Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Yapısı itibariyle tabii ki değişiklik gerecektir. Normal fren ve vites sistemi de uydurulur fakat orijinal bir yapıya sahip olmaz. Kelebek gidonun şuan ki gidondan tek farkı uzun tur için daha fazla aksesuar alanı ve kol dayama vs şekilde rahatlığı olur. Gidon boğazı 3-3.5 cm daha düşürülebilir. Seleyi de ayarlayınca eskiye nazaran fark olacaktır. Kadro size büyük falan değil dimi ? Çünkü normal ölçülerde bile insan ister istemez eğik duruyor.

Scudo
@Gökhan Semiz
Bisiklet boyuma göre olmasi lazim 177 boyum varda ben biraz daha yol bisikletlerinde ki gibi eğilmek istiyorum biraz ondan kaynaklaniyor :) artik gidondan ayarliyacağiz. Degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim.

@Buğra Otaklı

Rica ederim. İnşallah istediğiniz gibi olur :)

Merhaba arkadaşlar salcano city fun 60 lady durduk yerde patladı iç lastik nasıl birşey almamız lazım?
sanırım lastik bizim city sportslarla aynı 28 jant 1,5 kalınlık için olsa sanırım oluyor ne dersiniz?

@eren konu

Cs ler ile birebir aynı mı bilmiyorum ama aynıdır herhalde. Lastikte de ölçüler yazar ona göre alabilirsiniz.

cs ler ile birebir aynı benim kendi bisikletim cs 01 city fun 60 l'de eşimin zaten ikiside hep aynı yerde.

@eren konu

İç lastiği kontrol ettiniz mi ? Delik yırtık vs var mı ? Cs ile dış lastik farkı var ya city fun daki dış lastik kalitesi nasıl ?

ebat aynı dış lastik city fun da salcano cs1 de continental.
lastik tur ortasında park halinde foş diye bir anda söndü ilk olarak siboptan şüphelendik.
sonra pompa vardı şişirmeyi denedik olmadı.
sibop değilse sıkıntı lastik.

@eren konu

Continental gerçekten sağlam lastik. Sağlam bir test yaptım aslında test demeyelim haberim yoktu asfalttaki vidalardan banamısın demedi. Bugüne kadar kullandığım en sağlam dış lastik. Fun lardaki salcano marka demek ki çokta iyi değil. Hani sağlam bir şey girse yarılsa vs anlarım ama demek ki çok küçük bir şeyden etkilendi.

Uzun süredir kulüp sessiz. Yok mu tur yapan, gezen, tozan ? Kulübümüzü canlı tutalım. Varsa yeni fotoğraflarınız çok iyi olur :)

Aslında kış boyunca gece turları yapıyoruZ ama fotoğraf çekmedik... artık yavaş yavaş hareketleniriz...

• Beğen
Tepkiler: Hâkî.
Herkese merhabalar.bende yakın zamanda aranıza katılmayı düşünüyorum ama bikac konuda kararsız kaldım yardimlarinizi bekliyorum..cs 40 ve cs 30 arasında kalmış bulunmaktayim acaba aralarında çok fazla bi fark varmi birde 2015 modelleri ile 2014 modelleri arasında ne gibi farklar var hangisini tercih etmeliyim yardimlarinizi bekliyorum.
Bu arada 2014 cs 40 - 740 TL
2014 cs 30 790 TL
2015 cs 30 a ise 830 TL ye pazarlık yaptim:)

Donanımlarına bakarak anlıyabiliriz aslında. Mesela ben 2012 modelini aldım city sport 27vs şuan donanım olarak 2014 2015 modellerinden daha iyi donanıma sahip. Diğer arkadaşlarımız yardımcı olacaktır kapsamlı olarak

• Beğen
Tepkiler: hakankurt
@taner yazar bende cs 10 var bu aralar yol bisikletine geçiş yapmayı düşünüyorum ilgilenirseniz konuşabiliriz, ayrıca bisikletle alakalı her türlü sorularınıza açığım. @Betül Ö. nünde bahsettiği gibi alırken dononımı yüksek olana göre tercih yaparsanız sizin menfaatinize olur çünkü kadrolar aynı sadece üzerinde ki donanımlar değişiyor ve bu uzun vadede çok önemli.

• Beğen
@hakankurt

Cs30 ie Cs40 arasında sadece vites farkı var. Cs30 27 vites Cs40 ise 24 vitestir. Fakat rubleleri geçen seneki modelde aynı dişe sahipti yani 1. ve sonuncu viteste fark yok 27 ve 24 farkını anlamak imkansız. Bu seneki Cs30 la Cs40 arasında rublede 1. vites dişlisinde 2 diş fark var ve bu farklar 27 ve 24 vitesi ayıran büyük farklar değil. Kısacası Cs30 da arkada 9 dişli varken Cs40 ta 8 dişli var tek farkları bu. Bende geçen sene aralarında 70 lira civarı fark olduğu için Cs40 aldım ve en mantıklısı buydu.

• Beğen
@hakankurt
Ayni ikilemde bende kaldim ben hakkimi cs30 dan yana kullandim cok vites sayisi cok olmasi benim isime yarar die dusundum
Yeni modellerde bi tek model farkliligi var ben 2014 modellerin renkleri
Daha cok hosuma gittigi icin 2014 aldim 200 lira daha fazla para verip 2015 model almaya gerek yok bence

• Beğen
@dogukan demirbek

Hoş geldiniz. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin :)

Geçen hafta arkadaşa cs40 aldık 2015 model. Alet çok yakışıklı mavi rengini tercih ettik. Kullanma şansım da oldu ve bisikleti çok beğendim. Bende 2012 model 24vs var kampının olarak benimki @Betül.Ö dediği gibi daha iyi. Ben sadece göbekli beğenmedim. Bende tüm göbekten shimano iken 2015 te chain marka göbekler kullanılmış açıkçası çok kaliteli gelmedi ama akışta bir fark hissetmedim. Ben 30_40 arasında seçimimi 40 tan yana kullanırdım

• Beğen
@dogukan demirbek
Hocam tribandan hibrite gecis sebebinizi sorabilir miyim cunku bu aralar ben de tam tersini dunuyorum triban veya bir baska yol bisikletine gecmeyi dusunuyordum.

Geri