Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
merhabalar şu sıralar bende almayı düşünüyorum maşası ne kadar iyi ?
tavşan modu var mı ?
yoksa üzerine biraz daha ekleyip rocksox xc28 maşalı insomnia mı almalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: muhyt
Vala yeter yarinn alcam 350 biktim artik 2 aydir ariyorum

@RaptorXXL tavşan modu dediğiniz rebound ayarı sanırım bu maşada yok. Eğer imkan varsa tabiki insomnia tercih edin.

Fiyatlar cok fazla imkanim yok baslangic olarak alalim bi sonradan zaten daha iyi alcam

@muhyt evet dediğim şey rebound ayarı peki maşada rebound yoksa tepkime düzeyi ne seviyede ? teknik iniş çıkışlı arazide ng650 29v kullanıyorum maşanın çalışıp darbeleri emmesi için güç uygulamam gerekiyor bu maşada öyle bir durum var mı ?

Arkadaşlar ben de dün akşam itibariyle NG 350 26 HD 18 inç bisiklet almış bulunmaktayım.Kadrosu bana yaklaşık 1 inç büyük geliyordu fakat durumu anlattığım birçok tecrübeli arkadaş şehiriçinde hiçbir dezavantajı olmayacağını arazide ise inişlerde biraz daha dikkatli olduğumda ve çok extreme hareketlere girişmediğim sürece bir sorun çıkarmayacağını söylediler.Yaklaşık 1,5 aydır bu tip F/P ürünü arıyordum ve uygun fiyata bu bisikleti bulunca kaçırmak istemedim aldım.Ayrıca bugün yaptığım 3 saatlik sürüş sonucunda bisikletin kadro boyu konusunda önceki kullandığım bisikletlerime oranla hiç farklılık hissetmedim, sadece selesi fazla sert gibi geldi bana, sele konusunda benim gibi düşünen var mı?Sele kılıfı tavsiye eder misiniz?

@Ahmet50 İzmir Parkur bisikletten 990 tl ye taksitli aldım.2016 model bisikletlerin gelmeye başladığını, ellerindeki 2015 model stoklarını bitermeye çalıştıkları için fiyatlların uygun olduğunu söyledi ve kalan son NG 350 HD yi de ben aldım.

• Beğen
@RaptorXXL tabiki ng650 deki zoom maşaya göre farkı var. Eğer kilonuz 70-80 civarıysa gayet iyi gelecektir tepkileri maşanın tepkisi biraz bu kilolara göre ayarlanıyor sanırım

@blackstorm Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Fotoğraflarınızı bekliyoruz, kulübe hoşgeldiniz.
@RaptorXXL Evet güç uygulamak gerek, anca bu şekilde tepki vererek oynuyor. Bazen sert kaldığını düşünüyorum extreme yerlerde fakat bu fiyat da bir üründe ben çok uçuk bir maşa beklemiyordum şahsen bana uygun geliyor. Gerektiğinde maşa işini görüyor.
@Ahmet50 İnternetten alabilirsiniz, ben öyle yapmıştım fakat Salcano servisine kurdurmak gerekli tabi.

• Beğen
@Ahmet50 (link) Ben buradan almıştım, İzmir'de bir mağaza. Yeşil rengin 16" kırmızı rengin 18" sarı rengin 18" kadrosu varmış. Kapıda ödeme seçeneği de var ben öyle almıştım.

Bilgi için teşekkürler arkadaşlar tek tek alıntılıyamadım kusura bakmayın. Umarım yakında bende aranıza katılırım. Bol kazasız keyifli pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@muhyt @keremturk15 2016 Modellere siteden baktım, NG 250 Serisini çıkartmışlar geçen sene hatırladığım kadarıyla yoktu.
NG 250 ise sadece 27.5 ve 29 jant boyutlu ve hidrolik olarak iki model çıkmış.
Çoğu özelliği bizim bisiklet ile aynı fakat şunlar farklı;
Deore sistem ve 2'li aynakola sahip. Farkı bu.
Tahminimce fiyatı 1500 TL altında olacak ama kaç olur bilemem, şu da bir gerçek fiyatı ne olursa olsun alım-satım oranına bakınca seneye fiyatını aşağı çekecekleri kesin. Çünkü bizim f/p dediğimiz 350 böyle satılıyorsa bu nasıl bir satış yakalayacak merak ediyorum.

• Beğen
Geri