Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@Buğra Otaklı

selamlar.

tur yapabilmek icin. triban ile kilom yuzunden turu tam ruhuyla yapamiyordum. yani lastik yayiliyor agirliktan cabuk patliyor gibi.

Scudo
Triban 3 ile takas yapmak isteyen CS'ciler eqlesin :) maksat değişiklik olsun hibrit deneyeyim.

@dogukan demirbek

Umit bisikletlerle takas isteyecekler diye içim ürperiyor.

CS20 ile aranız nasıl ?

@İlbey Yağcı

yok yahu sansiniza guvenin, öyle bi mesaj alirsaniz da ölü taklidi keyfi :D

su ana kadar iyi hidrolige alismaya calisiyorum biraz. bagajimizi taktik. bi ic lastik ve yeni dis lastik aldim mi tamamdir işte:) size sorayim bilir misiniz ne ebatta kullaniyoruz bunda ic lastik? 700x28 diyeydi yolda ama bunu bilemiyorum.

@dogukan demirbek Valla ben de bilmiyorum ölçüyü :( 700x23 kullanıyorum işte, 28 de sığar deyolla ama deneyen var mı bulamadım. Satın aldıktan sonra elde patlamasın :(

CS'ler birkaç değişiklikle ortalama bir şehiriçi tur bisikletine dönüşüyor, o yüzden tercih edebilirim sanırım.

@dogukan demirbek
Kilo problemi bende de var hocam o zaman sıkıntı mi oluyor diyorsunuz.

@Buğra Otaklı

ya herkes yeterli basinc vurmuyorsundur dedi lastiklere. haklilardi. isime gelmedi de diyebilirim aslinda. bir de lastiklerin kalitesi onemli. decathlon dan alinan 27 liralik lastiklerdi digeri de tribanin uzerinde gelen hutchinson. schwalbe de yapmaz saniyorum.

@OguzGyan hayırlı olsun hocam bende bugün sipariş verdim city sport 40; nereden ve ne kadara aldığınızı sorsam sizin için sakıncası yoksa mesaj atarmısınız?

Merhabalar, tabiyki. Cok az kullanilmis 2.el olarak almistim ben 600 TL ye. Heralde 1 1,5 ay oluyor. 100 km kullandim. Gayet akici ve konforlu diyebilirim. Bagaj deliklerinin olmasida uzun turlar dusunurseniz avantaj. Simdiklik sadece fren papuclari biraz yetersiz gibi ama onlarda zaten maliyetsiz, yakinda degistirecegim.

@hayatgezi

Hayirli olsun.bende kararsizim hala.Acaba siz siparişi nerden ve kaça verdiniz acaba? Birde 2014 mu yoksa 2015 model mi aldiniz?

1 haftadir carraro 224 ile salcano city fun 50 hd arasinda kalmistim. Salcano yu almaya karar verdim adama siparis verdim kirmizi 48 cm olani getir diye. Gelen 50 cm mavi sinirlerim bozuldu ama insallah iyi cikar. Hic bunu kullanan oldu mu? Problem yasayan? 20150312_130542.jpg

• Beğen
Tepkiler: OguzGyan
Hayirlli olsun kazasız belasiz kullanmanız dilegiyle..bisikletinizin rengi çok hoş.ama boyunuza göre kadro boyu size eğer büyük geliyosa degistirmenizi tavsiye ederim.city sport yerine city fun tercih etmenizde özel bi sebep varmi acaba.

Hayir bir sebebi yoktu bisikletten pek anlamam bile. Bu hosuma gitti aldim.daha once bianchi kullaniyordum onun kadro boyu 52 idi zaten zorlaniyordum. Am alisigim yani biraz surdum eve giderken 2-3 km. Hizlanmasi hizi iyi rahat ama donusler biraz kotu gibi. Bir de yeni aldigimdan galiba tam ayari yok. 3-4-5 vitesleri gec atiyor ve bir daha atacakmis gibi hafif ses yapiyor on uclude sorun yok.

Hayırlı olsun @kadir karakaya . Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Kadro boyu 1-2 cm küçük olunca sorun olmaz fakat büyükse sıkıntı olur. Sele ayarlarını vs yaptıktan sonra büyük geldiğini hissediyorsanız değiştirebilirsiniz.

Sagolun. Seleyi en alta cektim sorun yok. Ayaktayken kadro bacak arama hafif deyoyor. Boyum 180. Tesekkur ederim

Geri