@keremturk15 Bisikleti uzun zamandır görmüyorum Lastik konusuna bende katılıyorum, birde selesi, ne zaman otursam beni uç kısmına itiyor, ben kendimi arka tarafına koyuyorum, sele beni uç kısmına direkt itiyor kayıyor yani. başka bir sevmediğim özelliği şuan yok hatırladığım kadarıyla, haa birde üst kadro borosunun altından, fren ve vites kabloları geçiyor, ben birkaç kat yukarı çıkarırken bunun yüzünden zorlanıyorum. mecburen gidondan tek elle tutup omzuma alıyorum. seleden tutunca, çok ağırlık hissi veriyor.
evet malesef bi kaza yaptim cok sukur ucuz atlattim bisikletin garantiye gitmesi gerekiyor arabanin da on cami hatri sayilir bi miktara degisti en onemlisi bende çok ciddi bir yaralanma yok fotoğraflarda da kazanin siddetini gorebilirsiniz
Arabanin on cami icerden
Bu da arabanin on cami disarda
Hayirdir ya sizin nerden haberiniz oldu ?
Kazaya gelince malum gidondan kitlemeli bisiklet onumde insaattan dolayi cukurlasmis ve asfalt uzerinde insaatin kumunun bulundugu bir yolda iken yerdeki cukura bakarak ilerliyordum karsimdan araba geliyormus cok gec gordum hemen frenlere asildim ama dedigim gibi yol kumlu gibi oldugu icin duramadim ve arabayla karsi karsiya carpistim malesef yere baktigim icin suc bende bi de acaba kadroyu garanti kabul eder mi bi fikriniz var mi
geçmiş olsun emniyette gördüm bisikleti kadroyu servis maalesef kabul etmez çünkü firmadan kaynaklı bir durum değil ancak bi görüşüp aynı kadrodan satın almayı deneyebilirsiniz. bu arada arabanın sağından vurulmuş ters yönde mi gidiyordun?
Ng350nin orjinal sele borusu ölçüsü
kaç mm acaba bilen/ ölçebilecek varmı ? Arka stop sipariş vericemde normalden geniş diye biliyorum yardımcı olursanız sevinirim
Selamun aleyküm arkadaşlar bu kulüptekiler yaklasij 10 gun once nasil bir kaza yasadigimi bilirler bugün bisikletim tamirden geldi işin guzel tarafi harika bir işçilikle benim bile kaynak yerini bulmam zor oldu bu mutlu haberimi sizinle paylaşmak istedim ama bir sorum olacak pedaldaşlar zincirim ön aktariciya sürtüyor ve ön aktaricinin HL ayarini yapmamiz gerekiyor ama işin kotü tarafi hiçbirimizin bir fikri yok bu konida onerebileceğiniz bir video varsa çok makbule geçer