Scudo Sports

Scott CR1 20 Full Karbon :) 2016

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tepki
92
İsim
Cengizhan B.B.
Bisiklet
Scott
UZUN BİR ARAYIŞ SONRASINDA EN SON CR1 20 YE KARAR VERDİM. FOIL SERİSİYLE ARASINDA KALMIŞTIM FAKAT YOKUŞ ÇIKMAYI DAHA ÇOK SEVDİGİM İÇİN YOKUŞA DAHA YATKIN BİR KADRO SEÇTİM. ÇOK MEMNUNUM. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN.

CR1 20 2016 KADRO
105 KOMPONEN
SYNCROSS JANT VE GİDON SETİ

ojmObb.jpg

ldDOMJ.jpg

nRDOzV.jpg

vbDjkz.jpg

1LoJ1j.jpg

Scudo
Hayırlı olsun. Altımdaki bisikleti almaya karar vermeden önce ben de bu modeli alacaktım. Kazasız belasız guzel günlerde sür.

• Beğen
Tepkiler: CenqizhanCR1
Bu ne şimdi? Memnun musun değil misin? Yoksa sen sen değil misin?

Evet satıyor galiba. Tek kadro da satılık. Memnun kalmamış olabilir. Herkesin sürüş tarzı tekniği farklıdır. Satmak demek memnun değil kimse almasın demek değildir. Bu şekilde algılanmaması doğru olur ama ülkemizde birisi aldığı şeyi satıyorsa memnun kalmadı alınmaz şeklinde bir intiba kalıyor ama yanlış

Sherlock Holmeslik yapayım durun bi dakika.
Şimdi arkadaş bisikleti daha kolay satabilmek için burdan övüyor.
Aslında bisikleti 2015 Nisandan beri kullanıyor ve memnun değil
Gidip Alur700 almak istiyor o paraya tek hayali bu
ve bisikletin üzerindeki ketçap lekesinden sürerken hotdog yediğini anladım
ta taaaa :D :D

Bu arkadasi biraz arastirirsaniz yillardir al sat isleriyle ugrasan ikinci el piyasasinda kara listeye alinan saticilardan oldugunu gorursunuz.

@H.T
Konya şeker torku forması var takımdan mı acaba eğer öyleyse ulaşılabilmesi kolay. Kariyeri var niçin cambazlık yapsın ki. Açıkcası şok oldum. Yazık gerçekten çivisi mi çıktı bu işinde

Arkadaslar bilmeden böyle yorum yapıyorsunuz ya gülüyorum sadece. Eylül de aldım bisiklet i hala elimde şu an ve cok memnunum. Ama dügün yapcam biraz para lazım. Toparlayinca tekrar yeni bitane alicam. Kullandığım ilk bisiklet değil bu . Ön yargilarinizi başka şeylere saklayın.

@CenqizhanCR1 hayırlı olsun güzel bisiklet. Ancak bizim takımda da bundan 2 tane var ve full karbon değil bildiğim kadarıyla, sadece maşa ve kadro karbon

@Gixxer teşekkürler. Evet full karbon dan kasıt zaten kadro ve maşa. Bide karbon jant iyi giderdi ama olmadı . ;)

@CenqizhanCR1
Ben de böyle açıklamalara çok gülüyorum. Ne tesadüftür ki Eylül'de aldığın bisiklet için yorumu 26 Nisan'da yapıyorsun ve 28 Nisan'da ilan veriyorsun. Gerçekten çok komiksin

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri