nhtpkl
Daimi Üye
- Tepki
- 455
- İsim
- Nihat
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
ücretlimidir ayrıca yaptığımız sürüşleri bu program ile senkron edebiliyor muyuz kullanıyor musunuz siz ?wikilog adlı uygulamayı tavsiye ederim.
ücretsiz. Senkron anlamında herhangi bir problem yaşamadımücretlimidir ayrıca yaptığımız sürüşleri bu program ile senkron edebiliyor muyuz kullanıyor musunuz siz ?
Arkadaslar bana rota olusturan degil de gittigim yerleri harita uzerinde gosteren kac km gitmisim, ortalama kac km hizla gitmisim, yaptigim en yuksek hiz, bunlari gosteren basit bir uygulama onerebilir misiniz ? Strava disinda.
(link)Komoot ve Strava ile hep aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım bilgisayarım ile alakalı. Yeni bir rota çizmeye kalkıştığımda tarayıcıdan kaynaklı besbelli, aşırı bir yavaşlık . Google earth kullanıyorum şu sıra ama o da çok karışık. Komoot tekrar deneyeceğim . Merakla takip ettiğim bir konu.
Wahoo'da ve Garminde dediğiniz özellik var. Hatta rota dışına çıkınca uyarı da veriyor.Merhaba, Bu önerilen sitelerde planladığın rut u hareketli olarak ekranda gösteriyormu? (yani sanki geziyormuşun gibi). Yada böyle bir proram var mı?