suat06
Aktif Üye
- Tepki
- 65
benim fotoğraflarımı gördükten sonra heves edip bisiket alan bir arkadaşımın 'birlikte pedallayalım' daveti üzerine Pazar günü suadiye maltepe civarında bisiklet sürmeye başladık. 3 saate yakın gezdik..
arkadaşa bostancı iskeleye kadar eşlik edip ordan maltepeye geri dönecektim.. bostancıdan geri dönerken sahil kısmındaki bisiklet yolundan gitmeye başladım.. yine bisiklet yolunu işgal eden hayvanlara 20 m önceden korna çalmama rağmen cıkmayanlar da oluyor tabi.. neyse önümde bi teyze yavaş tempoda bisiklet sürüyor.. bilirsiniz yaşlı kadınların temposu kaplumbağa hızına eş değer..
onun solundan geçmek için biraz hızlandım.tam kadının solundan geçtim ki önüme 10lu yaşlarda bisiklet süren bir çocuk çıktı.. bu çocuk kadının karşı hizasında bize dogru geliyordu benim önüm boştu.. ama ben sollarken birden önüme kırdı ve bunun sonucu çarpıştık..
işin iyi yanı bisikletler birbirine çarptı ve cocuk da herhangi bir problem yoktu.. bisikletlerde de bir problem çıkmadı.. can ve mal olarak ucuz atlattık kısacası..
sonra solladığım kadın geldi bana saydırmaya başladı şu şekilde...
Teyze: 'burda hız yapamazsın.'
Ben : 'Hız yapmıyorum kendi tempomda sürüyorum.'
Teyze : 'profesyonel bisiklet sürücüsü müsün ne temposu bu hızda'
Ben : ' prof olmama gerek yok kondisyonumu arttırıyorum.'
vs vs.. böyle böyle bana giydirmeye çalışıyor aklınca..
o sırada anne babası geldi..
etraftan bikaç kişi yanımıza gelip çocuğun hatalı oldugunu ve benim önüme çıktıgını söyledi.. herneyse, ben çocukla ilgilendim birşey olmayınca yoluma devam ettim..
Kimse yanlış anlamasın ama 3 aydır bisiklet kullanan biri olarak tüm samimiyetimle şunu söylemek isterim ki;
- korna çalındığı halde bisiklet yolunda yürümeye devam edenlerin
- çocuğunu oralarda bırakıp kazaya sebebiyet verenlerin
- teyze gibi çok bilmişlik yapıp boş konuşanların
Allah belasını versin...
3 ayda bıktırdınız vallahi.. Vatandaş olma bilincine varın artık.. ÖKÜZ gibi davranmayı bırakın.. kazayı temiz atlattık ama çocuğa carpmıs olsam daha kötü birşey olabilirdi.. niye o sorumluluga gireyim ki ben ?
bu kadar şerefsiz varken bisiklet yolu napsın artık yoldan sürmeye karar verdim..
Saygılar dostlar..
arkadaşa bostancı iskeleye kadar eşlik edip ordan maltepeye geri dönecektim.. bostancıdan geri dönerken sahil kısmındaki bisiklet yolundan gitmeye başladım.. yine bisiklet yolunu işgal eden hayvanlara 20 m önceden korna çalmama rağmen cıkmayanlar da oluyor tabi.. neyse önümde bi teyze yavaş tempoda bisiklet sürüyor.. bilirsiniz yaşlı kadınların temposu kaplumbağa hızına eş değer..
onun solundan geçmek için biraz hızlandım.tam kadının solundan geçtim ki önüme 10lu yaşlarda bisiklet süren bir çocuk çıktı.. bu çocuk kadının karşı hizasında bize dogru geliyordu benim önüm boştu.. ama ben sollarken birden önüme kırdı ve bunun sonucu çarpıştık..
işin iyi yanı bisikletler birbirine çarptı ve cocuk da herhangi bir problem yoktu.. bisikletlerde de bir problem çıkmadı.. can ve mal olarak ucuz atlattık kısacası..
sonra solladığım kadın geldi bana saydırmaya başladı şu şekilde...
Teyze: 'burda hız yapamazsın.'
Ben : 'Hız yapmıyorum kendi tempomda sürüyorum.'
Teyze : 'profesyonel bisiklet sürücüsü müsün ne temposu bu hızda'
Ben : ' prof olmama gerek yok kondisyonumu arttırıyorum.'
vs vs.. böyle böyle bana giydirmeye çalışıyor aklınca..
o sırada anne babası geldi..
etraftan bikaç kişi yanımıza gelip çocuğun hatalı oldugunu ve benim önüme çıktıgını söyledi.. herneyse, ben çocukla ilgilendim birşey olmayınca yoluma devam ettim..
Kimse yanlış anlamasın ama 3 aydır bisiklet kullanan biri olarak tüm samimiyetimle şunu söylemek isterim ki;
- korna çalındığı halde bisiklet yolunda yürümeye devam edenlerin
- çocuğunu oralarda bırakıp kazaya sebebiyet verenlerin
- teyze gibi çok bilmişlik yapıp boş konuşanların
Allah belasını versin...
3 ayda bıktırdınız vallahi.. Vatandaş olma bilincine varın artık.. ÖKÜZ gibi davranmayı bırakın.. kazayı temiz atlattık ama çocuğa carpmıs olsam daha kötü birşey olabilirdi.. niye o sorumluluga gireyim ki ben ?
bu kadar şerefsiz varken bisiklet yolu napsın artık yoldan sürmeye karar verdim..
Saygılar dostlar..