Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Salcano bi de kadro saglasa hic fena olmaz ama malesef musterileriyle pek ilgilenmiyor salcanocum :) benim merak ettigim jantlar nasil yamuldu :)

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@keremturk15 Aldığım da ön jant yamukmuş, adama dedim teker yamuk dönüyor, bana kabak lastik var o yüzden oturunca geçer dedi, 2 ay önce adğdan aşağı inerken lastik patlatı 20-30 mt jantın üstünde gittim o sıra yamuldu galiba. Çok aşırı yamuk yok ama çok bariz de belli yamuk olduğu. Şimdi sıfır yedek parça bulunmayacağına göre :D, birde bir arkadaş akort ayarı bozulmuştur dedi ama lastik yamuk dönüyor akort ayarı ile bağlantısı ne çözemedim.

Jant yamuksa veya akord ayari bozuksa ve lastikte janta takili oldugu icin :D lastigin de yamuk donmesi cok normal ama janti çiplak halde bi söküp iceri dogru bir göçme var mi bi incelesen iyi olur cunku bi arkadasimin basina gelmisti ve jant eski haline geldiginde onceki halinden eser yoktu :)

• Beğen
Bende 29 Ekim Bayram Günü aldım şimdiye kadar çıkmadığım gitemdiğim yer kalmadı vites geçişleri diskde durma falan mükemmel tavsiye ederim fiyatına göre süper

@celo048 Hayırlı olsun, allah kaza bela vermesin. Aramıza katıldığınıza sevindim.

Benimde disk surtuyor dunden beri arka frende tutmamaya basladi fren kolu gevsedi yarin goturucem bakalim :)

@kursatxxx Götür göster neyi varmış. Sanırım, disc frenin ismini tam bilmemekle, pabucu bitmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: camoko06
Arkadaslar ng350 hd frenli modelleri kac lira civarinda bende 350 yada 650 arasinda kaldim hangisini onerirsiniz (1000 tl butce)
Tesekkurler bol pedallar

@camoko06 Abi senin lastikler epey iyimiş, benimkiler erimeye başladı.
@mustafaakcay55 size şunu diyebilirim fiyat performams ürünü br bisiklet. Gidondan kilitli maşa ve 27 vitesi cezbedici yönü.

Selamın aleyküm öncelikle herkese hayırlı günler,bana yardımcı olacağınızı umut ediyorum bu mesaj hakkında bilgisi olan herkesin yorumunu beklıyorum,kararımı sizin yorumlarınız şekillendirecek diyebilirim şimdiden teşekkürler.
SORU- Paramı biriktirdim koydum köşeye Salcano NG 350 HD fren,jant 29 ve 27 vites almaya karar verdim fiyatı 1100 TL civarı,Sizce bisiklet nasıl yorumlarınız neler memnun musunuz bu bisikletten ayrıca bu hidrolik fren hakkında ne dersınız benım hiç bir bilgim yok nasıl kullanışlımı,deneyımı tecrübesi olan arkadaşlardan yorumlarınızı beklıyorum tekrardan teşekkürler. :)

@Osman Tuğrul Abi peki kismen arazi cogunlukla asfatta kullanicam hd fren mi aliyim v fren mi

@ALPPP Öncelikle şunu söyliyeyim, hd freni kullanmadım. Hd frene sahip kullanıcı arkadaşlardan şuana kadar hiçbir şikayet, sorun gelmedi. Bu bisiklet f/p ürünü kanımca. Artıları, gidondan kilitli maşası, 27 vitesi ve bence rengi tipi. Sorunu yok ama markadan dolayı sıkıntı var. Ama bisikleti kendi tamir etmek hem zevkli hem de iyi vakit geçiriyorsunuz yani. Kullanıcı deneyimimi aktaracak olursam, nereden alacaksınız bilmiyorum ben internetten aldım, ön jant akortsuz geldi tek sorunu bu vites attığınızın sesi bile çıkmıyor. Bazıları vites atar çatır çutur sesi gelir bunda yok.
@mustafaakcay55 Hd fren daha iyidir diyebilirim,ama ben v fren kullanıyorum. 40 la dağdan aşağı inerken de yolda 60 yaptığımda da sıkıntı yaşamadım kullanmayı bilmek lazım ama hd daha iyi tabiki. Ben ucuz olsun ve pabuç bittimi alıp hemen değiştireyim diye tercih ettim.
Ayrıyetten sorunuz olursa özel mesaj atabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: mustafaakcay55
@camoko06 selaminaleykum abi bende bundan almaya karar verdim v fren. Nasil menun musun bide kac tl civarinda

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@Osman Tuğrul Bilgilendirmenız için cok teşekkür ediyorum,iki gün sonra sınavlarım bitiyor sömestra gircez antalyada gidip bayıden iyice bakıp inceleyip ilk ayarlamalarını yaptırıp alcam insallah,benım kafada da v var en basiti sade bozuldumu sıkıntısı mı var hemen yapıyorsun ancak buhidrolık ilk defa duydum sürekli başımıza iş açarmı ondan korkuyorum,marka sıkıntı değil servis felan pek iyi değilmiş diye okudum da ben kendım uğraşır yaparım o konuda sıkıntı yokk sadece fabrika çıkışı nasıl genel olarak sağlammı onu merak ediyorum neyse diger arkadaslarda bişeyler yazsın bakalım okuyalım öğrenelim.tekrardan teşekkürler :)

@ALPPP aynn kardesim dehset biseye benziyo ama iste korkumdan alamiyorum ki bi ariza yapsa dunya kadar masraf acabilir ondan sonra pisman olabilirim en saglami v fren

@mustafaakcay55 @ALPPP Kutudan sağlam çıkıyor canım :) Ben çok az bilinen bir siteden sipariş verdim, almadan dakikalar önce konu açmıştım, konuya neler yazıldı, ilk defa duyuyorum bu siteyi vs. ama ben çoktan almıştım :D Geldi, gittim, kurdurdum. Paşa paşa biniyorum. Fabrika çıkışında bir hata olma ihtimali az şayet oldu denersiniz ilk 1-2 gün maşa olur, kadro olur anında değişim isterseniz, ha bayi red mi? etti hemen kaymakamlığa gidiyorsun Tüketici Hakem Heyetine bir dilekçe bak sen gör o zaman o adamları ;) Herhangi bir şeyi bozuldu, çok aşırı masraf çıkmaz. Ama siz allah korusun kaza geçirdiniz, bisiklet ikiye ayrıldı, ayrılmaz ama kolay kolay o zaman mesuliyet sizde işte Salcano, jant akortu, hat yamukluğu, gibi ıvır zıvırları garantiye sokmuyor, sanırım öbür bisiklet markalarında da böyledir. Bozulacak birşeyi yok dediğim gibi bisikleti alıp 5 kat yukardan atmanız yada kaza etmeniz halinde bir şeyi bozulacaktır.

Bu arada 2015 modelleri kalmamış olabilir, ben Denizli de oturuyorum bizim bayi NG350 v-fren yoktu ben mecburen netten aldım. İnternette hem daha ucuz, ama şöyle birşey olabilir, internetten alınca bayi biraz mesefeli davranıyor ama, kaskı ıvır zıvırı alınca ses kesiyor :)

@Osman Tuğrul usta eyvallah senıde baya yorduk ya saolasın uzun uzun anlatmıssın çok teşekkür ediyorum,@mustafaakcay55 valla kardeşim dediğin gibi harika bişey 29 jant kocaman tekerlek 27 vites hd fren mtb muhteşem bişey sıkıntısı çıkarsa da hallederiz olcak o kadar alırken iincini cincini bakar alırız zaten acaba beklesem de 2016 model mı alsam güzel değişiklikler yapmışlar mıdır yoksa 2015 mı alsam oda kafa karıştırıcı.Birde bu kadar dolu dolu bir bisikleti diğer markadar da çok pahalı çok öyle uçuk bi sıkıntısı yoksa gidip alcam :)

• Beğen
@ALPPP 2016 Model bisikletler dolar kurundan dolayı fiyatlarının çok olacağını, ve bir yerde okumuştum 2016 ilk altı ayı doların 3 üzeri çıkması ve 3.25 görmesi bekleniyormuş.

Geri