Scudo Sports

Seda bisiklet hayal kırıklığı

Tepki
2
Uzun zamandır bisiklet almayı düşünüyordum.merida crossway 20v,crossway 40v, ghost cross 1100, salcano city sport 30,40,lapierre cross 200,sedona 325, fuji traverse ve absolute serileri,trek fx, specialized crosstrail modellerini incelemek için kessbike,kadans bisiklet,sundu bisiklet,aktif pedala son olarak da seda bisiklete gittim.orada merida 40v ile lapierre cross 200 arasında seçim yapıp lapierre cross 200ü aldım.kilit ve pedal seti de satın aldım.ertesi gün şanlıurfaya gideceğimi bisikleti kargoyla göndermeleri için gerekli kargo ücretini de ödeyeceğimi söyledim.daha önce 55 tlye diyarbakıra bisiklet gönderdiklerini söylediler,sonra bana dönüp diyarbakır mı uzak şanlıurfa mı dediler.ben de urfa daha yakın dememe rağmen 90 tl kargo parası aldılar.(neyse sağlık olsun serbest piyasa esnafıdır,ne tutturursa onu alır diyelim mazur görelim) bisiklet orjinal kutusunda değil bir merida kutusunda geldi.neyse diyoruz.kurulum için accell grup şanlıurfa yetkili servisi çağdaş motor götürdüm.kutuyu açtığımda seda bisikletten satın aldığım pedalların olduğunu fakat bisikletin orjinal pedallarının kutuya konmadığı gördüm.servis kurulumu yaptı.sıra garanti belgesi imza kaşe işlerine geldiğinde, 1. bakım ve 2. bakım kuponlarının seda bisiklet tarafından alınmış olduğunu söyledi.usta seda bisikleti aradı kuponları servisin adresine postayla göndereceklerini söylediler,ama göndermediler.
kısacası seda bisiklet bizi mağdur etmiştir.esnaflık adabına yakışmayan küçük hesaplar peşinde koşmuş, emek hırsızlığı yapmıştır.manisalıyım, izmirde de yaşadım,ve ben ustaya karşı mahcup olup,önyargılarına karşı öyle deme bizim oralarda iyi esnaflar da vardır demek zorunda kaldım.
beyaz eşya dükkanında bisiklet satıyorlar diye o kadar eleştirdiğimiz firmalar var, peki 50 yıldır bisiklet işi yapan seda bisikleti nereye koyacağız.demekki esnaflık,kurumsallık,güvenilirlik ve kalite başka bi şey...

Scudo
Şaşırdım. İyi esnaftır Seda. Umarım sıkıntınız giderilir.

Bu işin sonu noldu acaba, anlattıklarınız bana çok abarti gibi geldi o kadar büyük bisikletçi bu kadar çok ters hareket yapmaz gibi, mutlaka başka bir şey vardır işin içinde

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Geri