Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

Calisma mesafesi 8cm olabilir.

Scudo
Bisiklete kaç günde bir bakım yapmamız lazım yağlama felan yapmamız lazımmı ön maşaya felan açıklarmısınız

@kursatxxx Herşeyini ihtiyacına göre düzenleyeceksiniz. Yağlamayı yaklaşık 100km de bir ve de zincirden gelen sese göre yağlayacaksınızdır. Herhangi bir sorunun da bakım yapılır. Ama hiçbir zaman sorun yaşamak istemiyorum diyorsan vidalarını kontrol etmek gereklidir. Maşayı da bisikleti yıkadıktan sonra, maşayı aşağıdan yukarıya doğru bir kuru bezle çekin, içine pislik kaçırmamanız için. Salcanonun resmi bakım süresi 4 ayda birdir. Servisine götürüp ve bisikleti aldığınızda yanında verilen belge ile gidilip bakım çizelgesinin servis tarafından doldurulması doğru olandır.

Arkadaslar uzun zamandir kullanlariniz var sizce nasil bisiklet ?
Her hangi bir sorun yasadiniz mi / ?

@emre_s Şuana kadar ciddi bir sorun yaşamadım, hepsi alyan anahtarı ve yama setiyle halloluyor, bazen downhill tarzı kullandım bir sıkıntı yaşamadım.

Masada bosluk disinda sikintim yok.4 aydir kullaniyorum.Daglik taslik alanda da hor kullandim desem yeridir.
Daglik alanda ortalama 18-19km hizla 5 km gittim en son.Yol yol degil kayalik parcalanmis yol olmus:D
Bu fiyata gore bu dayanim suan gayet iyi.

Lastikler cok fark ediyor,toprak ve bozuk yollarda ozellikle.Schwalbe nobby nic tavsiye ederim arkadaşlar.
45-50 euroya kargo dahil getirme sansiniz var,belli zamanlarda guzel indirim oluyor.IMG_20150920_122523.jpg
Yolun en iyi olan kisimlari.İniste 5 km yolu 18-19km ortalamayla anlik 27km ciktim.En ufak kayma yasamadim.

• Beğen
Tepkiler: kursatxxx
@Osman Tuğrul Kusura bakmayın ayrı ayrı yazıyorum, bisiklet bakımında siz neler yapıyorsunuz sadece zinciri yağlasam yetermi , zaten genel bakım var servis halledermi ? ben sadece zinciri yağlasam olurmu siz nasıl yapıyorsunuz ön maşayı felan yağlıyormusunuz cevaplarsanız sevnirim.

@kursatxxx Bende yağlama yapıyor arada alyan ile gevşeyen yer var mı diye kontrol ediyorum. Maşa da herhangi bir sıkıntı olursa ya hava yapmıştır ya da servislik durum vardır. Ben bisikleti ters konumda pek bırakmıyorum ne olur ne olmaz. Lastikler ile hiç kayma yaşamadım şuana kadar dağdan aşağı 55 e varan hızda dahi problem yaşamadım fakat aşırı zorlanırsa ben gibi telleri esniyor 40ps hava olduğu halde bisiklete binince lastik inmiş gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: kursatxxx
Arkadaşlar, bir şey danışacağım. Benim aynakolda ki çerçeve plastik olan kısmın vida yerleri çatlamış çıkartsam ne gibi eksi, artı olur. ?

@Osman Tuğrul sakın çıkartma benim bir tane arkadaşım çıkartmıştı sonra bacağını parçalamıştı aynakol sakın öyle bir şey yapayım deme ha

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@saphane1234 Akrabamda öyle birşey olur demişti, paçan felan takılır demişti, ama bazı aynakollar kendinden plastiksiz. Neyse dursun bakalım kendiliğinden bir şey olmayıncaya kadar takılı durur.

Selam arkadaşlar bir NG350 kullanıcısı veya bilen birisi, sele borusu çapının ne olduğunu söyleyebilir mi? 31.8 mm diye tahmin ediyorum ama?

Geri