Scudo Sports

Satılan ürüne resmen el konuldu (Kadir Kamacı)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

onr hülür

Forum Demirbaşı
Tepki
35
merhaba arkadaşlar bundan tam 5 ay önce elimde bulunan sele borusunu kadir kamacı arkadaşımız ilanda görüp trek bisikletinede uygun görerek benimle irtibata geçmiştir ve bana bisikletine olmama durumunda geri iade ediceğini sölemiştir. kocaelinde oturmaktayım yıl başı nedeniyle ankaraya arkadaşımın yanına gitmiştim sırf anlaştık die ankaraya kadar götürdüm ankaradan yolladım sele borusunu ve hiç bir ücret almadan daha sonra çapının olmadığını söleyerekten kullanamadı ve bana ya geri yolliyayım yada satarsan ben yollarım die bi teklifte bulundu bende bidaha kargo parası vermemek ve güvenerekten satarsam size sölerim yollarsınız dedim 5 ay geçti yolla dememe rağmen ne yolladı nede msn den cevap aldım forumdan bile yazdım sadece bana kargolarım var onlarla yollicam dedi adresimi aldı bi kaç defa şimdi ise msn dende silmiş sanırım günlerdir girmiyor!!!! HERKESİN BU DURUMU ÖĞRENMESİNİ İSTİYORUM

Scudo
Kadircim bu konularda güvenilir birisi olduğunu tahmin ederdim uzun süredir de msn de arkadaşlığımız var, bana yaptığın ve onur cap arkadaşımıza yaptığın hoş olmayan olaylardan ötürü seni kınıyorum. Konuyu anlatmak istemiyorum çünkü hoşuma gitmiyor böyle üzücü şeyleri içerikli anlatmak 10 gündür bana yollayacağın kargo yarın geliyo galiba bakalım aldıklarımla kutudan çıkacaklar aynı mı... Umarım biraz daha titiz davranırsın bu konularda dostum..

arkadşalr kadir denen kişi ile bende konuştum paso sıkıyor yok yurt dışında ayrış koşuyormuş yok efendim burda rakip yokmuş yok efendim deltanın biisklet takımında yabancı ülkelerde yarışıyorumuş arkadaşlr dikat edin paso yalan konuşuyor ben güldüm bir yerlerimle buna

Onur Kardeşim Sende Telefonum Vardı bu 1 Senın Adınada Sele Borunu Satışa Koydum bu 2 Sen Sat ben Gideceği yere hem gönderir hemde kargosunu karşılarım dedim bu 3 bunları neden yazmıyorsun merak ettiğim konu bu kim kimin malına el koyabilir burda insanlar beni tanımasa 1300 liralık malı 1 kuruş almadan olunca ödersin düşüncesinde vermezdi ki kendisine vereceğim dediğim zamandan bu zamana 2 ay fark olmasına rağmen beni 2 defa aradı önce hal hatır sordu sonra para konusu geçti şuan hala ücret beklemekte ERDOGAN KESKİN i bu konuda örnek alın... telefon denilen icattan gerekli bilgi alınmalıdır diye düşünüyorum beni burda bir çok kişi tanır sadece korgo sorunu haricinde kim hangi konuda benden şikayetçi olmus bir sele borusu için bunları yapıyorsun buda senin ne kadar ucuz bir insan olduğunu gösteriyor beni bilen bilir ama seni kimse henüz bilmiyor...Ki Beni Sevmeyen adamlarıda rumuzlarından görebiliyorum konuya kuş bakışı bakarak teşekkür edebiliyorlar umarım istanbul asfaltlarında görüşürüz. Hakim Sana Gelince saati saatine senin le alış veriş olayımıızda bilgi sahibiydin senin kınamanı anlamıyorum yani insanlardan beklentiniz nedir sadece sizin memfaatiniz e işler yapmalarımı ? Hiçmi Sorunlar Yaşanmamalıdır ? yada Büyük şehirlerdeki olumlu gözüken olanaklar sizce kırsal kesimdeki kadar rahatmı örn. ptt burda posta almıyor alması için merkez postanesine gitmen gerekir gittiğin yerdeki kuyruktan insan kalabalığından haberdarmısın ? benim bulunduğum ilçede tam 1 000 000 nufus var arkadaslar bunuda bilin benim bir ptt kargo vermem hem 5 lira yol parama hemde en az 3 saatime neden oluyor...

herkesi geçtim kadir ama senin burda yaptığın iş de ticarettir iki dükkanım var diyosun zamanım yok diyosun oky diyoruz ama orda da burda da para kazanmak için çabalıyorsun, senin adına kefil oldum millete onur calp senden sram malzeme aldı sen alt model ruble yolladın, ptt yapacaktın 3 gün seni bekledi ki acil lazımdı o ruble ve zincir ama sen illa beklettin adamı sorun sramın hangi modeli olması değil fiyatı da uygundu ama önemli olan ne aldığımızı sanmamız, bana gelince lastikleri aldık oky eyvallah güzel lastik gidon bandını da aldık eyvallah ona da tamam parsını anında yolladık elimde son kalan 10 tl yi de yolladım gece beni sıkıştırdın özel bi işim var dedin oky dedik son parayı da yolladık sen kargoyu ptt ye bıraktım adam yollayacak dedin 3 gün bekledim ptt ye gittim yok sonra sen dedin ben sana bunu özel kargolarla yolluyorum ve ücretini karşılıyorum oky fark etmez dedik kargoyu verdin adam karşı ödemeli yaptı dedin, orda parasını ödüyorum desen değiştirmeyek mi sanki sorun 10 tl kargo ücreti de değil ama anlaşma nerde kaldı biz ne bekledik ne umduk, kırsal kesim diye geçiniyorsun ama önemli olan ne biliyor musun; senin 3 saatini harcaman değil herkesin yaptığı gibi 15 dk bile sürse işinji gücünü bırakıp o kargoyu vermeye gitmesi önemli olan o şubeye gitmek için işini gücünü bırakıp gitmektir ben yarım saatte yollarım ama işlerimi bırakıp çıkmışımdır... Kargo beklemek kadar kötü bişey yoktur parçayı temiz yollamak kadar kargoyu da erken ve vaktinde yollaman gerekiyor ben bu konuda çok tutarlı adamlar da gördüm ... neyse herşey için çok teşekkürler lastiklerini de umduğumdan güzel buldum :)

:) Benim ürünlerim her zaman iyidir ve temizdir kötü malı ben almam bu 1 sram ruble konusunu ben arkadasla gorustum geri gönder parasını göndereyim dedim sonucta ben kutulu bir şekilde aldım malı ve shimano gibi kodlarından serisini anlayamadığımız için bir yanlışlık oldu bu konu seninle yada konumuzla alakalı değil ben şahsa direk söyledim o kendisi kabul etti ve artı sana 2 iç lastik göndereceğime 3 tane iç lastik gönderdim hakim :) saolasın 10 liranın lafını yapıyorsun ya artık yapma oke onuda sana fazladan gönderdiğim iç lastiğe say madem sen bunları kötüye çekeceksin buyur bendende sana cevap ben listemi belirledim satacağım insanlar artık belli....

onuru ben tanıyorum.yeni tanıdım ama çok da iyi bir arkadaşız .orada yazmış olduğunuz istanbul asfaltlarında görüşme işi biraz tehditvari olmuş .arkadaşla karşılaşırsanız eminim tek olmayacaktır.yani bir kıçı kırık parça işini bukadar uzatıyo ya bu millet sanki onunla çok şeyler olacak pes yani seviye - 1000000....

O tehdit vari değil bizlerin buluşma noktalarıdır yollar ki mutlak istanbul asfaltlarına gelecektirler gerek yarış gerek turlarda görüşmek dileği ile demekti kastım :)

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
Selamlar. Arkadaşlar Kadir ile kargo konusunda son iki ay'a yakındır bende problem yaşıyordum, haliyle sizler içinde aciliyet konusu olan bir komponent benim içinde öyleydi. Bir kaç sefer mesaj yazdım yollayacağım dedi yollanmadı, işi olmuştur dedim, haliyle aile arası ilgilenmesi gereken konularıda vardı sorun etmedim. Msn ile de irtibata geçemedik sorun etmedim haliyle forumdan tanımış olduğum güvenilir bir insandır kendisi. Ki kargonun ambalajlanması konusundaki titizliğide ayrıdır ki önceki alışverişmdeki memnuniyetten ötürüde yine bu bölümde "örnek ilan-örnek satıcı" diyede bahsetmiştim, forumdan merak eden, şüphesi olanlar bakabilirlerde. Burada amacım sadece Kadire hak vermekte değil ama haklı nedenleri olabilirde herkesin kendisine göre. Tabiki ticaret gereği zamanında görülen her iş çok ayrıdır ama her zamanda olamayabilir. Gönderilmemiş kargoyu, ürünü beklemek can sıkar haklısınız ama bazen anlayışla karşılamak gerekir. Ve inanıyorumki kargolanan ürünler ve alacağınız ürünlerde herhangi bir problemle karşılaşmayacaksınız. Titiz olmama karşılık çok kez Kadir arkadaşımızdan ürünü görmeksizin alışverişimde olmuştur ve umuyorumki fırsat buldukçada olacaktır. Onur arkadaşımız ilede sorunlar umarım tatlıya bağlanır, ortada tehditkar bir tavır ve dolandırıcılık demek bile istemiyorum ama böyle bir olasılığın olabileceğini asla sanmıyorumda. Sadece bir takım aksiliklerden doğan suistimal olarak görmek dahada doğru olacaktır. Herkese iyi ve sorunsuz bir forum dilerim.

• Beğen
Tepkiler: KMCPro
Burada Sorunun bu kadar uzama nedeni aslına bakarsan 2 tarafında bırbırınden farklı konusmalarıdır aynı sorunu aynı zaman ıcerısınde yasayan ınsanlar muhakkaki konularında haklılar sonucta bır urun satılır ve kargolanır gonderılır buradaki sorun sudur urune resmen el konuyor olması :S benım bu tur seylere ıhtıyacım yok arkadaslar benim kredimin sonsuz oldugu üyeler mevcut burada benim hatam herkese dost hani bakıp beni yanlış anlamayacaklarını düşünmemdi özellikle iletimde mobil iletişim yazmışım sonucta meslegımı hem gece hem gunduz icra ettiğim içinde belli zaman problemlerı yasıyorum be bunun uzerıne bırde saglık sorunu eklenince bunlar dogabiliyor gereksiz bır konuydu bence burada beni tanımayanlar bu sekılde tanımıs olur tanıyanlar zaten samimiyet nedeni ile durumumu bilir gecmıs olsun demek ıcın bıle ararlar ben dostluktan yanayım urun gelmıs gelmemıs ben cok dolandırıldım kımse ıcın bır konu acmadım bu neyı degıstırırkı sonucta herkesın yenıden uye olabılme olanagı vardır.... Sele borusunu arkadasa adres verırse göndereceğim altındada ufak bır not ile kendısı o nota yazacagım acıklamasınıda umarım burdan yapar...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri