Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sakarya'ya yolculuk var

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
arkadaşlar an itibariyle herşeyim hazır saat 8:30 otobüsüyle sakaryaya gidiyorum.
tabi aşkımla birlikte. telefonla arayıp bilgi aldım. bisikletle gelmemin hiç bir sorun olmayacağını söylediler.
sakarya vib firması ile gideceğim.
zaten online baktım otobüsün &70i boş.
bagaj kısmında her türlü sıkıntı çıkmaz. da gelişte doluydu zor yer kaptım haftaya pazar dönüş. bakalım ozaman da sıkıntı çıkmazsa iyidir.
aksiyon kameram ile gidiyorum. güzel şeyler çıkacağından eminim.

o zaman zarfında pek online olamayacağım. biliyorum beni çok özleyeceksiniz ama idare edin :agla::agla:
@Anonim ben yokken buralar sana emanet :islik:
:islik::kptmya::kptmya:

Scudo
Arkadaşlar konu açamadığım için arkadaşımızın affına sığınarak buradan sormak isterim, ben de sabaha karşı Isparta - Konya yapacağım, yaklaşık 250 KM arabayla 3,5 saat sürüyor kendimi fazla kasmadan pedal çevirsem tahmini kaç saat sürer, bugün aldım bisikleti salcano city fun 50 HD modeli, ilk defa uzun yol yapacağım yolda karşımıza serseriler olsun ne bileyim sokak köpekleri vesaire olsun çıkıyor mu, gece yolculuk yapmayı tavsiye eder miiniz, öncelikli tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum.

10 saatten aşşa sürmez . bisiklet yeni eğer sende yeniysen 20 saat de

• Beğen
Tepkiler: serpenter
@adalet42 Bisikletle beraber sizde yeniyseniz arkadaşın dediği gibi. Bence 2 gün. :) Yanınızda kaskınız, alyan setiniz, yedek iç lastiğiniz, levyeniz, yama setiniz, pompanız eksik olmasın. Yolunuz genel olarak yokuşlu. Bana kalırsa 1 günde tamamlamanız imkansız. Zorlamayın derim vücudunuz alışık değilse. Teknik bilginizde yoksa, vücudunuz alışana kadar ve bisiklette tamir vs... yapmayı öğrenene kadar bekletin turunuzu. Ve asla sırt çantasıyla uzun yola çıkmak gibi bir gaflete düşmeyin.

@chnkrmz kusura bakma abi senin de konuyu trolledik gibi oldu ama :D

• Beğen
Bende perşembe günü sakaryaya gidicem keşke bisikletimde olaydı daha güzel olurdu :( bayramdan sonra alıcam bisikletide biraz geç kaldım almakta

Karasu. Şuan dinlenme modundayim yarın biraz gezicem. Bu arada trol konusunda sıkıntı yok rahat olun [emoji3]

• Beğen
@chnkrmz
Hocam buraya da haber edin,birlikte gezeriz[emoji4]

Maden deresi şelalesine gittim de ayaklarım dondu resmen

uploadfromtaptalk1443024809626.jpeg

Facedeki fotoların çoğunu at kardeşim çok güzeller çünkü :)

Edit : Atıyormuşsun zaten :D

Onları eve gidinde telefondan zor oluyor [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Videodan ekran görüntüsü. Ama şunu söyleyebilirim. Ayaklarım dondu resmen. Eve geçinde videoları ayarlicam

uploadfromtaptalk1443037612216.png

Evet arkadaşlar ilk uzun yol deneyimimdi bir arkadaşın tavsiye etmediği şekilde sırt çantasıyla seyahat ettim, en fazla eğirdir girişine kadar dayanabildim artık dizlerimde derman kalmamıştı oradan bir pikapa otostop yaptım bisikleti attım kasaya merkeze kadar pikapla geri geldim, konturdan biletimi aldım ertesi sabah otobüsle seyahatimi tamamladım, bir daha da tövbe :)

• Beğen
@chnkrmz hocam bisikletle acarlar longozuna gidin yol güzel bide yeni mahallede çay içip orada bi bisiklet turu yapıp longoza geçersiniz

Ya da lunaparkin ordan limana doğru gidin

@hi-men
Maden deresine de gittim longoz da. Ayriyetten benim küçüklüğüm yenimahalle de geçti [emoji1] [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: hi-men
@hi-men
Bizimkileri taniyorsundur ozaman. Belki beni bile tanıyor olabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: hi-men
Geri