Scudo Sports

Scott karbon kadro kırığı

Burak Şimşek

Aktif Üye
Tepki
55
İsim
Burak Simsek
Bisiklet
Cesur
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir hafta önce bisikletim Scott marka CR1 model bisikletin arka aktarıcıyı tutan kadro kulağınının altından kırıldı. Hiç bir kullanıma bağlı bir hatadan kaynaklı olmadan oluşan bu kırıktan dolayı bisikletim çöp oldu. Bana yardımcı olabilecek var mı buradan ne olur kaynak tutar mı? Ayrıca bisiklet ikinci eldi.

Dosyalar

• IMG-20150717-WA0007.jpg
    IMG-20150717-WA0007.jpg
    30,7 KB · Okunma: 289
  • IMG-20150717-WA0009.jpg
    IMG-20150717-WA0009.jpg
    31,5 KB · Okunma: 280
Scudo
@Burak Simsek Kaynak çok zor sanayide iyi bir ustaya götürmen lazım kaynaklıcak sonra bide kaynakları traşlıcak ki küçük parça ne kadar tutar bilmem scott ömür boyu kadro garantisi var mı

@nbacıshaquılle scottın ömür boyu garantisi var mı bilmiyorum? bilen varsa beni aydınlatsın . ama kaynak için çok küçük bir parça değil mi?

@Burak Simsek Kardeş faturası ve ya garanti belgesi var mı acaba yoksa ikinci el aldığın kişiden iste he hiç olmadı nereden aldığını öğren nette yazıyor karbonlarda ömür boyu alu larda 5 yıl garanti vermiş scott ama biri yazmış erdoğanla 5 yıldan eski faturasız kadromu değiştirdi diye beni bilgilendir merak ettim.

Malzeme karbonda kaynak olmaz zaten . karbon tamiri yapılıyor ama eskişehirde esbike yapıyor diğer şehirlerde de vardır herhalde tamir yapanlar.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Tamam o zaman süper karbonlara ömür boyu garantisi var scottun scott internet sitesinden tr tedarikçisini bulup görüş büyük ihtimal değiştirirler.

@Burak Simsek

Direk Marintek ile iletişime geçin.
(link)

Oradan yanıt alamazsanız doğrudan Scott'la iletişime geçin,
(link)

• Beğen
Tepkiler: Savaş Uzun
Çoktan iletişime geçtim. Ama bana cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar. Garantisini bende değil ve bulabileceğimi de düşünmüyorum. Tekrardan marinteke yazıcam galiba.

marintek'e bisikletin seri numarasını da söylemeyi unutmayın, genelde orta göbeğin altında yazar.

Şirkete mail attım bakalım ne zaman dönecekler? Ama seri numarasını bulamadım =(

Aynakol gobeginin altina bak hocam orada olmasi lazim

Karbona kaynak yapılmıyor biliyorsunuz. Karbon tamiratı yapan yerler olduğunu duymuştum. Şurayı buldum mesela: (link)
Fiyatta anlaşılırsa kadro kargoyla gönderilebilir.

Scott'da ömür boyu garanti var mı bilmiyorum ama olsa dahi ömür boyu garanti, kadronun ilk sahibi için geçerli oluyor normalde. Siz yine de tamir işine girişmeden önce şansınızı deneyin tabii.

Benim daha önce bir Scott kadrom kırılmıştı kaza sonucu. Marintek pek ilgilenmedi ama Scott İsviçre'den "Clement Martin" isimli arkadaş bayağı ilgilenmişti. En azından beni telefonla aramalarını sağlamıştı Marintek'in.
Kadro değişimi gibi bir şey zaten beklemiyordum ama belki belli bir indirim yaparlar dedim. Marintek onu bile haber vermedi bana :D. İsviçre'deki arkadaş bana "Biz teklifimizi yaptık, onların size iletmesi gerekiyor" demişti. Ama bir sonuç çıkmadı :)

Geri