Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

@baran akdağ
Yani ilk önce öyle binersin sonra yavaş yavaş yükseltirsin. Bu da bir seçenek. @lealtad yükseltilmiş 2014 u 1250 tl ye veriyor. 2015 alırsan 100 tl civarında bir harcama ile ilk önce gidonu değiştir. Gerisi çok sıkıntı değil binersin. Sezon düşük sezona geçiyor iyi bir gidonu mantıklı bir fiyata alabilirsin. Ben 2015 i 1400 tl ye 9 taksit almıştım Mayıs ayında. Döviz kurundaki değişimler fiyatları sabitledi. Yoksa 2015 te inerdi fiyat yönünden.

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
@lealtad hazır derken bisikleti mi ? Benim bisikletimin üstüne gül koklamam ;) şakası bir yana gerçekten seviyorum bisikletimi

@oktayakgoz aynen:) Ben satıyorum şuanda işte. Oldukça hafiflemiş ve her türlü aero sorunu çözülmüş haliyle;)

@amoush00 aynen öyle. Zaten 2014 1.100 lira civarı ben jant, gidon, boğaz alınmış halini 1.250'den verecem. Sanırım gayet iyi bi giyat..)

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@lealtad
Aynen öyle kendi alsa yapsa daha pahalıya patlar. Sen daha iyi bir makinaya sıçrayacaksın galiba. ?

İyi günler arkadaşlar. Bende 2015 xrs040 var. Arka lastik çabuk dağıldı ve ipleri yavaş yavaş çıkmaya başladı. Ben hafif arazi yollara da gidiyorum bu bisikletle 700x25'e geçmem mantıklı olur mu? Geçmezsem eğer 50-60 lira arası sağlam bir 700x23 dış lastik bulabilir miyim?

@Raskolnikov1821 arazi yollara giriyorsanız cyclocross tarzı bir lastik alın. Ayrıca rublenin de cyclocrossa yönelik değişmesi gerekebilir oranlarını bilmiyorum. (ek bilgi)

@Raskolnikov1821 700x28den fazlasını maşanın alabileceğini sanmıyorum. hatta 28 de bile supheliyim. dayanıklı lastik dusunuyosanız schwalbe marathon plusa bakın 700x25 piyasadaki en dayanıklı modellerden biri

• Beğen
Tepkiler: Raskolnikov1821
@Raskolnikov1821 kalın lastik uyumluluk hususunda hiç bir malumatım yok hocam.

Bu arada dün michelin pro 3 race service course lastik aldım bir çift. ilk gün çok süremedim ama orjinal lastiklerden bin kat daha iyi diyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: Raskolnikov1821
Merhabalar konyada yasiyorum 17 yasindayim bisiklet sporuna baslamak istiyordum bu yaz bi xrs040 almak nasip oldu bisikletciden.com dan 2015 model 51 kadro 1250 tl ye aldim
Bisiklet geldi yk bisikletden ucretsiz kutulumumu yapacagim yarin kutuda duruyor neler onerirsiniz binerken nelere dikkat etmeliyim konyada yol arkadasi arayan varmi

@zahiddd61 Öncelikle hemen hepimiz gibi gidon, boğaz ve jant setini değiştirebilirsin. Bunlar hem aero hemde ağırlık olarak oldukça fark edecek ve bisikleti sevmene sebep olacak değişimler. Onun dışında kurulumu kendin yap derdim ama ilk olduğuna göre bu pek mümkün değil. İyisi mi sen forumda ki arşiv konularını incele. Bol bol oku ve araştır zaman içerisinde tüm bilgileri edineceksin zaten. Hem sen önce bi soraydın benim 51 kadroyu(parçaları değişmiş halde) 1.200'e satıyorm onu verirdik sana:p Hayırlı olsn:harika:

• Beğen
Tepkiler: zahiddd61
@lealtad abi internetden cok bakdim taksit yapinca yuzde 12 artiriyorlar fiyati birde sofor alayim kafam rahat olsun dedim 1620 tl sitesinde 1250 verince sifirini kacirmadim

@zahiddd61 Şahsen sıfır almama taraftarıyım ben ya. Temiz bi ikinci el her zaman daha kârlıdır. Zaten o indirim dönemi geçti artık tur yüzündendi biraz da bu fiyata satılması..

@zahiddd61 O ihtimalde var elbet. Ne olursa olsun bizzat denemek gerek

Arkadaşlar merheba

Bir arkadaşım xrs040 sora 2015 almayı düşününüyor boyu 1.80 Kaç kadro boyu onerirsiniz. Teşekkürler

@emrev 54'de olur 57'de. Lakin bacak boyu kısa ise 54 tavsiye ederim. Kontrol ve sürüş daha rahat olur. Tabi en kesin yolu fiziksel olarak denemek..

Geri