Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Rotwild vs Trek

Rotwild vs Trek

• Rotwild

• Trek

• Toplam katılım
    25

Çağrı Fatih Yamalı

Forum Demirbaşı
Tepki
292
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar merhaba. Önümüzdeki hafta kadro alacağım inşallah. Full Süspansiyon 26' kadro olacak. Bu konuda Rotwild ve Trek Arasında kaldım. Iki taraf da aynı fiyatı veriyor. Renkleri de hemen hemen aynı. Yani ikiside çok güzel, beğendim. Ancak hangisi daha sağlam kadro üretir bu markaların ? Unutmayın iki firma da aynı fiyat çizelgesindeki Kadroları sunuyor.

Scudo
Arkadaşlar yardımcı olur musunuz fazla vaktim kalmadı kapora yatıracağım.

Ben böyle başlıkları anlamakta güçlük çekiyorum.
Alu / karbon?
Model?
Arka süspansiyon tipi?

Senin buradaki sorundan sadece firmanın müşteri hizmetleri kalitesi ve hizmet ağı akla gelir. Ben de gider Trek derim ama bu cevap belki de senin ihtiyacını görmez.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Neden Trek peki dostlarım ? Daha mı sağlamdır, daha mı uzun ömürlüdür ? Artıları ne olur bana ?

@Çağrı Fatih Yamalı
Dünyanın en büyük bisiklet üreten firmalarının başında geliyor. Ayrıca diyelim satmak istenildiğinde piyasası çok daha iyi.

Kesinlikle rotwild.
rotwild kullanmış biri olarak söylüyorum. bir sürü marka kullandım, öyle açıları olan bir bisiklet daha sürmedim. müthiş ötesi. kalite olarak birbirlerinden farkları yok. tercih size kalmış.
rotwild bu işin mercedesi

rotwild i bisikletini mercedes standında görmüştüm ortak çalışmaları var heralde. rotwild amg vardı
bana rotwild daha çekici geliyor

konuyla ilgili tam bir bilgim yok ama meraktan soruyorum.Alacağın kadroların modelleri atabilir misin acaba?

Trek kullandım çok memnundum argesi çok güçlü bir firma ayrıca bence türkiyede satış sonrası hizmet açısından en ilgili ve yardımcı trek yani alırsanız üzüleceğinizi sanmıyorum modelleri atarsanız daha yardımcı olabiliriz bence de

Böyle secim yapilmaz, trek modeli var rotwilde 10 ceker saglamlikda vs. vs. ama rotwild modelide var treke 10 ceker saglamlikda vs.vs.
Simdi size burada nasil yardimci olalim, bir model bile belirtmemissiniz. Size simdi misal trek daha iyidir deriz ama sectiginiz modeller arasinda belki rotwild daha iyidir.
Ve ayrica size simdi burda trek seven 50 kisi trek al der, rotwild seven 50 kisi rot wild al der ve bunlari sevmeyen kisilerde ikisinide alma der. Simdi siz %50 %50 olan tvsiyelerde hangisini secerdiniz.

Söyle bir sey var....
Rotwildin en ucuz bisikleti 1300€ dan baslarken trekin 400€ya bile bisikleti var.

Rotwild - (link)

Trek - (link)

Resimlerdeki kadrolar. Resimlerdeki donanıma aldanmayın. Şok olarak ikisinde de Fox Ctd 100mm Float var.

@Çağrı Fatih Yamalı
Süspansiyon aynı olabilir ama fuel ex 5 trek'in fuel ex serisindeki en düşük kadrosu
(link)
zaten seri dışı aynakol ve yaylı maşa takılmasından belli

diğeri de rotwildin en üst kadrosu ( sanırım )
o rotwildin rakibi trekte fuel ex 9.8-9.9 dur

bu ikisi arasından tabii ki rotwild

Geri