Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

@Osman Tuğrul
Teşekkür ederim, lastikleri özceylan bisikletten aldım. Xlc elcikleri de güngörler bisikletten aldım. Ayrıca güngörler bisiklet yanında bir de kadro koruyucu göndermişler, sağolsunlar.

Seleyi değiştirmeyi düşünmedim aslında, yani alınırsa iyi bişey almak lazım buna yakın bişey almaya gerek yok. Eğer sele çok öne ittiriyorsa biraz ucunu yukarı kaldırıp da deneyebilirsin.

Scudo
@muhyt ucunu kaldırdım da bu sefer rahatsız ediyor. Bakacam artık bir çaresine.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@Osman Tuğrul evet o zaman seleyi değiştirmek lazım çok rahatsız ediyorsa. Benimde şimdi sırada heybe çanta var. Sem çanta alacağım galiba en uygun fiyatlı o var.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@muhyt Evet sem canta ya da konnix marka olanlardan birini alırım büyük ihtimal bende. Sadece sam cantanın 32 Lt ortası düz değil az daha koyup, 55 lt almaya itiyor insanı ama o da bana çok gelir. Ben çadır taşımayacam, mat da taşımayacağım. Sadece üç beş kıyafet, içecek ıvır zıvır. 24 lt olanlar da yetecek gibi kararsızım şuan.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@Osman Tuğrul rica etsem müsait olduğunuzda sizde ki şu 1.75 tekerlerin fotoğrafını atar mısınız ?

Dün güzel bir tur yaptım,ama 32 km lik turun son 10 km resmen faciaydı:-( Sol bacak dizimin dış kısmına ağrı girdi,pedala her bastığımda tarifi imkansız acılar çektim:-(DSC_0118.JPG DSC_0132.JPG DSC_0128.JPG

DSC_0115.JPG

@Osman Tuğrul
:) Aynen kardeşim çalınma ihtimaline karşı her zaman yanımda taşırım.

usta bisiklette silah taşımak çok tuhaf değil mi? çok komik daha doğrusu, standart donanımında falan mı var acaba?:)

selamun aleykum. aradığım özellikleri en ucuza sunan dağ bisikleti bu olduğu iin bunu almayı planlıyıorum. HD fren ve gidondan kilitlemeli falan.. ben bunu dağda değil bozuk şehir ve köy yollarında sürcem. 95 kilo 178 boyundayım. kadrou kaç inç veya santim olmalı ? bide kilolu olduğum için tırsıyorum bu bana dayanır mı sert sürüşlerde ikiye ayrılmasın ? bide dediğim özelliklerde en ucuz bunu buldum ben sıfır . sizin başka bildiğiniz varmı? daha önce 24 ve 26 jant kullandım.. 29 jant en büyüğü sanırım.. 26 mı daha iyi olur 29 mu ? büyük jant alcam diye bisikleti kullanamazsam diye korkuyom.. olursa 29 jant almayı düşünüyom.

@yasin208 27.5 jant 18" size uygun olacaktır. Dayanır merak etmeyin, zaten düzenli sürerseniz kilo verdiğinizi fark edeceksiniz.

Nasıl Bisiklet Derseniz Şöyle Arkadaşlar 450 veya astro alacak oluyor buna 1 tur bindeikten sonra ertesi gün aynısından alıyor öyle diyim :D 7 Aydır Aktarıcı Ayarı Dışında hiç Bi Sıkıntısı Olmadı O Ayarıda Kendim Yapıyorum zaten İyi Forumlar...

Dosyalar

• IMG_9588s.jpg
    IMG_9588s.jpg
    196,4 KB · Okunma: 44
Bence tam bir f/p bisikleti. Bisikletimi seviyorum sürüşü zevkli vites geçişleri rahat. Her akşam 45-50 km'miz var. Nacizane tavsiyem gidondan kilit sistemini yük altında kullanmayın. İyi pedallamalar.

Dosyalar

• 001.jpeg
    001.jpeg
    129,2 KB · Okunma: 35
  • Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@Osman Tuğrul
Merhaba Osman,
Ben eşime bu bisikletten almıştım ama asfaltta gördüğüm kadarıyla biraz zorlanıyor. 1.75 lastikten sonra hissedilir bir fark oldu mu? Max ne kadar ince lastik takılabiliyor NG350 lere bilgin var mı? Jant üstünde hiçbir ibare bulamadım.

@Buğra Ünalan Merhaba, 1.50 de takılabilir diye biliyorum. Ben orta halli ideal olanı aldım, 1.50 ile mazgallara girebilirim diye düşündüm, şuan çoğu mazgala lastiğim girmiyor, kafam daha rahat. Ama 1.50'de takılabileceğini düşünüyorum sorun yaratmaz büyük ihtimal. Yanlış hatırlamıyorsam 1.50-2.xx gibi bir ibare ben gördüm. Jant'dan dış ve iç lastiği sökün, jantın içinde ki koruma bandında yazılar var diye hatırlıyorum büyük ihtimal benim de oradan kalmış aklıma.

Fark var hız açısından, yorma açısından da ciddi fark oluyor uzun mesafelerde dişsiz olduğundan dolayı. Kısa mesafeler de aşırı fark yaratmaz. (Kısa mesafeden kastım 20km) 20 ve üstü km lerde farkı görmeye gerek yok direk hissettiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Buğra Ünalan
Geri