Scudo Sports

Salcano Cityfun için yardım.

Tepki
47
Merhaba Arkadaşlar yeni bir bisiklet alarak aranıza katılmak istiyorum.

Bütçeme uygun aklıma city fun 70 var amacım sabahları sahilde turlamak 15-20km kadar yol gidicem uygunmudur 2 tane alıcaz arkadaşla veya farklı öneriniz varsa alabilirim teşekkürler

(link)

Scudo
İyi bir başlangıç modeli 13 kg . Fiyatının hakkını verir ben tavsiye ederim.

City fun 70, tam olarak şehirde sürülecek basit ve sorunsuz bir bisiklet. Ben de bugün aldim ve tüm ayarlarini yaptiktan, gerekli aydinlatma ve bagaj ekipmanlarimi monte ettikten sonra 20 km kadar turladim ve eve yeni geldim. Bence parasini sonuna kadar hakeden bir alet, heleki bahsettiginiz rakamlara alirsaniz. Biraz daha bineyim, önceki bisikletlerimde olduğu gibi forumda resimli bir inceleme konusu açacağım insallah. iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: gok
Anladım teşekkür ediyorum beklentimi karşılayaçağını düşünüyorum fiyat ve performans olarak :)

Valla Normal City sport HDS alıcaktım alüminyum kadro olmasına rağmen inanılmaz ağırdı bunun ağırlı ne kadardır hiç fikrim yok

Ağırlık olarak normaldir.12-13kg arası standart.Daha hafif olanlar sportif çok hafif bisikletler iyi olmaz. Belli standartta olması iyidir. Çünkü turlar için ağır eşya taşımak için belli sağlamlıktan ödün vermemesi gerekir. Fiyat-performans-kullanışlılık açısından uygundur. Ağır bisiklet derken aksesuarsız olarak 16-17-18 kg ve üstü hantal yapıda hi-ten bisikletler kullanışlı değildir. İstisna dışı bisiklet olarak alüminyum kadroda olsa downhill tepe-iniş tarz bisikletler oldukça ağırdır. Ağır olmasının nedeni de sağlamlıktır.Donanım ve kadroları farklıdır. Belli amaçlar doğrultusunda seçim yapmak iyi olur.

Bende bu modeli almayı düşünüyorum. Haberleşelim beraber alalım hocam indirim imkanı daha iyi olur.

Olur ben haftaya eminönüne gidicem konuşurum nekadar yaparlar filan yada unkapanının ordaki bisikletçilerede gidicem.

Geri