Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
@poet 2015 modellerde sadece v fren disk fren farki vardi temelde, gidon sele borusu markalari degisikti onemsizdi bence, 2016 da vites sistemi de degisik makastan kastim o bir de fiyatlar yakindi o da acilmis

• Beğen
Tepkiler: poet
@Cesmeonu sedona 420için soracağım.2016 modelini alsak aradaki farka rağmen değer mi o farkı vermeye?

Arkadaşlar merhabalar aranıza yeni katıldım. Sedona 410 ikinciel almayı düşünüyorum 6 aylık bi temiz sedona 410 ne kadar vermeli ? veya süre Sınırı olmadan temiz olsa 2.el piyasası ne durumda ? Teşekkürler şimdiden

@Byburak Bisiklete yeni başlıyorsan 410 alabilirsin 420 alsanda farkı anlamıcaksın sen al 1000tl lik bisiklet alıştıkça değiştirirsin. 420 de Hidrolik disk var bakımını felan kendin yapamazsın 410 da V fren. V fren bakımını evde yapabilirsin mesela (Hepsi benim düşüncem farklı düşünceler olabilir.)

@AliMurat teşekkür ederim düşüncelerini aktardığın için. Başlangıç bisikleti olacak evet. Bisiklete alışıp tanıyıp anlamaya başladıkça. Form tutar ve bütçe de ayarlayabilirsem ilerleyen zamanlarda dediğiniz gibi çok daha güzel bi bisiklet alabilirim. Diğer arkadaşlar da fikir ve düşüncelerini söylerse çok sevineceğim

Arkadaşlar şu sedabisiklet . Site güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu? Sipariş vereceğim sedona 410A yardımcı olursanız sevinirim. Artı kredi kartı ile ödeme ekranı göremedim bilgi verebilir misiniz?

@Byburak 410 yeterli bir bisiklet, fiyat performans yuksek, fiyat arttikca secenekler cogaliyor tabi ki, 27 vites var 420 2016 olanda denemek lazim ama asil is kondisyon tabi ki sonuc olarak o farka degmez bence, arti aksesuar vs onlari da hesaplamak lazim

@vamosbien
Beni anlamamakta ısrar ediyorsunuz :))
2016 yazdım ben, iyi okuyun.

@Cesmeonu teşekkür ederim. Şu an için uzun yıllar sonra ilk defa bisiklet süreceğim . Başlangıç olacak. O yüzden fazla para harcamak istemiyorum. Sedona 410 başlangıç için isteklerimi karşılar diye düşünüyorum. Form tutup bisiklet hakkında güzel bilgiler edinince ilerleyen zamanlarda tabiki de çok daha farklı bi bisiklet olabilir. Yanlız sorum şöyle seda bisiklet güvenilir mi? En uygun orada gözüküyor bisiklet. Yani bi sıkıntı olmasın. Alışveriş yapan varsa beni bilgilendirirse sevinirim. Artı kredi kartı ödeme seçeneği göremiyorum havale ile gözüküyor bir tek. Kredi kartı ile ödeme yapılabildiği yazıyor site de. Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile Sedona 410 ile aranıza katılmış oldum. Bi sorun olacak bu ön tekeri çıkartırken daha doğrusu takarken dikkat etmemiz gereken bir husus var mı? Bu bisikletin ön freninin sol pabucu janta sürtüyor bunu nasıl ayarlayabilirim bilgisi olan yardımcı olursa müteşekkir kalırım.

Dosyalar

• 02ffc3e8-f87b-48b5-8659-988db58263cb.jpg
    02ffc3e8-f87b-48b5-8659-988db58263cb.jpg
    58,1 KB · Okunma: 85
  • 5e1beaa3-3272-4aa5-8940-c1f90d077ee7.jpg
    5e1beaa3-3272-4aa5-8940-c1f90d077ee7.jpg
    63,7 KB · Okunma: 76
  • Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@Byburak ben bugün aldım seda bisiklet ile görüşüp doruk bisikletten teslim aldım çünkü 48 cm liği orda vardı ikisi de aynıymış zaten yani ben sıkıntı yaşamadım sadece yetkin değiller sanki gidon yamuktu uyardım bişey yok dediler içerden yetkili bir abi koştu geldi birde ben bakayım dedi biraz yamuk dedi ve düzelti ama ön teker hafif 8 çiziyor.

@kadir özal bende fren ayarlarını kendim yaptım internetten v fren ayari diye arat Video var basit bir şey 5 numara alyan ve yıldız tornavida lazım. Hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@kadir özal hayırlı uğurlu olsun guzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileği ile. Bende kendileri ile görüştüm kadro boyu vesaire onları netleştirip siparişini vereceğim inşallah

• Beğen
@vamosbien babam bu işlerden anlıyor o geldi şimdi baktı halletti vidaları ben tek taraflı sıkıyordum karşılıklı ayarlamak gerekiyormuş hallettik şimdi

• Beğen
Tepkiler: vamosbien
Mtb'den sonra bisikletten atlayasim geldi. O nasil bir titremedir lastikler mi cok sis acaba. Hizlanmasi fena ama mtb ye gore fena hizlaniyor. Ama sanirim pisman oldum gidona takili telefon tutacagi bile firladi yerinden.

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
@kadir özal ilk cümlenize fena güldüm :D alışmak gerek yalnız alışınca uzun turlar yapıp sizi yormayınca daha da şaşırtacak sizi. Yolu hiç denemeyin o zaman siz :)

• Beğen
@MBB Az önce ki gönderiyi yazdığımda rampa aşağı 2 km gitmiştim sonra tabi çıkışı da var onun abi akıyo bisiklet rampa mampa bana mısın demedi en son geçen yaz bindim bisiklete yani kondisyon sıfır olmasına rağmen 2 km rampayı hafif diyebileceğim bir zorlukta çıktım.

@kadir özal arkadaşımda mtb var. Beraber aynı yokuştan tırmanıyoruz. Ulan deli gibi terledim sende bi tık yok bu ne biçim iş, diyordu :D şehir iyidir alış bırakmak istemezsin kolay kolay :)

Geri