Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

@Osman Tuğrul salcano ng350 tutunca biraz daha geliştirerek insomnia ya yaklaştırmış özellikleri bu gidişle ng 050 falan igman deore ayarına çıkar heralde beklentimiz büyük :D

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Scudo
Arkadaaslsr 2016 model 350 hd 27.5 1500 tl mis bende 650 almayi dusunuyom nediyorsunuz 1000 tl ye

@Ahmet50 Benim fikrimi soracak olursanız, 650 alacağıma 2.el alırım daha iyi. Bu benim fikrim yanlış anlaşılmasın.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
2 el almam zaten pro surmuyecem pek ziplama gereksiz heyecan olmuyacak arada sirada dagda surcem gerek yok cok pahali bisikletler

(link) kardeşim madem ng350 alcan al bunu geç aradaki fark 350 tl ye kask ışık dizlik dirseklik sele kılıfı gözlük eldiven alırsın

@keremturk15 kardes site güvenlikmi simdi burdan alcam kurmasiydi felan zor olur ben gider gorup alirim siteye guvenmiyorum

n11.com dan bahsediyoruz istersen araştırabilirsin yeterince güvenilir kurma iline gelince bilgin 0 sa max 50 tl ye bütün bisikletçiler kurar biraz bilgiliysen kendin de kurabilirsin zaten kurma kitapçığı çıkar içinden :)

Uyarımı yapayım sana kargo alıcı ödemeliymiş öyle şeylere dikkat et kargodan alırken par ödemen gerekiyor

Ha siteden almisim ozamn ha duz gider alirim 650 yi. Gorup alirim hic geregi yok

@Osman Tuğrul bir ara salcano sitesinde fiyatlar yayınlanmıştı sonra kaldırdılar ng350 ler 1400 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ng250 1500 üzerindeydi. Bu arada ng250 biraz daha tırmanışa yönelik tasarlanmış gibi ikili aynakoldan dolayı diyorum. Belki 3 lü aynakol olsa iyi satış yapardı donanımı iyi görünüyor. Yaza doğru belli olur satışı.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@muhyt Tırmanış için kanımca, 3'lü aynakol daha iyi diye düşünüyorum. 3'lü aynakol modeli var zaten ;) Biz kullanıyoruz seçenek açmışlar bizim bisiklete. Yol bisikletin de bir modelin Tigralı, 105'li diye ayrıldığı gibi olmuş. Fiyatı şuan ki dolar kuruna göre iyi fakat, dolar düşerse o fiyattan çok satmaz diye düşünüyorum.

Satmayı düşündüğüm sadece 30 km de salcano Ng 350 27,5 HD 18inç bisikletim var. Düşünen olursa görüşürüz.

Merhaba arkadaşlar, bugün ve yarın için sporcupazarında kargo ücretsizmiş benim de fren pabuçları neredeyse bitiyordu yenileri lazımdı. Bisikleti ilk aldığım da Baradine üç renklilerle değiştirmemi söylemişti çoğu kişi bende bitince hallederim demiştim. Sipariş geçtim ürünler gelince takacağım ve yorumumu eklerim v-fren kullanıcı arkadaşlara buradan duyuruluyor şu linkte ki üründen aldım. (link) iki çift aldım, kartuşlu eğer kartuş eskirse çok ucuz bir miktara yenisini alıp takacağım. Tekrar böyle pabuç almama gerek yok artık.
Birde yedek iki adet iç lastik aldım, şu linktekinden (link) malumunuz bizim lastikler 2.20 olarak geliyor ben daha değiştirmedim dış lastiği fakat değiştirirsem de 2.1 yada 2.20 'den aşağı kesinlikle takmam 1.95 gibi boyuttaki lastiklere benim kafam almıyor çünkü alacaksam ya 1.75 alırım dağa tepeye giderim hem şehir için, ya da alacamsa 2.2 yada 2.35 alırım paşa paşa dağ taş demeden binerim :) iç lastik dedik konu dış lastiğe geldi neyse, kalın iç lastik aldım, şu linkteki (link) ve şu linkte ki ürünler arasında git gel yaşadım (link) ama kalın olanı tercih ettim inşallah sorun çıkmaz. Çıkarsa da bir üyemi vardı 2.35 kullanan ona nasip olur artık :)
Bunların yanında şu linkten de (link) bu barendi aldım, xlc alacaktım fakat pek kalmamış ortalıkta, nasip bunaymış. Ürünler gelince takarım öyle fotoğraf atarım yorumumu isteyen olur özelden de yazabilir. konumuzu boş bırakmayalım az çok demeden doğru şekilde bilgi paylaşımı yapalım.
@kokomarmaris
@BMdnciHkn
@muhyt
@keremturk15
@vito16
@Reaffy
@camoko06
@Ertuğrul Solmaz
@kursatxxx
@celo048
@İlkerKurul

• Beğen
Bu arada geçen haftalar da şu iki ürünü almıştım, (link) | (link)
Işığı gelince kullanayım fotoğraflarım buraya, gözlüğün siyah camlı yani gündüz kullanım için olanını çok önceden almıştım fakat ebaydan o ürün güzel fakat, dağdan aşağı inerken önümde ne var ne yok göremiyorum, ufak ama beni yatıracak olan taşları o gözlükle kestiremiyorum bende şeffafını aldım daha gelmediler. Neden şeffafı aldım çünkü hızla iniyorsunuz ve gözünüze bir şeyler kaçıyor ama siyah camlıyı takınca da zemini tam kavrayamıyorsunuz, bu yüzden. Birde gözlük şart oldu çünkü ben tepeden aşağı inince gözüm çok sulanıyor, gözlük takınca olmuyor ama dediğim gibi siyah gözlüğüm var şuan malesef :)

• Beğen
@leventayar hayırlı olsun rublede ne yazıyor acaba anlayamadım.

@leventayar Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin abi. öncelikle sele borusunu en az 5 cm daha uzatın, sonra (link) bu linkteki ürünü alabilirsiniz fiyatı çok makul ama ucuz olduğuna bakmayın kadronun o kısmının çizilmesini %100 önlüyor. bende fazladan var fakat kargo ücreti ürünün fiyatından fazla olacaktır :D gene istersen abi gönderebilirim. Alırken hep kırmızı ile yeşil arasında kalmıştım çok ama çok az da olsa hala aklım kaldı ama çok az :) Maşallah.

Birde park ayağını şuan kaç numara olduğunu unuttum, anahtarla iyice sıkıştırın çünkü yolda giderken kendiliğinden gevşiyor ve mecburen sıkmanız gerekiyor, ek olarak park ayağının ucunda ki plastik cisim de çıkıp gidiyor :D ben içine kuvvetli yapıştırıcı sürdüm yerine taktım güzelce ayarladım şimdi hiç bir kuvvet çıkaramaz onu olduğu yerden. Ben ayaklığı geçen gün söktüm 1-2 kere yolda giderken gevşemişti.
Ek olarak durmadan da ek yapıyorum, aklıma sonradan geliyor kusura kalmayın, jant da bulunan ışıldak benim deyimimle onu sökebilirsiniz, bence o cisim jantın akordunun bozulmasına sebep oluyor ben daha sökmedim akort yaptıracağım zaman sökeceğim.
Bu arada kasksız çıkmayın gözünüzü seveyim.

Geri