Scudo Sports

Saraçhane bisiklet çarşısı indirim

Brknbs

Üye
Tepki
1
Arkadaşlar diyelim ki 500 520 tl lik bisikleti güzel pazarlıkla hangi fiyata alabiliriz tahminen yüzde kaç indirim yaparlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
haşim işcan geçidinden bahsediyorsunuz herhalde.
ortalama olarak %5-10 gibi bir mebla inebilirler.orda 25-50tl arası bir rakam yapar.

Zaten bayilerde de nakit olarak taksitsiz ödeme yaptığınız da kafadan %10 indirim oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Salih Eroğlu
520tl diyelim yüzde 20 indirimle kaca gelir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bisiklet 500 Tl ise %15 nakit iskontosu uygularsak. 500x15:100= 75 Tl Buda demek oluyor ki 500-75=425 Tl... Tabi bisikletçiler %25 30 kar marjı ile çalışıyor.İster liste fiyatından verir ister %5 %10 iskonto uygular.Bu adamın keyfine kalmış.Ama üst model bisikletlerde kar marjı çok fazla.2300 liralık bisikleti 1650'ye çekeni gördüm.

üst modellerde fiyat yüksek olduğundan belli oranda indirim uyguladığında bile meblağ yüksek oluyor. örnek 3000tl'lik bisiklete %10 indirim yapsa 300 tl indirim eder -ki neredeyse firiş modeli bisikletlerin ederinin yarısı

saraçhanede indirim mindirim yapmıyorlar geçen sene kullanılmış bisiklete 650 tl istemişlerdi sıfırı 700 iken

Arkadaşlar bisikletçiden bisikletçiye farkettiği gibi çoğu bisikletçi de alıcıya göre hareket ediyor,ki Saraçhane de de bu oran daha yüksek diye düşünüyorum.

Yiba'nın gözünü seveyim, sitede 690 TL olan bisikleti 470'e aldım çıktım :D

Geri