Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano şikayeti içerir...Kadro kulağı.

Canince

Daimi Üye
Tepki
331
Bisiklet
Kron
Öncelikle hepinize merhaba :)
Salcano almayın aldırtmayın. yaklaşık 4 hafta önce kadro kulağım kırıldı (xrs030tiagra) neyse istedik servisinden ilk hafta geldi yanlış geldi... olur dedik bir hafta daha bekledik gelmedi yenisi birdaha iletişim kurduk gönderelim dendi bekledik hala yok...3. hafta sinirler alt üst olmuştu aradım mazerete bakarmısınız fabrika izindeymiş gönderememişler , o an anladım salcano almakla nasıl bir hata yaptığımı.Bayan gönderelim tekrardan kusura bakmayın dedi.Bu gün sabah aradım tekrardan ellerinde kalmamış bayramdan sonra gönderebiliriz anca dedi ve firma benim için artık tamamen bitti almayın aldırtmayın!
12033658_894193827300772_1093861496_n.jpg
Kadro kulağım bu bunu nereden temin edebilirim salcano fabrikası hariç.
Şimdiden okuyan herkese teşekkürler :)

Scudo
Bunde bugün yeni bisikletimin gevşek olan centerlock rotorlarını sıktırmak için salcano servisine gittim.servis diyorki bende bunun anahtarı yok. Ohaaa. Serviste rotor sıkmak için anahtar yok.yalnış duymadınız.tamam kuçucuk ilçede oturuyorum ama fabrika bir anahtar gönderir servisine yahu.bu ne sorumsuzluk böyle? @Canince

Geçmiş olsun, ben de Salcano alacaktım sonradan vazgeçtim.

• Beğen
Tepkiler: Canince
@???? aynı sorundan yakın bir zamanda bende muzdarip olacağımı biliyorum gün gelecek orta göbek bakıma ihtiyaç duyacak ama servis denilen yerde uygun anahtar bulunmayacak oradaki usta market bisikleti göbeklerini sökmekte kullanılan göbek anahtarını getirecek ve bu olmaz mı diyecek.

@Nini keşke bende grupsete değilde firmanın bisikletinin arkasında durup durmadığına bakarak alsaymışım :(

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@???? (link) Ürün bu ancak rötor sıkma işlevini görür mü bilmiyorum. Bazılarının ağız yapısı uyuyor.

Teşekkür ederim kardeş.uyumluluk konusunda firma ile iletişime geçerim

Ben de xrs 040 kullanıcısyım.. Salcano F/P ürünleri yapar ama sonrası tek başınasınız.. İyi bir bisiklet servisiniz olacak.. Bağımsız işten anlayan.. Biraz da paranız.. Ben şimdilik bir sorun yaşamadım. Ankara Turuncu Bisiklet, Ahmet Usta .. Tek doğru adres.. Benim için..Zaten Salcano'yu Yıba çarşısından aldım.. Adamlar bi haber bisiklet'ten sırf ticaretini yapıyorlar..

• Beğen
Tepkiler: frkncn ve Canince
Yakın zamanda yol bisikleti alıcam listemde salcanoda vardı ama gerçekten çok fazla yerde salcano almayın sorunlu maliyetli diye yorum okudum vazgeçtim bende almaktan umarım en yakın zamanda sorunu halledersin .

• Beğen

Şu şekilde farklı renkelrde olan ama aynı model gibi gözükenler var belki bunlardan biri stokta olabilir.

• Beğen
@Batu54 çok teşekkür ederim sizi barı aldırmadan bu dertlerden kurtardıysak ne mutlu bize :)

@nbacıshaquılle erdoğanların bana dediği kadro kulakları numune olarak bir kutu içinde mevcut arkadaşlar onu açıp bakıyor ve olup olmadığına ona göre karar veriyorlar şeklinde cevap verdiler.

• Beğen
Tepkiler: Batu54
Salcano almayın muhabbeti bana biraz sığ geliyor, her markada problem yaşamak ihtimal dahilinde. Örneğin şu an orta göbek sorunu yaşıyorum ve fabrikadan yenisini talep ettik. Esas sorun "teknik bilgisi olmayan" servisler. Salcano kullanıcıları olarak bir topic altında örgütlenip, firmaya ülkenin hemen her noktasındaki servis hizmetlerinin son derece yetersiz olduğunu aktarabiliriz.

Ha aklıma gelmişken.. Ankara Batıkent'te Doğa bisiklet var.. Bakın bu adamlar bisikletten çok iyi anlıyorlar ve Salcano bayisi kendileri.. Eğer Ankara'da olup Salcano alacaksanız burayla da bir konuşun.. Ankara'da, dün beraber sürüş yaptığım grup Erdoğanlar Bisikleti övdüler. İlgi alaka servis ve parça garantisi açısından. Ama bir arkadaşım da sorun yaşamış mesala bu firma ile.. Bilemedim. Benim evime uzak olduğu için ticaretim yok bu insanlarla.. Ama Angora'cılar seviyor bu firmayı..

• Beğen
@Onur YCL Dediğinizde haklısınız ama şöyle bir örnek vereyim bisikleti alıyosunuz iyi kötü 1 günde geliyor fakat 3 cmlik bir parçayı 1 ay içersinde temin edip gönderilemiyorsa firmanın ya tercih edilmemesi yada köklü bir değişim yapması gerekiyor burda benim memnuniyetsizliğim doğrusunda almayın aldırtmayın demek daha doğru benim şahsi görüşüm,yanlış anlamayın kimseyi kırmak yada incitmek istemiyorum ama 1 ay bisikletten uzak kalmak ne demek bilirsiniz :( :mad::acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Onur YCL
Hadi yapalım. Nasıl yapacağız sizce? Burası iyi bir bisiklet platformu ve yeterince Salcano sahibi vardır. Topic açıp .. Toplu bir şekilde nasıl örgütlenip, nasıl firma ile muhattap olacağımızı konuşup harakete geçelim. İyi kötü yerli bir marka bu adamlar. Destek te lazım.

• Beğen
@amoush00 Bugün gün içerisinde öm yoluyla irtibata geçelim ortak bir başlık belirleyip konuyu açalım ve belirli bir sayıya ulaşabilirsek konuyu bir bütün halinde yani yaşanan tüm servis sıkıntılarını aleni biçimde vurgulayarak şirkete iletelim. Bunun için forum, sosyal medya ve salcano sitesindeki iletişim yöntemlerini kullanabiliriz. Örneğin bir firmaya 1 kişinin şikayet maili atmasıyla 100 kişinin aynı hususta şikayet maili atması arasında mutlaka fark olacaktır.

Geri