Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sakarya'daki rezalet bisiklet yolları

Scudo
O kadar rezalet bisiklet yolları ki görüntüleri bile açılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: kafayabak
@CeRKeZ
Şimdi düzelttim.

Yani bisiklet yolunu kullanırsan büyük ihtimalle ölürsün :)

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Bende Sakaryalıyım gerçekten Memleketden hoş olmıyan görüntüler beğenemedim

• Beğen
Tepkiler: alper2508
Çok yazık. Adı bisiklet yolu, sorulduğunda var mı? var. Aman diyelim siz kullanmayın o bisiklet(!) yollarını.

Arada bir "Bisiklet yolu zorunlu hale geldi" diye haberler ciktiginda arkadaslar seviniyor, bisiklet yollarimiz olacak diye.
Sakarya Belediyesi'nin tam olarak yaptigi da bu. Mevzuatta "bisiklet yolu yapilsin" yaziyor diye adamlar yapmis. Sorarlarsa bilmem kac kilometre bisiklet yolumuz var, yalan da degil hani.

Herhangi bir ulkede insanlarin cogu bisiklet kullanip ( surekli degil, tecrube etmek diyelim ) daha sonra surucu, yaya haldeyken bisikletcilere empati kuramadigi surece o ulkede bisiklet kulturunun gelismesi hemen hemen imkansiz malesef.
Gerci Turkiye'de herkes yaya oluyor, bu durumda arac basina gectiklerinde yayalara empati yapmasini ve ona gore arac kullanmasini bekliyorsunuz ama adam direksiyon basina gectiginde yaya iken elestirdigi ne varsa daha beterini yapiyor.

harbiden fenaymış ya

Böyle hoplamak zıplamak falan kısaca downhill yapmak isteyenlerin uğrak yeri olabilecek yerler. Yani özetle, mehmetsunu isabetli yazmış diyelim.

emirerlerime söyliyeyim ilgilensinler kardeş.

• Beğen
Tepkiler: MUSA Ç.
Bu görüntüler de şaşılacak bir şey yok..Türkiye böyle ne yazık ki..En son İstanbul'da çöken apartmanı hepimiz gördük..Bu ülkede her şey baştan savma yapılır..Denetim yok,sorumluluk alan yok,tam bir curcuna..
Yine de bu görüntüleri belediyeye mail olarak yollayabilirsiniz..En azından ne yaptıklarını görsünler..!

Tipik Türkiye şartları işte, gerek bisiklete gerekse bisiklet ekipmanlarına verdiğimiz paralarda vergiler buralara ulaşamıyor anlaşılan...

Konuyu açan arkadaş belediyeye şikayette bulunmadıysa sadece tipik Türkiye şartlarını görmekle kalmıyoruz, aynı zamanda tipik Türkiye vatandaşını da görüyoruz. İlgili yerlere şikayette bulunup düzeltilmesini sağlamayan, sadece sağda solda kendi kendine konuşan insan görüyoruz. Umarım belediyeye şikayette bulunmuşsunuzdur.

Hocam sakaryada okuyorum bisikleti aldigim 1.5 yil oldu toplam 6000 km yol yaptim 20 km belki bisiklet yolundadir o da okula giderken kampus yoluna girdikten sonraki bolumde yer alan bolum bazen yol fok yogun oluyor tirmanista risk almamak icin giriyorum o da kaldirimin cizgili bolumu zaten onun disinda gercekten hic kullanilacak gibi degil inanin asfalt daha guvenli

Geri