Merhaba arkadaşlar,
Ben Onur G. HİTİT. Samsun'danım. Görev icabı Samsun'dayım. Daha doğrusu, Bafra'nın bir beldesindeyim.
1978 doğumluyum. Evliyim. Mesleğim psikolojik danışmanlık.
Akvaryumlarla uğraşmayı seviyorum. Evde çeşitli hacimlerde 7 adet akvaryumum var. Akvaryum hobisi ile ciddi anlamda uğraşıyorum ve çeşitli kaynaklarda yayınlanmış makalelerim var.
Akvaryumdan sonraki en büyük uğraşım fotoğraf çekmek. Dijital fotoğraf makinesine 1,5 yıl önce geçtim. Genelde doğa fotoğrafları çekmekteyim. Bir de balık avı hastasıyım.
Heavy/rock müzik dinlerim. Şimdi onlarca grup adı saymayayım. Asi, asil ve gürültülü her türlü müzik bana uyar.
Eskiden karikatür de çizerdim. Gırgır'da uzun yıllar çizimlerim yayınlandı. Diğer bazı dergilerde de yayınlanıyordu. Sonradan bıraktım çizmeyi nedense.
Küçüklükten beri bisiklet üstünden inmedim diyebilirim. Sadece son 3-4 senedir ara verdim. Yoğunluktan dolayı son 3-4 senedir pek uğraşamadım.
Çok bisiklet eskittim. İlk bisikletim, kısa donla gezdiğim sıralarda zırlayarak aldırdığım bir Olimpia (adını doğru yazıp yazmadığımdan emin değilim) idi. Daha sonra bir Pinokyo geldi. 1980'lerin en janjanlı velet bisikleti idi. Daha sonra ise gıcır gıcır bir BMX sahibi olmuştum. O bisikleti de akrobatik hareketler yapa yapa haşat ettim. Tam o sırada büyüdüğümü anladım ve Peugeot marka bir dağ bisikleti aldım. Baya yol gezdim onunla. Bilecik-Eskişehir arasında, Bolu sokaklarında falan mekik dokudum. En son Bilecik'in Söğüt ilçesinde balık avına giderken (gece vakti) uçurumdan aşağı uçup hastanelik olunca bisiklete binmeye bir süre ara verdim.
Bu forumu tesadüfen buldum. Geçenlerde arkadaşlarla haftasonuna sığdırmayı planladığımız ufak bir çevre turu üzerine muhabbet ederken içimdeki canavar dirildi. Fellik fellik bisiklet aramaya başladım. Markasını hatırlamıyorum ama Bafra'da bir mağazada 24 vitesli bir "ortadirek" bisikletini gözüme kestirmekteyim. Bu hafta gidip alacağım. (Muhtemelen otobüsle gidip, bisikletle geri döneceğim beldeye)
Lafı çok uzattım. Güzel bir forum oluşturulmuş gördüğüm kadarıyla. Zaten bir sürü foruma (akvaryum, av, siyaset, muhabbet, müzik vs.) üyeydim. Bir tane de bisiklet forumuna üye oluvereyim dedim.
Sağlıcakla kalın.