Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

Salcano'nun servisinden memnun musunuz?

Scudo
www.bisikletforum.com/konu/salcanonun-servisi-sizce-nasil.130610/#post-1808615

350-450-550 kullanan biri olarak tabiki 350 almalisin.Yada baska bir marka.Servisleri iyi degil bunu bil.Oldugun yerdeki servis iyiyse sanslisin;)
Ama salcano servis yonunden genelde kotu diyebilirim.Keski kullandigim f-p urunu markanin servisi icin iyi dedirtseler:(

27 vites-gidondan kilit

@muhyt Merhaba.Sele borusu banada kisa geliyor.Orjinal olanin boyunu olcebildiniz mi?Sifir mi aldiniz?

@egh NG350 27 vites, gidondan kilitlemeli maşa, altus sistem mevcut. İnternetten alacaksanız, ben 5 ay önce (link) bu siteden aldım fakat fiyat o zaman 750 TL idi.

@kokomarmaris teşekkür ederim cevap için.Aklımda var almak ama sizin de dediğiniz gibi servis'nden memnun olmayan var.Servis olayı canımı sıkıyor.:kötü:

Bende bugün aldım 60 km yaptım şuanlık sorun yok fiyatına göre gerçekten iyi

@Glise servise bu kadar takmayın hocam. serviste para alıyor sonuçta. işi bilen birine götürürsünüz o halleder. salcano fiyat olarak iyi gerçekten. boşuna diğer markalara para vermeye gerek yok

ilk aldigimda vites ayarini servis yapamadi dahada bozdu.On vitesi hassas ayarlayamadi.Baska bir yere gittim oda surtme normal dedi:acpsnr:
En son artik yilmisken genc bi arkadasa sordum,hemen yapayim abi hallederiz dedi.Ve 3 dak. Olmadan caprazda dahi olsa surtme yok.4 ay 900-1000km olmustur.

vites ayarı kolay iş, özellikle arka vites kolay. ön vitesi konumlandırması zor. youtube da birsürü video var. işi çözdünmü tamamdır

@kursatxxx Öncelikle hayırlı olsun, allah kaza bela vermsin. Kulübe hoş geldiniz. Müsait olunca, ilk mesaja tüm kullanıcıların isimleri eklenecek, herhangi bir şeyde hızlı iletişim halinde olalım diyerekten.
@Glise Vites ayarı yapıldıktan sonra vede vitesi atmayı bildikten sonra hiçbir sıkıntı yok, bilmiyorum nasıl bir vilayet de oturuyorsunuz fakat bana Denizlide 27 vitesin yetmediği yerler oluyor.

• Beğen
Tepkiler: camoko06
İLginiz için teşekkür ederim.:)

bu ng 350deki maşa kaç mm

Ng 350 maşasi
Screenshot_2015-09-23-12-41-39.png

Geri