Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano XRS 040 Sora Kullanıcıları Kulübü

92 sayfaya uzanmış konu 5 sayfa okuyabildim :D
bende 10 gün önce 2014 modelini aldım 2.el. İlk yol bisikletim olduğu için açıkcası ne iyi ne kötü anlayamıyorum, eski bi bisikletim vardı yıllardır onu kullanırdım dağ bisikletiydi şimdi haliyle şahinden inip ferrariye binmek gibi oldu :D gidondan jantlardan şikayetçi olunmuş genellikle ama bi arkadaşın da dediği gibi şuan görüntüsü hoş pek değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten aksesuarla bisikletin yarısı kadar para verdim şimdilik dursun bi kenarda :)

şu gidon mevzusunu anlayamadım değiştirmek illa gerekiyor mu daha 5-6 kere binim 20 şer kilometre yaklaşık bilekelrimde falan bi ağrı hissetmedim henüzz

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
@mzerenoglu tutuş açın nasıldı. Önemli olan nokta bu. Sen düz tutarak devam ettiysen ağrı yapmamıştır yada şimdilik yapmaz. Lakin tırmanışlarda yada biraz agrasif sürüşlerde kesinlikle sorun çıkartıyor...:harika:

• Beğen
Tepkiler: mzerenoglu
@lealtad o zaman bi gidon tavsiyesi verebilir misin hocam bakayım neler var neler yok

@mzerenoglu ikinci el tavsiye ederim. Ortalama 350-400 gram ağırlık olabilir daha yukarı çıkma ağırlık olarak;)

@lealtad ebayden sipariş versem sıkıntı olur mu nedense bana TR fiyatları çok uçuk geliyor.

@mzerenoglu Evet olur neden olmasın. Hatta sen kalan 87 sayfayı da oku yurtdışından alan vardı aralarda model ve fiyat belirtiyorlardı;)

Bende yaklasik 60 km fln bindim bu gun 2015 gidonu acikcasi cok begendim benim icin yapilmis sanki

Jantlarda gayet akici simdilik sikilinca bir mavic jant seti alacagim onun disinda sele problem benim icin bisiklet formam yok sanki sele borusunun usdune oturuyorum tayt giyince o sorun gidermi yoksa sele usdu kilifmi alayim

@zahiddd61 tayt ve alışma ile geçer. Kılıf çok rahatsız ve oynak pek tavsiye etmem

@zahiddd61
Decathlon un 700 serisi ve üstü taytları fena değil. 49.90 a şort altına giyilen taytları var. Süngerin yoğunluğu ve kalınlığı önemli. 1 ila 2 Saatlik sürüşlere 500 serisi idare eder. Ben Decathlonun indirimini takip ediyorum. Mesala Aero 9 serisi forma aldım. 189.90 dan 89.90 a düşmüş. Fdj forma vardı yine % 66 indirimli. Bu üst segment ürünler fiyattan dolayı hızlı satilmiyorlar ve ciddi indirim oluyor. 300 serisini ucuz diye almayın zira ucuzluğun bir sebebi var. Bir yeri basit idare eder kalitede oluyor. Üzebiliyor.

Decathlondan konu açılmışken. Şu ayakkabıyı aldım geçen. Spor amaçlı. Son derece hafif bir ayakkabı. Sağlamlığı konusunda bişey diyemeyeceğim. Rahatlığı da fena sayılmaz. Memnunum tavsiye ederim. (link)

Tayt araştırmamı çok titiz yaptım. Yurtiçi yurtdışı bakmadığım yer kalmadı. Decathlonun en ucuz uzun taytını kullanıyordum. Daha sonra arkadaşımın tavsiyesi üzerine şu taytı aldım. (link)

O zaman fiyatı 99 liraydı. Tek kelime ile 5 yıldızı hakediyor. 3-4 saatlik sürüşlerim oldu. Bir gram ağrı çekmedim. İç çamaşırı olmadan sadece tayt giyiyorum. Üzerine herhangi bi şort falan yok. Pedi süper. Malzemesi de on numara. Baştan bi delikanlılığı çizdirmiş gibi hissediyorsunuz da sonradan geçiyor. Toplum baskısını yenmek kolay değil. :hhhhhh:

@zahiddd61 hepimiz o dönemden geçtik :)

Size tavsiyem kasksız sakın bisiklete binmeyin. Kask olsun diye de ucuza kaçmayın. İyi bir kask alın. Kadro koruyucu olmasa da olur. Çok hayati bir parça değil dert etmeyin. Gündelik işler yapın ne bilim bulaşık yıkayın çimento taşıyın falan. Daha bi anlamlı olur. Anısı da olur anlatırsınız ilerde çocuklarınıza :harika:

@zahiddd61 bir sey soracam. Sele konusunu neden bu kadar dert ediyorsunuz. En fazla bir haftadan sonra hic bir seye ihtiyaciniz yok. Ben 2014 modelin orjinal selesuni kullaniyorum 10saatlik suruslerimde oldu sıkinti yok.

@zahiddd61
Decathlondan 700 serisi 49.90 lik şort altı tightı var. 59.90 a tchibo da kaldıysa arkası led lambalı kask var. Kredi kartı taksit maksit bakın derim. Tightın altına ben sporcu iç çamaşırı giyiyorum. Koşu için almıştım vakti zamanında. Ama Slip iç çamaşırlar da olur. Sorun terlediğinizde ıslak olmamak. Pamuklu penyeler ondan sıkıntılı. @canoksuz gibi direkt te giyebilirsiniz. Bu bisiklet işinin eksiği bitmiyor. İndirimleri kaçırma. Bir vakit sonra düşük sezona geçilecek. Çoğu şey ucuzlar.

• Beğen
Tepkiler: oktayakgoz
(link)
bu ilandaki bisiklet nasıldır arkadaslar, bu fiyata alınırmı? yardımcı olursanız sevinirim, ilk yol bisikleti deneyimim olacak.

Calisiyorum ama butcemin hepsini bisiklete yatirdim icin aksesuarlara param kalmadi ve alacak maddi gucu bulamiyorum suan sizden bir ricam var kullanmadiginiz yada kucuk gelen kaskiniz eldiveniniz veya formanin varsa bana gonderebilirsiniz tesekkurler

@GKMDGN

sanırım bu soruya benim cevap vermem doğru kaçmaz:p Bu konuyu baştan sona oku bu bisiklet hakkında yorumlarda var arada:)

Ama bu konuda @oktayakgoz @amoush00 gibi aktif kullanıcı arkadaşlar da yorum yapabilir belki;)

@GKMDGN evet benim bisikletim bana mesaj atmıştın sitede de

Geri