Kaang96
Aktif Üye
- Tepki
- 222
- İsim
- Kaan
- Bisiklet
- b'Twin
Herkese merhaba.Dün geçirdiğim kazadan sonra direksiyon kısmının vidaları gevşemişti ve bunun için en yakın bisikletçiye gidip vidaları sıktırdım o sırada arka frenede bakmasını rica ettim(sorun yoktu sadece kafama takılmıştı birşey varmı diye).Bi gariplik var ama ne bilmiyorum diyip amcamız girişti frene ve işini bitirdiğinde fren tekere bariz şekilde sürtüyordu.Frenin sürttüğünü söyledim tekrar baktı yine yapamadı bide sabah getir gündüz gözüyle bakalım dedi.Yakınlarda arkadaşımın evi vardı oraya gidip ben giriştim şuan frene basılınca sağ pabuç tekrar eski haline dönmüyor ama sol tarafta sorun yok.Bu tür ayarı nasıl yapabilirim tekrar bisikletçiye götürmeyi düşünmüyorumda 
Özet: Bisikletçi frenimi bozdu ve yapamadı.frene basılınca sağ arka pabuç eski haline dönmüyor bu yüzdende çok az birşey sürtünme yapıyor.Elle tekrar eski pozisyonuna getirmek gerekiyor fakat tekrar frene basılınca sonuç aynı.
Model: Salcano XRS070
Özet: Bisikletçi frenimi bozdu ve yapamadı.frene basılınca sağ arka pabuç eski haline dönmüyor bu yüzdende çok az birşey sürtünme yapıyor.Elle tekrar eski pozisyonuna getirmek gerekiyor fakat tekrar frene basılınca sonuç aynı.
Model: Salcano XRS070