Scudo Sports

Rubena Syrinx [Dış Lastik]

Yücel Demirkılıç

Forum Bağımlısı
Tepki
263
İsim
Yücel Demirkılıç
Bisiklet
Specialized
Merhaba değerli forumseverler ;
Rubena syrinx dıs lastık almayı düsünen arkadaslar icin actım konuyu..
Bisikleti aldıgımda rubena syrinx dıs lastık vardı sürekli ip atıyordu ve 500km yol yaptım hala ip atmaya devam edıyor.
Bu lastiği diğer lastiklerle karsılastırdıgımda lastıgın yola temas eden yeri diğer lastiklere göre daha fazla oldugunu gördüm.
Alacak arkadaslara tavsiye etmiyorum kesinlikler..
http://www.buybikes247.com/csi/1754759168/i/pzi/v80rp70.jpg
Diğer arkadasların yorumu ne bilmıyorum ama bence gayet dandık bir lastik...

• Beğen
Tepkiler: Ziya Yılmaz
Scudo
Almayı düşündüğüm listede idi lastik. Ama uyarını görünce listeden kaldırdım. Bu tür uyarılar bazı hataların tekerrür etmemesi açısından yararlı. İyi Pedallar...

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
evet çok ilgi görmemiş ama ben yıllar sonra bu paylaşımdan istifade ettim. ben de vazgeçtim bakmaktan bu lastiğe.

3 ay önce bisikleti satın aldığımda üzerinde Rubena Syrinx iç ve dış lastikler vardı.
2014 model bir bisiklet olduğu için beklediği yerde yaşlanmış mı ne olmuş anlamadım :D
İlk turlarımı da biraz yanlış yollarda ve yanlış sürüş teknikleriyle yapınca,
iç lastik üç kere, dış lastiklerden biri bir kere patladı.
Daha sonra Rubena Syrinx'in kırmızısından aldım iki adet.
İç lastik olarak da sıfır Rubena kullandım sonra aldığım Decathlon'lar yerine.
O günden beri uygun lastik basıncıyla bir kere bile iç lastik patlağı yaşamadım.
500km'den fazla sürüş yaptım ve lastiklerden çok memnunum.
Başka dış lastik deneme şansım olmadı yol bisikletinde yeni olduğum için.
Fakat Rubena markası bana sırf bisiklet lastiği ürettiği için güven veriyor.

@Angel 28 Jant hocam, eski takım arkadaşımda aldı aynı lastikten fakat onda da aynı durum yaşandı.

tek sıkıntı lastikler su görünce kaymaya başlıyor suya temas etmese bile

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Ben bu lastikleri yeni bisikletimle 600kmdir kullanıyorum, eskiden schwalbe kojak kullanıyordum. Şahsen Kojak'a göre Syrinx bana çok kötü geldi. Yolda bir türlü lastik akmıyor, bana karşı resmen direnç uyguluyor namussuz. Ancak ıslak zemin performansını açıkçası beğendim, pek kayacakmış gibi gitmiyor, tedirginlik vermiyor. Ancak işin sonuç kısmına gelirseniz ilk fırsatta bu lastikleri çöpe atacağım uzun yolda cidden akmıyor alet :D

Ek: Yazmayı unutmuşum, 600kmdir lastikler hala hiç patlamadılar umarım böye devam eder :D

@CeRKeZ

Hocam bunun iki versiyonu var biri 20 tpi, biri 127 tpi. 20 tpi olan gayet ucuz bir lastik 40-50 tl civarında. 127 tpi olan racing pro diye geçiyor, 120 TL civarında. Yorum yaptıgınız lastik hangisi acaba? Tam alma arefesindeyim de. Teşekkürler.

@Mustaac
lastiğin üzerinden anlayabilir miyiz acaba bisikletle beraber geldi bana çünkü hangi modeli olduğunu bilmiyordum eğer lastik üzerinden anlayabilirsek yardımcı olayım

Aynı latiği yaklaşık 1500 km dir kullanıyorum yanlardan çatlak verdi ancak hakkını vermek lazım hiç patlamadı
Ama bütçeniz varsa daha iyisini alın

@CeRKeZ üzerinde racing pro yazıyor.

Dosyalar

• rubena-syrinx-cycling-weekly.JPG
    rubena-syrinx-cycling-weekly.JPG
    35,9 KB · Okunma: 60
Ben Rubena Phoenix Pro kullanıyorum. Tanesini 60 tl ye almıştım. Yaklaşık 2000 km dir kullanıyorum sadece sahilde 1 kere cam batması sonucu patladı onda da eve gelince inmişti lastiğim. Akıcılık konusunda çok memnunum. Bisikletle renk uyumu da çok hoş. Şimdi bakıyorum fiyatlar 2 katına çıkmış.

@Mustaac
Bendeki lastiklerde racing pro yazmıyor ayrıca yanaklar kırmızı, demek ki benim lastik dandik olanından :D:D

Yıllar sonra gelen mesaj: Evet, geçen cuma yapmış olduğum tekirdyağ turunun dönüşünde muhteşem Rubena Syrinx lastiklerim beni yine yarı yolda bırakmayıp yüzümü güldürdüler ve yolda balon yaptılar. Harika değil mi? Lastikler henüz 1 aylıktı, 1200km kullanıldılar ama 1200.kmde lastik balon yaptı :kötü:

@CeRKeZ hocam kojak nasıl peki? kojak kullanan birisine sorayım dedim,bir çifti 300-400 tl ye geliyor değer mi

@Desert Fox
kojak lastikleri 1700km kadar kullandım, açıkçası 10 numara diyorum, gerek yol tutuşu gerek hızlanması harika. Ayrıca ıslak havalarda da bana mısın demiyor.

@CeRKeZ hocam 1700 km de bitti mi lastikler? ne kadar dayandı

@Desert Fox
Lastikler değil de benim sabrım bitti :D Yol bisikletine geçmek istediğim için bisikletimi satınca kendileriyle kader ortaklığımız 1700km sonunda noktalanmış oldu, ben onlardan razıyım da onlar benden razı mıdır bilemiyorum:D

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Geri