Scudo Sports

Riva

aemre

Üye
Tepki
0
Ben İsatnbul Rivada Pedal Çeviriyorum Bisikletimin markası Geroni Dağ Bisikleti Rivada Olanlar varsa mesaj atsınlar

Scudo
Selam aramıza hoşgeldiniz. Sizi foruma açmış olduğunuz konunun başlığından buldum (istanbul-riva) ve gördüm ki hem puanınız düşmüş hemde hiç cevap yazan olmamış. Sizce neden olabilir. Benim bir tahminim var . Kişisel bilgilerinizde Konum bölümüne : UZAY yazmışsınız bu size hiç yakışmamış. O bölümü herkes bulunduğu bölgeyi yazıyor ve bu sayede insanlar kim hangi tarafta oturuyor vs. öğreniyor. Bence onu düzeltin diye düşünüyorum ama bu benim fikrim . Bol pedallı günler dilerim.

Selamlar,

2014 son aylarında bu rotada bir kere gittik ancak şu sıralar bu civarda anormal bir kamyon trafiği sözkonusu, malum 3. köprü inşaat işleri son derece hızlanmış durumda.

Yakın zamanda bu şekilde veya tersten bu rotayı giden arkadaşlar, durum nasıl? Yolların durumu, aşırı çamur var mıdır, yarış yapan hafriyat kamyonları vs. nedir? Mutlaka ki her şartta gidilir ancak bunlar keyif almak için yaptığımız bir aktiviteyi eziyete dönüştürebiliyor.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

@Kurtuluş E. Her gün gittigim yol Çekmeköy-Ömerli.Şu an bisikletle gidilecek durumda diil.Nedeni ise Yol aşırı kirli hafriyat kamyonlarından,ayrıca kamyonlar birbirleri ile yarışıyorlar.Özyegin üniversitesinin önünde köprü geçişi yaptıklarından geliş gidiş tek şeritten yapılıyor.Alemdağ Emlak konutların oradaki göbeğe trafik ışıkları koydular fasılalı yandığından orası çorba. Kısacası her gün araba ile gidip gelirken bile yoruluyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@Ozan Güneri Hocam bilgi için çok teşekkürler. Ben de 1-2 kere geçerken aynı manzarayı gördüm ama hep mi öyle diye merak etmiştim; sanırım şu an için hep öyle ve eziyetli yol gibi duruyor.

Bu haftaki turumuz için Riva yerine yine bildik rotalarımıza öncelik vereceğiz anlaşılan...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
Hafriyat kamyonlarından ne kadar uzakta sürülürse, o kadar iyi olur. Ozan Bey'e ben de teşekkür ediyorum güncel durumu paylaştığı için.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güneri
kamyonlar ve yol durumu halen berbat durumda. stravada giden yabancı bir mtbli arkadaş foto paylaşmış.

ben yağmurlu havada gittim şile yolundan 1 2 ay önce pek sorun olmadı. tabi kamyonlar her zaman var. emniyet şeridi de ya çamur yada toprak içinde oluyor. normal olarak. trafiğin olmadığı saatleri sabah saatleri. kamyonlarda sabah 10 dan sonra yoğun oluyor pazar günleri öğlene kadar daha sakin . fotolar cumartesi günü çekilmiş.

(link)

https://i.hizliresim.com/l7q0LB.png https://i.hizliresim.com/vE6Qmm.png

Merhaba değerli bisiklet forum üyeleri,

Beykoz sahil yolundan çıkacağımız Riva turuna müsait olan, güzel bir gün geçirmek isteyen veya sadece tura katılmak isteyen bütün bisiklet forum üyeleri davetlidir. Turda kendin pişir kendin ye tarzı bir mekanda mangal yapacağız , denize girmek isteyenler girebilir , veya yatıp dinlenmek isteyenler dinlenebilir. Genel manada bu tarz bir tur olacaktır. Katılmak isteyenler özel mesaj atarak whatspp grubumuza katılabilir. Grubumuzda 17 bisiklet sever mevcuttur :)

Görüşmek Üzere
DostBeykozBG

Geri