1-2 parmak boşluk normaldir aslında. Benim iç bacak uzunluğum fazla biraz bende 4 parmak boşluk var. 18 den 20 inçe çıkınca 5 cm farkedecek. 5 cm ortalama 3 parmak. 20 inç tam temas edecek. Sele normalden aşağıda kullanılacak. Uzun yol için ideal olabilir. Sportif kullanımda büyük kaçar.
@taner yazar Bet öncelikle sorularıma usanmadan yanıt verdiginiz için teşşekkür salcano cıty sport 01 hd alacagım kişiye kadro boyunu ınç cinsinden sordum ama sadece 56 oldugunu.. sirkeci yurt bisikletten aldım 1,78 boyum var deneyip aldım dedi.. 20 inç olsa bile alınır dıyorsanuz seçim yapacagım
Taner bey ve city sport kullanan arkadaşlar salcano cıty sport 01hd için olumlu olumsuz bir yorumunuz varmı ? lastik göbekleri hakkında salcano citesinde bilgi verilmemiş bileniniz kullananız varmı 900 tl ye 200 km yol yapılmış bu fiyata almayı düşünüyorum
Sağlıklı pedallar
@Gökhan Semiz bey iletinizi sonradan farkettim ama yukarıda yazdığımdgibi..
@Gökhan Semiz hocam 29 er mtb bisikletimde alıştıgım için ve buludugum yer itibariyle çok dik yokuşlar görsellik ve rahatlık acısından seviyorum işin özü
@KARDUZ.ERHAN hocam sen beni dinle 20inç al. benim de boyum 1.78 bacak boyum 80. alıp farklı sebepten iade ettiğim salcano city sport 30 modelinde 18 de 20 de denedim. tur şehirde her iki uygun kadrodan bi tık büyük olanı daha iyi. bak büyük kadro demiyorum dikkat edersen. aynı boydayız bacak boyun da 80 gibi ise tereddüt etme 20inç al.
@KARDUZ.ERHAN
Merhaba ben city sports 01 kullanıyorum memnunum diyebilirim ama eğer yaşadığım yer biraz bozuk yollu olmasa amortisörlü bir model almazdım.
eşime de city fun modelini aldık bir iki kere kullandığımda disk frenin de çok gereksiz olduğunu gördüm.
city sports jant göbekleri shimano deore.
alır almaz seleyi değiştirmeni öneririm hoş ben henüz değiştirmedim brooks alacağım diye.
belki brooks şart değil ama üzerindeki sele çok rahatsız diyebilirim.
400kmden beri kullanıyorum hala rahat edemedim.
@erencaner hocam iyice kafama takıldı bu iş arakdaşa aldıgımız salcano city sport u ( 18 inç)rica ettim gece gece kısa bir tur a cıkıp ortaköy sahilde bir denemeye cıkıyorum @eren konu hocam deore mi ? ozaman baya iyi ama şöyle bir şey duydum belki şehir efsanesi olabılır salcan atıyorum X model bisikletine acera göbek koyup bazısına altus göbek koyabılıyormuş modelleri atarak söyledım ?
@alc
Aradığım fiyat aralığında en mantıklı komponent olan salcanoyu seçtim. Keşke almasaydim dedirtecek sorun belki servis sıkıntısı yasayanlar diyebilir ben servise goturmedigim için bilemem.
@eren konu
Bu ürünleri kullanmadim. Bagaj alırken decathlondaki modellerden birini alacağım.
Her sorununa kendim bakıyorum. O yüzden bisiklet alırken servis sorunu olsun olmasın benim için fark etmiyor. Elinizden gelmiyorsa tanıdığınız, güvendiğiniz bisikletçiye götürebilirsiniz. Tanıdık olması her yönden daha iyi.