350-450-550 kullanan biri olarak tabiki 350 almalisin.Yada baska bir marka.Servisleri iyi degil bunu bil.Oldugun yerdeki servis iyiyse sanslisin
Ama salcano servis yonunden genelde kotu diyebilirim.Keski kullandigim f-p urunu markanin servisi icin iyi dedirtseler
@egh NG350 27 vites, gidondan kilitlemeli maşa, altus sistem mevcut. İnternetten alacaksanız, ben 5 ay önce (link) bu siteden aldım fakat fiyat o zaman 750 TL idi.
@Glise servise bu kadar takmayın hocam. serviste para alıyor sonuçta. işi bilen birine götürürsünüz o halleder. salcano fiyat olarak iyi gerçekten. boşuna diğer markalara para vermeye gerek yok
ilk aldigimda vites ayarini servis yapamadi dahada bozdu.On vitesi hassas ayarlayamadi.Baska bir yere gittim oda surtme normal dedi
En son artik yilmisken genc bi arkadasa sordum,hemen yapayim abi hallederiz dedi.Ve 3 dak. Olmadan caprazda dahi olsa surtme yok.4 ay 900-1000km olmustur.
@kursatxxx Öncelikle hayırlı olsun, allah kaza bela vermsin. Kulübe hoş geldiniz. Müsait olunca, ilk mesaja tüm kullanıcıların isimleri eklenecek, herhangi bir şeyde hızlı iletişim halinde olalım diyerekten. @Glise Vites ayarı yapıldıktan sonra vede vitesi atmayı bildikten sonra hiçbir sıkıntı yok, bilmiyorum nasıl bir vilayet de oturuyorsunuz fakat bana Denizlide 27 vitesin yetmediği yerler oluyor.