Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano'nun MTB kadrolu yol bisikleti?

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Tepki
900
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Salcano'yu severim kullanıyorum ama bu biraz kafamı karıştırdı. MTB kadrosu değil mi bu arkadaşlar? Kullanan varsa memnun mu?
2587c5c.png

Bu da yol kadrosu.
293kju0.jpg

Scudo
Turkiyedeki tuketici bilincsizliginden boyle urunler yapiliyor. Salcano’yu da suclayamiyorum. Sirket icin karliysa tabi ki yaparlar. Benim kisisel tavsiyem, sadece Turkiye pazarina calisan markalardan kacinin. Salcano, Carraro, Kron, Peugeot...etc.

• Beğen
Tepkiler: Özcan ve Harun.
@vetohan Sadece Türkiye'ye çalışmıyor ki.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve Veto8
Sanmam öyle hataya düşeceklerine benziyordur belki ama illaki değişiklikler vardır

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Harun.

Bunu bilmiyordum. Satabiliyorlarsa helal olsun. Ben simdi bir VPN acip googleladim ama satan yer bulamadim, ya da bayi ismi. Acaba supermarketlere mi uretiyorlar?

• Beğen
Tepkiler: Harun.
@Afyon35 Tekerlek açıklığına bakmak yeterli.

@vetohan Araştırabiliriz. (link)
(link)

Ben xrs 60 kullanıyorum ve böyle bir kadrosu yok profil fotoğrafıma bakarsanız kadronun triban serisi bisikletlere benzediğini görürsünüz ve hiç bu kadrolu bir xrs60 görmedim ve sürüş olarak Gayette rahat yolda giderken bir sorun hiç yaşamadım ne bel ağrısı nede bileklerde uyuşma oldu bu web sitesindeki bisiklet kadrosunu satan yer ben hiç görmedim yani alıcak ama kadrosu yüzünden almak istemiyorsa sorun yapmasın alsın

• Beğen
Tepkiler: Harun. ve Afyon35
Geri