Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Sağolun

arkadaşlar bisikletlerimizin teker çapını bilen var mı sigma 16.12'ye girmem gerekiyor da

Scudo
@eren konu

Lastik çapı 37/622 28 x 1,3/8 1,5/8 olarak yazıyor. Bende bir ara km saati araştırırken forumdan bir üyeyle görüştüm. Bu ebatların 700x35c ye denk geldiğini söyledi. Fotoğraftaki listede kare içine aldığım çap yani.

Dosyalar

• sdds.jpg
    sdds.jpg
    134,7 KB · Okunma: 21
@Gökhan Semiz
hadi ya tüh ben bu yazılarla birlikte bir de 2057 yazısını okumuştum ve onu çap zannederekten girişi o şekilde yapmıştım.
demekki düşündüğümden daha fazla km hız ve mesafe yapmışım yarın ilk iş sigma'ya doğru verileri girmek olacak.

@eren konu

Ben daha km saati alıp denemedim ama 2200 doğru rakam herhalde. 2200 girip deneyim. Bir telefon vs aygıtla hız konusunda karşılaştırma yaparsanız doğru mu değil mi öğrenmiş oluruz.

ya ilk bisiklet turumda daha 4. kmde s4'ümü yere düşürmüşüm dönüşte bulduk ama üzerinden araba geçmiş yeni telefon alıncaya kadar erikson telefonumla şuan test etme şansım yok

@eren konu

Anladım. Ben ayarlayabilirsem arabayla karşılaştırma yapmayı düşünüyorum. 2200 de hata olacağını sanmıyorum ama test etmeden içim rahat etmez :)

@Gökhan Semiz
Test sonuçları çok faydalı olacak. :harika:
Aslında tekerin çapını bir ip yada metre yardımıyla ölçmek daha pratik ben de yarın boşluk bulursam bu yöntemle ölçmeyi deniyeyim.

@eren konu

Ben ölçtüm 217 cm çıkıyor. +-2 cm oynayabilir kabataslak ölçtüm.

@Gökhan Semiz
yarın ilk iş 217 yapıyorum ölçüyü acaba tam olarak kaç olabilir.

@eren konu

Şimdi tekere mezura sardım 219 cm çıktı. Bisiklet yattığı için lastikleri indirmiştim ama. Şişirdikten sonra 220 gelecek diye düşünüyorum.

o zaman 220 yapalım muhtemelen 220dir
yarın ben de ölçeyim bakalım.

Listedeki 2200 değeri ile cm değeri aynı o zaman. Ben ölçülerin o değerler ile eşit olduğunu bilmiyordum.

Bu da benim makina.cs10 bu aralar bisiklete yeni bir seyler yapmayi dusunuyorum gidon da degisiklik dusunuyorumda drop bar nasil olur bizim bisiklete ya bi de cok mu masrafli olur

Dosyalar

• 20141214_113022.jpg
    20141214_113022.jpg
    166,6 KB · Okunma: 37
@Buğra Otaklı

Hoş geldiniz. Gidon fiyatlarını bilmiyorum ama neden dropbar düşünüyorsunuz ?

@Gökhan Semiz
performans açısından daha iyi olacağını düşünüyorum ondan dolayı. Bir de bizim bisikletlerde dik oturmak zorunda olduğunuz için bisikletin üzerine daha fazla yatmak istiyorum. Sizce bunun için drop bar uygun olurmu veya daha farklı bir yol mu denemeliyim.

Bu da benim city sport kartaldan selamlar

Dosyalar

• Screenshot_2015-01-24-22-14-43-1.png
    Screenshot_2015-01-24-22-14-43-1.png
    154,9 KB · Okunma: 42
@Buğra Otaklı

Deneyen var mı bilmiyorum ama uygun değilse bile uydurulur onda sıkıntı yok. Dik oturma konusunda ben sele normal yükseklikteyken ellerimle gidonu tuttuğumda baya kambur oluyorum 185 boyum var belkide uzun olduğu içindir. Dropbar olmaz diye bir kural yok tabii ki uydurulabilir. Bisikletteki gidon boğazı uygun diye düşünüyorum.

@Batuhan Aksoy

Hoş geldiniz. Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

• Beğen
Tepkiler: Buğra Otaklı
@eren konu

Km saati işi ne oldu 2200 mü girdiniz ?

Geri