Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rockshox reba conta patlaması

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
ArkadaslarMasayi sifir aldim ve yaklasik 60 km civari stabil yollarda kullandim, bugun surerken masanin tohaf calistigini hissettim ve bu manzara ile karsilastim, toz kecesi ve contasi yerinden cikmis ve bir miktar yag akmisti. masa 2014 model, uaradtirdigimda benzer problemleri yasayan kullanicilar gordum sanirsam bu tip kronik problemleri var bu modelin, onumde iki secenek var; degisim istesem masanjn orjinal stickerlerini sokup kendi yaptigim stickerleri yapistirdim, acaba magaza bunu sorun eder mi? Etmedi diyelim yenisini gonderse ayni sorunla karsilasirsam ne olur? İade daha mi mantikli cunku benzer problemleri okuyunca huylandim biraz

IMG_20200411_150705.jpgIMG_20200411_150411.jpgIMG_20200411_150316.jpg

Scudo
Geçmiş olsun. 2. El olsa keçeyi çakıp yola devam edin derdim ama rockshox gibi en kötü ürünü dahi kabul edilebilir kalitede olan bir marka için hiç mi hiç normal bir durum değil. Sticker maşayı garanti dışı bırakmaz. Önce aldığınız dükkanla iletişime geçin derim. Yardımcı olmazlarsa Aslı bisikletle konuşursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
@Mustafa Zeybek keceyi bastirsam bile tekrar atiyor, yabanci sitelerden anladigim kadariyla negatif odadaki hava kacagi badinc yapip keceyi firlatiyormus, benzer problemi yasayan bircok kullanici var, ornek olarak;

_20200412_160522.png

Dikkat ettiysen hep hava tupunun ordaki kece atma yapmis

@Hüseyin Odabaş Ben de benzer yorumlar okudum. Çözümü servis kiti alıp conta değişimi yapmak gibi duruyor ama sıfır alınmış bir maşa için çözümü kendim üretmek istemezdim.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
o conta yuvaya çok kolay giriyor o zaman , çünkü normalde çekiçle vs zorla girer

Geri