Scudo Sports

salcano 2010!!!

Scudo
bence aman aman birşey yok 2009 model NG 255 kadroyu 29" model olarak sunmuşlar bir ikincisi de bir tane karbon kadro üretilmiş o kadar...
aman aman birşey yok.
bence abartmamak lazım...

çokta bir değişiklik yok. sram XX serisi kullanmak bir marifet değil önemli olan kadro yapısı
street bike yapılıcaktı ama o street bike faln değil inanılmaz amatör ve dandik bir kadro ve parçaları.

twistter vites değiştirici koymuşlar dahası varmı?:D:D:D

bi karbon kadro bi sram XX serisiyle çoşmak olsaydı peehh:D

bence kaş yaparken göz hatta beyine kadar gitmişler.

salcano dünyada devleşecek bir TÜRK markası olacağına inanıyorum harbi güzel bisikletler üretmişler bir senede büyük yol katedmişler salcano ekibini tebrik ediyorum:D (fakat siteyi hala açmadılar :boese157: )

Cesur politikalarından dolayı Salcano'yu tebrik etmek lazım. Hem kendileri adına hemde Türkiye adına yaptıkları ilkler ile bisiklet kültürü üzerinde güzel gelişmelere imza atacaklarına inanıyorum.
Bisikletlerin teknik detayları konusunda çokça tartışmanın olacağı kesin, fakat söylediğim gibi değişik sürüş stillerine uygun olarak bisiklet yapmaları gerçekten güzel olmuş. Kaliteli kalitesiz, orası tartışılabilir ama sokaklarda 29" veya iniş bisikleti görmek güzel olabilir...

• Beğen
Tepkiler: minolta35
Ama fiyat konusunda da sınıf atlamışlar.
Yol bisikleti 2000 tl,tamam üzerinde 105 set var ama bir de aynının ucuz versiyonunu sürsene piyasaya.Bianchinin campognolo xenonlu slr 1050'si 1650tlden satılacak ki bence daha mantıklı bir seçim olur.

Bence Gary Fisher 29'' jantlı bisikletlerden sonra Salcanonun da bu jantı bisikletler de kullanmasını takdir etmeliyiz. Büyük bir gelişme var Salcano'da. 2011 senesinde daha neler neler olacak kim bilir? Bakarsınız lefty maşalı bir model bile çıkarabilirler :D

• Beğen
Tepkiler: N.Erdem TUGRAHAN
Gerçekten gelişme var.Bütçesi daha düşük street ve freeride tarzda süren arkadaşlara alternatifler sunmasını bekliyorum.Karbon modelin üzerindeki donanım ise bayağı göz dolduruyor ama fiyat ve kadronun kalitesi tartışılır.Özellikle şu 29" modeli merak ettim,daha önce 2 model Gary Fisher gelmişti ama fiyat konusunda tedirgin bırakıyordu insanları.Şimdi çok daha ucuza bu tarz bir bisiklet alabilmek güzel olur ama yol bisikletini hiç beğenmedim açıkcası.Onun dışında bu sene de Salcano'nun servis konusunda yine aynı problemleri yaşatmaması gerekir diye düşünüyorum.
Bir de bu sene gelen Whistle'lara da bakmak lazım,onlar da gayet iddialı.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
bilemiyorum ya. yani 0 salcano yerine 2.El düşük model bir scott tercih ederim sanırım.. Eleştri alacağımı biliyorum fakat tercih meselesi, bisiklet biraz EGO ya da bende var bilemiyorum.. Dinlenirken durup su içerken bisikletimin Scott yazısına bakınca feci bir mutluluk duyuyorum.
Ama sadece marka değil bu mutluğu veren .. Markanın verdiği güven, kadrosu , açıları , performansı , hafifliği , renkleri tasarımları , çizgisi.. Kimi mercedes sever kimi BMW kimisi aynı paralara subaru alır.. Bu birazda kişisel tercihtir. ama ben şahsım adına salcanoyu tercih edemiyorum..burda salcano kullanıcılarını küçük görme söz konusu değil yanlış anlaşılmasın , zira ucuz bir bisiklet değil.. o paralara daha iyi seçimler var... 2000tl ye 105 li salcano alacağıma tiagralı cannondale alırım... ilerde param olunca yavaş yavaş kompları yükseltirim... birde salcano kadroya SLR jant.. bilmemki..yorum yapamıyorum...

Yol bisikletinin kadrosunu berbat üretmişler. Eski Drag kadrolara benzetmeye çalışmışlar ama olmamış.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Ozzgurr

Aynı fabrikalardan alınıyordur :)

Bu xx li model prestij için ve çok fazla üretilmediğini düşünüyorum...

@ali karagönlü

salcano türkiye şartlarına göre konuşmak gerekirse kötü bir firma değil yaptığı cesur atılımlar sonucu gerçekleşen oluşan meydana çıkan bisikletler evet güzel.
ancak şu bir gerçekki salcano ciddi anlamda iki senedir var bu piyasada.
kadro olarak konuşuyorum ben sadece diğer parçalar başka firmanın bska üretim merkezli tasarım merkezli.

kadro olarak bende salcano 303SRD kullanıyorum.
kadro evt güzel ve 1,6kg gibi bi ağırlığı var ve bence gayet güzel bir ağırlık.
arazide de rahatım beni tatmin ediyor. ANCAK.
her arazi antremanı sonra sürekli bir arıza oluyor.
sürekli bir problem oluyor.

sebebini bilmiyorum ama kadrodan olduğu apaçık ortada ama sebebini bilmiyorum.
belki bağlantısında sorun var yada montaj sırasında bi sorun oluştu yada yapısal olarak sorunlu.
yani bi hava alan kasada PC oyun oynamak var
birde hava kasanın içinin hava almadığı bi PC de oyun oynamak var..

hava alanda rahat ama almayanda bi müddet sonra işlemci inanılmaz derecede ısınıp anakartı bile eritip dibe düşürmek var:)

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
bence salcanonun atılımları gayet iyi bir şekilde ilerliyor, neden mi?

kadroları yavaşta olsa değiştirmeye başlıyorlar, zamanla iyi olacaktır ama bir scott vb. olabilir mi bilmem. donanım konusuna gelince kaçımız full xx seti alabiliriz. slr set ve sid wc(xx'in fiyatı daha belli değil) 3600 küsür Tl yaparkan, karbon kadrolu ve xx donanımlı bir bisiklet için makul.

29" olan modeli ise gayet mantıklı geliyor, rekabet için çok önemli garyfisher'lar pahalı olmasından dolayı bu tipteki bir bisikleti merak edenler için uygun bir yol bulunmuş oldu:in:

Merhaba ,
peki fiyatlar bellimi , nerden öğrenicez fiyatlarını..?

Geri