@leventayar Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin abi. öncelikle sele borusunu en az 5 cm daha uzatın, sonra (link) bu linkteki ürünü alabilirsiniz fiyatı çok makul ama ucuz olduğuna bakmayın kadronun o kısmının çizilmesini %100 önlüyor. bende fazladan var fakat kargo ücreti ürünün fiyatından fazla olacaktır
gene istersen abi gönderebilirim. Alırken hep kırmızı ile yeşil arasında kalmıştım çok ama çok az da olsa hala aklım kaldı ama çok az
Maşallah.
Birde park ayağını şuan kaç numara olduğunu unuttum, anahtarla iyice sıkıştırın çünkü yolda giderken kendiliğinden gevşiyor ve mecburen sıkmanız gerekiyor, ek olarak park ayağının ucunda ki plastik cisim de çıkıp gidiyor
ben içine kuvvetli yapıştırıcı sürdüm yerine taktım güzelce ayarladım şimdi hiç bir kuvvet çıkaramaz onu olduğu yerden. Ben ayaklığı geçen gün söktüm 1-2 kere yolda giderken gevşemişti.
Ek olarak durmadan da ek yapıyorum, aklıma sonradan geliyor kusura kalmayın, jant da bulunan ışıldak benim deyimimle onu sökebilirsiniz, bence o cisim jantın akordunun bozulmasına sebep oluyor ben daha sökmedim akort yaptıracağım zaman sökeceğim.
Bu arada kasksız çıkmayın gözünüzü seveyim.