Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Rota oluşturma programı yardımı

nhtpkl

Daimi Üye
Tepki
455
İsim
Nihat
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
Orbea
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar eğimler de dahil olmak üzere rota oluşturup durak ekleyebileceğimiz ve bu rotayı gps ile takip edebileceğimiz strava relieve noviki dışında program var mıdır bildiğiniz kullandığınız programlar?

Scudo
wikilog adlı uygulamayı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: edstrkkn
komoot var meilan m1 ile kullanıyorum hem rota oluşturabiliyorsun, cihazda yönlendiriyor ve senkron çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Soylenmis onceden, (link) gayet kullanisli. Hem kendiniz rota olusturabiliyorsunuz hem de baskalarinin olusturdugu rotalari, bunlarin resimlerini, yorumlarini vs. gorebiliyorsunuz

bunlarıda bi inceliyim bakalım çok teşekkür ederim emeklerinize teker teker

• Beğen
Tepkiler: Buraksel
Gec oldu ama bende komoot tavsiye ederim. Ücretsiz ve bence çok kullanışlı rota için

• Beğen
Komoot ve Strava ile hep aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım bilgisayarım ile alakalı. Yeni bir rota çizmeye kalkıştığımda tarayıcıdan kaynaklı besbelli, aşırı bir yavaşlık . Google earth kullanıyorum şu sıra ama o da çok karışık. Komoot tekrar deneyeceğim . Merakla takip ettiğim bir konu.

• Beğen
Komoot mobilden kullanıyorum problem görmedim hiç. Pc de nasıl birsey oluyor onu bilemiyorum. Strava ücretli üyeliğimi iptal ettim rota oluşturmak zor geldi. Ücretsiz sürümü yeterli gibi geldi ayrica stravanin

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Çok eskiden mapmyride kullanırdım. ve çok iyiydi.

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
(link)

Bu siteyi kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: okuyucuoptik
Arkadaslar bana rota olusturan degil de gittigim yerleri harita uzerinde gosteren kac km gitmisim, ortalama kac km hizla gitmisim, yaptigim en yuksek hiz, bunlari gosteren basit bir uygulama onerebilir misiniz ? Strava disinda.

Arkadaslar bana rota olusturan degil de gittigim yerleri harita uzerinde gosteren kac km gitmisim, ortalama kac km hizla gitmisim, yaptigim en yuksek hiz, bunlari gosteren basit bir uygulama onerebilir misiniz ? Strava disinda.

Komoot 😂

Komoot ve Strava ile hep aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım bilgisayarım ile alakalı. Yeni bir rota çizmeye kalkıştığımda tarayıcıdan kaynaklı besbelli, aşırı bir yavaşlık . Google earth kullanıyorum şu sıra ama o da çok karışık. Komoot tekrar deneyeceğim . Merakla takip ettiğim bir konu.
(link)
Bende bu webgl sorunu vardı.

Merhaba, Bu önerilen sitelerde planladığın rut u hareketli olarak ekranda gösteriyormu? (yani sanki geziyormuşun gibi). Yada böyle bir proram var mı?

Merhaba, Bu önerilen sitelerde planladığın rut u hareketli olarak ekranda gösteriyormu? (yani sanki geziyormuşun gibi). Yada böyle bir proram var mı?
Wahoo'da ve Garminde dediğiniz özellik var. Hatta rota dışına çıkınca uyarı da veriyor.
Ama rotaya dönüş için nereden gitmeniz gerektiğini gösteremiyor (wahoo göstermiyor, garmini bilmiyorum). Hatta rotanın ve strava'da yıldızladığınız segmentlerin tırmanış profilini de görebiliyorsunuz ekranda (Hem wahoo hem de garminde)

Ama telefondan bir uygulama ile bunların yapılıp yapılamadığını bilmiyorum.

Ücretli kayıt olunca mı, görebiliyoruz?

Geri