@mustafaakcay55 @ALPPP Kutudan sağlam çıkıyor canım
Ben çok az bilinen bir siteden sipariş verdim, almadan dakikalar önce konu açmıştım, konuya neler yazıldı, ilk defa duyuyorum bu siteyi vs. ama ben çoktan almıştım
Geldi, gittim, kurdurdum. Paşa paşa biniyorum. Fabrika çıkışında bir hata olma ihtimali az şayet oldu denersiniz ilk 1-2 gün maşa olur, kadro olur anında değişim isterseniz, ha bayi red mi? etti hemen kaymakamlığa gidiyorsun Tüketici Hakem Heyetine bir dilekçe bak sen gör o zaman o adamları
Herhangi bir şeyi bozuldu, çok aşırı masraf çıkmaz. Ama siz allah korusun kaza geçirdiniz, bisiklet ikiye ayrıldı, ayrılmaz ama kolay kolay o zaman mesuliyet sizde işte Salcano, jant akortu, hat yamukluğu, gibi ıvır zıvırları garantiye sokmuyor, sanırım öbür bisiklet markalarında da böyledir. Bozulacak birşeyi yok dediğim gibi bisikleti alıp 5 kat yukardan atmanız yada kaza etmeniz halinde bir şeyi bozulacaktır.
Bu arada 2015 modelleri kalmamış olabilir, ben Denizli de oturuyorum bizim bayi NG350 v-fren yoktu ben mecburen netten aldım. İnternette hem daha ucuz, ama şöyle birşey olabilir, internetten alınca bayi biraz mesefeli davranıyor ama, kaskı ıvır zıvırı alınca ses kesiyor