Scudo Sports

Scott Sub Lar Sorun Çikarirmi?

Evet katılıyorum sub sorunlu bir bisiklettir. En son bunu virajı dönerken kaldırımı yüz üstü öpmeme ve patlak bir dudak ile anlamıştım. baktım ki sub da bir çizik dahi yok vites fren ayarları hiç bozulmamış. Sonra anladımki bu bisiklet sorunlu yani ben hasar görmesini beklerken çizik dahi almaması bana subların psikolojik bir sorunu olabileceğini aklıma getirdi nedense..

• Beğen
Tepkiler: YusufM
Scudo
Günlük kullanım amaçla 1 yıldır Sub 40 kullanıyorum, yaklaşık 2000 km yaptım, en ufak bir sorun yaşamadım. Scott Sub'ların sorunlu olduğunu söyleyen arkadaş sorunlu olmalı :eek:

@Basar K.

sub 40 almaya nasıl karar verdiniz ? niye sub-30 değil 50 değil de 40 ?

scott sub serisini çok beğendim, bilgi verirseniz sevinirim.

2009 yılının aralık ayında scott sub 20 aldım. Şu an 20.000 km yi devirdim. Bir takım lastik, iki takım fren balataları, ve ön attırıcı teli değiştirdim. Başka hiçbir sorunu yok. Yüzde 60 asfalt, yüzde 40 da bozuk yollarda kullanmışımdır. 3 defa yüklü şekilde şehirlerarası 10 ar 15 er günlük tur yaptım. Bolu turumuz aşağı daki başlıktadır. Tavsiye ederim.
Yedigöller-Gölcük Gölü-Aladağlar-Abant Turumuz/ 800 km hesaplayıp 600 km gitmek - BisikletForum

Geri