirlenmeyiz.:D

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz ve pilot
Scudo
20:43 ezan 20:56 sofradan kalkışım 13 dk da işi bitirmişim çokmu hızlı oldu acaba :D

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Bisiklet sürmezsem zaman gecmiyor :eek: Sürüncede susuyorum filan baya zor :acpsnr:

• Beğen
@Melih Çolak iyi iyi geç bile kaldın :D ben bi çorba ile kalktım gene 3 dk da :D

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Melih Çolak 13 dakika iyi bir zaman ve başarı tebrikler. :D Açıkçası sofrada pek kalmıyorum ama karpuz gibisi yok. O biraz vaktimi alıyor :D

@Anonim eve şimdi geldim. iyi bi tur attım :D strava da açtım max hız 55.4 km. eminönünden otoban üzeri kullanarak bağcılar. otogarın orada yardırdım orada yapmış olmam lazım :D

@chnkrmz Peki bunun sonunda durumun nasıl? Vücut fonksiyonlarında sıkıntı yoktur umarım. Gündüz oruçluyken ne kadar yol yapmıştın unuttum onu ama geçen söyledin sanki aklıma gelmedi tam olarak :D

@Anonim yok daha oruçluyken kullanmadım bisikleti henüz.
valla anterimanı düzenli yapmadığım için karın kısmımın sağ tarafı felç geçirdi :D
galiba 55 i gördüğümde ölmek üzereydim :ssrtcbya::ssrtcbya:
zaten pedalı kesince yol bisikletli arkadaş ta beni geçti :confused:
ben kendime gelene kadar 500 metre gitti valla. arayı zor kapattım :booo:

@chnkrmz pert perişan olmuşsun sen o zaman ya :D dikkatli olmalısın fakat oruçluyken bir deneme yapsan da baksak nasıl olacak acaba... Yani şöyle 20 KM yapabilirsin herhalde :D

@Anonim hava gene bu günkü gibi bol bulutlu olursa işe git gel 14 yaparım :D

Oruç tutacağım için ramazanda bisiklet süremeyeceğim iftardan sonra sürerim büyük ihtimalle. Bugün bisikletle gittim pide almaya. Aslında öğlen sürerim bisiklet ancak terlediğimde susayacağım vakit aklıma geldikçe vazgeçiyorum.

@chnkrmz tamam bekliyoruz sonuçları :D yalnız hava 2 gündür çok güzel gidiyor bugün çok harika bir hava vardı. En azından ay sonuna kadar böyle gitse mükemmel olur bizim için :D

@Caner Güngör peki pide kuyruğu var mıydı? Fırınlarda acayip kuyruk var :D

@Anonim

Olmazmı bisikletle girmek aşırı sıkıntılı. Abartmış olacağım gibi ama mahallenin başına kadar kuyruk var gibiydi :D

valla bakıyom ben kuyruk 50 metre. içeri dalıyorum ben pide almıcam normal ekmek ver diyorum alıp çıkıyorum. bekleyemem ben sıra mıra :D

@Caner Güngör bizim burada da nereden baksan tahmini söylüyorum 100 metreden fazla kuyruk vardı ki, her gün var bu kuyruk. 45 dakika önceden gidiyorum pide alırken ezan okunuyor yav eve anca yetişiyorum :D geçen sene bu kadar değildi bu sene biraz fazla var anlamadım neden böyle oldu :D

@chnkrmz sizin oradaki kuyruk uzunluğu iyiymiş sen buraları görsen bütün fırınlarda en az 100 metre kuyruk var yav :D bir de o kuyrukta bisikleti nereye bırakacaksın kafan bisiklette kalır ama o kuyrukların bir iyi yanı, vakit güzel geçiyor :D

@Anonim

Bizdede hergün kuyruk var. Geçen sene bundan biraz azdı ama daha fazla bekliyorduk. Ezandan yarım saat önce gidiyorum geldiğimde 5dk felan kalmış oluyor. Biraz oyalanıyorum tabii vakit geçsin diye

ne kadar da düşünüyormuşuz kendimizi :)

biz vücudumuzu aslında hiç zorlamıyoruz. insan vücudu çok daha zor şartlara dayanıklıdır. tabi bu demek değildir 100 km bisiklet sür. zaman sıkıntısı yoksa 50 km bile sürülse bir şey olmaz. kendimizi pisikolojik olarak hazırlamalıyız sadece. bazıları iş çok yoğun oruç tutamıyorum diyor mesela. kimse kendini kandırmasın hem savaşıp hemde oruç tutan insanlar bizden farklı değillerdi.

beslenme konusunda ne kadar çok yediğimizden çok temiz beslenme olayına dikkat etmek gerekiyor. heleki sporcu iseniz ki bisiklet biniyorsunuz fazla yemenin çok zararı olmaz. yeterki spor yapın

bu sahurda da hafif yiyorum. zaten yarın yarım gün iş. hava bulutlu ise bisikletle gidicem inşallah bakalım

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri