Scudo Sports

salcano

Tepki
0
arkadaşlar merhaba salcano'yla ilgili bütün sorularınızı bana sorabilirsiniz. şimdiden teşekkürler.

Scudo
2010 da ne gibi değişiklikler yapmayı düşünüyor salcano ?

salcano aldım yanı sipariş ettık de salcano internet sitesine girilmiyordu. urunu başka bir yerden buldum ama servis konusunda adana ciddi bir sorun bence bir mılyonluk adana merkezinde salcano SERVİS YOK var ama oda uzak ilçe merkezlerınde BİSKLETIM KULLANMAYA BAŞLADIĞIMDA sorun olursa derdımı kımlere anlatacam... şimdiden teşekkurler.

salcano aldımda aldım alıcağıma pişman oldum adamlar bu servisleri özene bezenemi seciyolar merak ediyorum yaaaa sarıyerdeki mesut bisiklet adı mesut bisiklet adamların bisikletle alakası yok motorsiklet tamircisi bisikleti ilk götürdüm parçaları birleştiremediler bile gerci parçaları ben evdede birleştirirdimde garanti gümbürtüye gitmesin diye servise birleştirdim neyse ordan hiç memnun kalmadım daha sonra ruble arızalandı bende beşiktaştaki servise götürdüm ve 5 gün sonra almaya gittim ve aldım orta göbeği değiştirmişler tamam ok eve gittim arka tekeri taktım ve lastik nerdeyse kadroya değicek bi baktım jant telleri yarısı sıkılmamıs yarısı az sıkılmış adam servisi arıyorum tamam getir hallederiz diyolar bidaha götürüyorum bu seferde yarın gel al diyolar bu arada ben tarabyada oturuyorum vede çalışıyorum bi bisiklet için on kere bi oraya bi buraya velhasıl ben bu bisiklet işinden sıkıldım vede salcano aldığıma pişman oldum (servisler sayesinde)!!!!!!!!

@YSGF

Kitlenmiyor

peki alınırmı

@YSGF kullanım alanın nedir dağda bayırdamı sürüceksin yani ağır arazidemi yoksa şehir içinde oraya buraya gitmek için mi

@Bisiklet sever 93
Hem yokuş çıkıcam hemde arazi

@YSGF

Bence çok ağır araziye girmeyeceksen gereksiz bir bisiklet bence o fiyata başka bir Salcano alabilirsin mesela bu
(link) hem amortisörü var hemde dağ bisikletine göre daha hafif olduğu için daha rahat yokuş çıkarsın hemde arazide seni yarı yolda bırakmaz yani yanlış anlama aklını çelmeye çalışmıyorum ama bence görünüşüne aldanma derim sürüş rahatlığı olarak bu bisiklet daha iyidir diye düşünüyorum :)

@Bisiklet sever 93
Ancak ben 12 yasindayim e boyum 162 bu bisiklet benim icin cok buyuk

Gidondan kilitleniyor mu

Ve ayrica 14,5 kilo aynı ağirlik

Ayrca zaten ayni kilo

Bu bisikletin özelliklerine bakarsan kilitli maşalı olduğu görürsün ve boy mevzusuna gelirsek zaten senin dediğin ng 400 sana daha büyük gelicektir bu bisikletin sele altındaki borusu daha kısa olduğu için hem daha rahat sürüş pozisyonuna sahip hemde istediğin gibi ayarlayabilirsin yani boy olarak city sport daha avantajlı ama sen yinede bayisine gidince bir bak ona göre al

Ng 400 de kilitli masa

Arkadaşlar bisiklet surmek boyumu uzatirmi

@YSGF

Gailba senin aklında şöyle bir ön yargı var dağ bisikleti en dayanıklı bisiklet en iyi bisiklet ama benden sana tavsiye şehirde çok hantal kalıyor tamam aynı ağırlıkta olabilir ama performans olarak çok fark var ha şöyle dersen araziye de girecem seni çok aşırı koşullar olmadığı sürece seni yarı yolda bırakmaz lastik patlarmı dersen dağ bisikletinden daha az lastik patlatır çünkü lastik daha ince olduğu için daha yüksek ps bastığın için daha dayanıklıdır ben sadece senin kullanım alanına uygun bir bisiklet seçmene yardım etmek istiyorum

@Bisiklet sever 93
Ben 2 senedir yol!bisikleti kullanıyorum arkadaşim dag bisikketi kullaniyo yokus cikarken ben yokusu ciktiktan sonra 2.vitese atamiyom cocuk yokus sonunda 10 takip gidiyo

@YSGF

Ne demek istediğini anlamadım

Yani yol bisikleti bugatti dir dağ bisikleti hummer biri hızlıdır biri güçlü

Bakin sizi anliyorum doğru soyluyorsunuz ama benim gidiceğim yerker cok dik

Bu yüzden bana dağ lazim

Yani simdi ng 400 mu yoksa astro mu

Ng 400 altus 27 vites astro 24 acera

@YSGF

Yokuş çıkma üzerine konuşursak yol bisikleti bir dağ bisikleti kadar rahat yokuş çıkamaz ama daha hızlı çıkar dağ bisikleti ile daha rahat çıkarsınız ama daha uzun sürede çıkarsınız yani siz ne kadar farklı hissetsenizde aşağı yukarı aynı gücü sarf edersiniz bende diyorum ki bir şehir bisikleti bunların tam arasında olduğu için bence size daha uygun tabi siz derseniz ben siz ne derseniz dağ bisikleti alıcam ona uygun tavsiyesinde bulunurum

Dag alicam

Ng400 mu astro mi

@YSGF

Bence hiçbiri bu bisiklet dağ bisikleti olarak daha iyi (link)

Geri