Scudo Sports

Salcano Excel hakkında

Tepki
0
Arkadaşlar büyük bir ihtimal ya Bimaş Block Stork alacağım bunu görme imkanım olacak.

Fakat bir bisiklet daha var Salcano Excel 26 Jant bu bisiklet nasıldır arkadaşlar.
1.Kaç kg'dir
2.Kullanışlı ve rahatmı.

Lütfen esirgemeyin bilgilerinizi

SAYGILAR...

Scudo
Salcano Excel; Çelik kadrolu uygun fiyatlı bir bisiklet. Çok km devirince göbek mili kırılıyor. Dağa, taşa pek gelmez. Amortisörü kötü.

Bahsettiğiniz bisikletler sadece günlük işlerde kullanılabilecek cinsten bisikletler.Kaç kg olduklarını bilemem ama gidipte çift amortisörlü çelik yığınlarına para vermekten çok çok daha iyilerdir.

@Süleyman Uzunköprü

amortisör yok diye biliyorum

ne için kullanacaksın bisikletini ? yani hangi alanda ?

Benim ilk dağ bisikletim Salcano Excel di.Amortisörsüz çelik kadrolu sade bir bisiklettir.Çelik kadro olmasına rağmen 14.5kg dır(Geçen sene salcano web sayfasında öyle yazıyordu).Yani bazı aluminyum kadrolu mtb lerden hafiftir.Oversize değildir,vites-fren sistemi ön aktarıcı hariç shimano değildir(çok düşük kaliteli parçalardan oluşur),jantları tek kat aluminyumdur.Bu nedenlerle modifiye etmeye kalktığınızda tüm parçaları değiştirmek zorunda kalırsınız.Ama bence şu andaki fiyatı olan 229 tl ye alabileceğiniz en iyi sıfır bisiklettir.Çünkü çok düşük kaliteli parçalardan oluşsada kullandığım bir sene süresince hiçbir sorun yaşamadım.Vitesleri tıkır tıkır geçerdi.Lastikleri bir kere bile patlamadı.Çelik kadrosu sağlamdı.Tek kat olan jantları hiç akord ayarı gerektirmedi.Yinede zorlu arazide kullanmak isteyenlerin yada biraz performans bekleyenleri uzak durması gerekir.Link:(link)

Merhaba iyi günler işten eve(yaklaşık 4 km) ve sahil hattında gezip inceden kardiyo yapmak icin salcano excel almayı düşünüyorum ama benim kafamdaki asıl soru 1,74 boyum 72 kiloyum cevremdeki arkadaşlarımdan coğu sana ideal derken kimisi de kücük gelir diyo sizce boyuma göre nasıl olur? Kücük gelir mı? Yoksa ideal midir ?

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
@Gurkankarakurt hocam öyle bi hata yapmayın çift süspansiyonlu bisiklet çöptür belki bunu şuan anlayamazsınız ancak ilerde çok büyük hata yaptığınızın farkına varırsınız alacaksanız başlangıç için salcano ng 650 öneririm ve ayrıca salcano excel size uygun değildir küçük gelir size 49 kadro uygundur benim boyum da sizinle aynı carraro 327 49 kadro kullanıyorum tam ideal geliyor

• Beğen
Tepkiler: Gurkankarakurt
Bütcem de kısıtlı max 450 civarında birşey alabilirim maddi durumum buna el veriyo dediğim gibi sadece işe gidip gelmek icin bir bisiklet arıyorum tek sorunum bisikletin kücük gelmemesi ona göre bisiklet önerme imkanınız var mı ? Şimdiden verdiğiniz ve vereceğiniz bilgiler icin teşekkür ederim

• Beğen
hocam 2.ele ne dersiniz

@Gurkankarakurt bir de 450 excel bulabileceğinizi pepk sanmıyorum anca 2.el@Gurkankarakurt

@Gurkankarakurt ha pardon ben çift suspansıyonlu sanmıstım bu linkteki ise eğre almak istediğiniz fıyatı uygun ancak size küçük geleceğini sanıyorum (link)

@Gurkankarakurt hocam eğer 4 km ise rotanız bu bisiklet uygundur ama 6 7 km sonrası bayar verdiğiniz parayı haram edersiniz bu arada lan bu daha 17 yaşında ne anlar falan demeyin lütfen :D çocukluğumdan beri hiç inmedim bisikletten ve elimden birsürü bisiklet geçti :D

• Beğen
(link) forumda az önce okuduğum bir yazıda 170-175 arası 16-17" yeterlidir yazıyor. Ama ben bu modelin kadro boyunu bulamadım onu öğrenmem gerekiyor sanırım dediğim gibi 450 tl taksitle alabilirim

• Beğen
@Gurkankarakurt onun kadrosu 46 cmdir diye tahmin ediyorum ki o tür bisikletlerin kadro boyları standart oluyor bildiğim kadarıyla ancak ileri dönük planlarınız varsa örneğin günde 40-50 km tur falan bu bisikleti önermem

• Beğen
Şuanlık yok dediğim gibi evden işe gidip gelmek icin kardiyo amaclı bişey almak istiyorum sizce bunu almalı mıyım

Ayrıca bilginin yaşı olmaz diye düşünüyorum isterse 15 yasında olsun yine de ağzımı acıp bişey demem sadece sizdeki bilgiyi alırım öyle düşüncelerim olmaz yani

• Beğen
@Gurkankarakurt teşekkür ederim madem öyle kısa rota düşünüyosunuz almanızı öneririm daha iyi fiyata bu aksamda bisiklet bulabileceğinizi pek sanmıyorum :D

• Beğen
Anladım cok teşekkür ederim boy konusu cok sıkıntı olmaz sanırım dimi

Geri