Scudo Sports

Salcano XRS rezillikleri

Tepki
38
merhaba arkadaslar. iki ay once salcano xrs 800 aldim. almaz olaydim allah belalarini versin. aldim alali yuzum gulmedi 1 milyar para verdim. ilk aldim frenleri jant a surtuyodu zar zor ayarladim ama simdi hala surtuyo duzelmiyo. sonra bi baktim lastik sagdan soldab balon yapmaya basladi. soktum hemen icine baktim lastik catlamis. gittim 100 tl verdim yeni lastik aldim. simdi de arka disli yokmu gidiyodum tak etti bosa donmeye basladi ilk defa boyle bisey gordum. benim arka kaset disli. 8 li. shimano cs HG 50 modeli. bisikletciye gittim adam dedi marmara bolgesinde bile bulamazsin bundan. sidmi ileri ceviriyosun bosa donuyor ayni arkaya cevirir gibi . bugun servisine verdim adam dedi ben fabrikasina gonderirim yaparlarsa yaparlar yoksa bunun masrafi 100 u gecer. allah belasini vrrsin. sizce sorun nedir disli nasil bosa doner ya 1 milyarlik bisiklet. allah rizasi icin yardim edin. oruclu oruc ise gitmek zor oluyor bisikletsiz olmuyor

Scudo
Piyasanin en kotu yol bisikleti hatta yol bisikleti bile sayilmayacak bir model keske alamdan once arastirma yapsaydiniz.

Bir aralar bende boyle bir sikayet duymustum gobekle ilgili sorun olabilir gobegin icindeki donen sey sanirim bozulmus vs. Olabilir.

aynen bulandim bu bisikletin sorunlarindan yapilsin hemen saticam . sedona 610 alcam kurtulcam

ya jant genis hos duruyodu o yuzden aldim kotu oldugunu biliyodum ama butce yoktu ancak. bu kadar kotu olacagini bilmiodum

@Berke Kazankaya

+1. O paralara B"twin Triban 3 dururken başka bisikletlere bulasmamak lazim. (salcano kullanicisi)

Geri