Scudo Sports

Rota çizme, bakım ve tur

mersault

Daimi Üye
Tepki
282
İsim
İlhan G.
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar merhaba

Önümüzdeki günlerde Yalova çıkışlı kapıdağı yarımadası turu yapmayı planlıyorum. Ama rotayı nasıl çıkarırım hangi programı kullanmalıyım, yola çıkmadan bisiklete hangi bakımları yapmak lazım pek bir bilgim yok. Tecrubesi olan arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum.

İyi günler.

Scudo
o zaman alternatif olarak su belki yapılabilir. google maps den rota çıkarılıp KML denen dosya yapılır. bu dosya mymapride gibi bi programa atılabılır. ama bunlar yapılabılır mı, yapılabılırse nasıl yapılır bır fıkrım yok :)

@mersault

Rota planlarken google earth kullanmak mantıklı. Uydudan alacağınız ayrıntılı görüntüler sayesinde hiç denenmemiş, anayol ve tali yollar dışında parkurlar çizebilme şansınız oluyor. Burada size aşağıda yönlendireceğim link çok önemli bir kaynak oluşturacaktır. Enes Şensoy namı diyar Canavar Keşifte'nin hazırlamış olduğu bu kaynak gayet başarılı.

(link)
(link)
(link)
(link)

Keyifli pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: kiaoss
Beyler allah için yardım edin.Konu açamıyorum.Rockrider 520 rağ bisikleti aldım ama bisikletin gidonu ters.Yanında yolladıkları alyanda uymuyor alyan yerlerine delirmek üzereyim.Ne yapmam gerekiyor ??

Geri