Scudo Sports

Salcano 212 hd

Onrgksl

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bana salcano 212 hd hakkında bilgi verir misiniz nasıl bir mtb bisikletidir iyi midir kötü müdür artısı eksisi nelerdir yani almalımıyım yoksa almamalı mıyım? şimdiden teşekkür ederim :)

Scudo
Kısa bir araştırmam oldu 212 hd ile ilgili aslında fena bi bisiklet değil hatta ben gibi amatörler için çok bile. Sana başka bir bisiklet tavsiye edeyim istersen şayet illa disk fren istiyorum demiyorsan carraro 419'a bir bak araştır. Hem daha uygun fiyatı, hem 24 vites (yanlış hatırlamıyorsam hd212 21 vites idi), hem de daha kaliteli attırıcaları var üzerinde.bu da linki şimdiden hayırlı olsun (link) .

• Beğen
Tepkiler: Sait Hislioğlu
öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim :) Ancak benim kararım sanırım salcano 212 HD den yana olucak gibi gözüküyor tanıdığınız var mı bu modeli kullanan veya hiç deneme şansınız oldu mu ? Ne dersiniz onu tercih etsem memnun kalır miyim ?

atillaya katılıyorum. Gösterdiğin model hidrolik fren olduğu için biraz avantajlı ama carraro 419 da ondan kötü değil, hatta ondan iyidir. Çünkü donanımları daha iyi ve 24 vites. fren pabuçlarını değiştirirsen(en fazla 15 tl tutar) salcano kadar iyi fren yapabilirsin.

Geri